Happy lördag & tekniska problem !


Jag känner lycka idag….

Phuket lördag kl.15.00. Sol & regn, +29.

ÄNTLIGEN kära bloggisar kan jag blogga igen!! HURRA!! 🙂 Jag gjorde typ 157984 försök igår och ca lika många idag utan lycka men NU, nu fungerar tekniken som den ska igen.  När vi kom hem från nagelfix + ärenden igår så fungerade varken internet eller TV men inget ont som inte har något gott med sig för det bidrog till att jag kröp upp i soffan och tittade på flera episoder av Lipstick Jungle. My god så BRA den serien är!! Eller vad tycker du?


Jag provade en ny bikini häromdagen som jag ångrar att jag inte köpte så vi måste nog tillbaka till Patong en dag snart.. Är inte sånt SÅ typiskt oss tjejer? Vi ska tänka på saken och sen har vi använt dubbelt så mycket tid på samma sak p.g.a. beslutsångest.. 😉

Idag bjuder Chalong på en mix av regn / sol / moln (mest regn..) och vi har badat pool och lunchat när vår städerska varit här. Nu ska jag bara blogga klart det här inlägget och lägga ner det sista i resväskan innan jag väcker en sleeping beauty…. Vi ska åka iväg och checka in på det HÄR lyxiga stället och vi gleder oss stort till ännu en mini-semester ! 🙂


Dagens tips!  Salget är igång hos Soup Store.

Vi blir borta några dagar, sen tillbaka på resorten igen innan vi flyger hem till Norge mot slutet på veckan.

Önskar dig en LOVELY lördag och jag kommer självklart att blogga från vår mini-semester så vi ses igen lite senare! Njut din dag och kom igår att du är värdefull !! 🙂

♥ KrAmAr! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 7 Comments

7 responses to “Happy lördag & tekniska problem !”

 1. sara says:

  vad bra att du känner lycka! sånt sprider sig, alla som läser inlägget blir nog en smula gladare efter!

 2. Viola says:

  Haha, känner igen mig på beslutsångesten 🙂

  Jag håller mer föregående kommentator om att alla som läser dina inlägg alltid surfar vidare lite gladare.

 3. Lena Helmersson says:

  Hej,
  Visst är det en happy lördag!!! Låter underbart med minisemester på det stället… Längt, längt, längt – får jag… Här hemma har jag unnat mig ett underbart besök till butiken BISKOPSGÅRDEN utanför Uppsala. Åh, vilket underbart ställe med kläder (Line of Oslo), möbler, detaljer i helt fantastisk miljö. Finns även som nätbutik! Jag gick bara runt och njöt av alla vackra saker och av miljön – självklart blev det lite shoppat oxå. Fast jag kan lova att beslutsångesten var hög – det blir nog några till besök… Full av inspiration njuter jag nu av solens härliga värme. Njut av Thailands underbara liv till max och fyll dig med energi. Önskar dig en härlig lördag,
  Lena

 4. Önskar dig en skön fortsatt lördag i paradiset. Att läsa om eran pågående semester peppar mig att återvända dit snarast möjligt igen 🙂

  Kram.

 5. Carin says:

  Hej!! jag undrar en sak, varför skriver du allid i varje inlägg vad klockna är? Stämmer inte tiden nertill eller vadå?

 6. saga says:

  åh vad jag önskar att jag också fick fara utomlands ):

 7. Mr JiB says:

  Hallo AnnaStina…..så är det ju…livet skall vara gött o leva !! En del checkar i vid Indiska Oceanen och en del vid Åsunden på Prångens Camping i metropolen Ulricehamn 🙂 …de e grejer de !

  Ha ett himla bra avslut på Er holiday…förr eller senare är vi på plats samtidigt på SLR !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *