HAPPY NEW MONTH!

Glad 1:a oktober mina kära vänner! 

Åh så tokigt att jag inte bloggat på några dagar… förlåt!  Min JIG har varit uppe i Luleå och eftersom det inte händer så där jätte ofta så blev det att jag prioriterade familjetid + att vi varit en hel del på vift.  Men – nu har han rest och vardagen är igång igen så ordningen är återställd. Men jag får erkänna att det känns lite tomt för min Mr. var hemma i 9 (!) dagar på raken vilket var något av ett rekord! och det var så mysigt att vara alla 3 en stund.

Och idag oktober!  Det känns nästan lite overkligt att vi redan är här och jag känner att 2018 gått fortare än alla andra år men så känns det å andra sidan varje år. ha, ha.  Oavsett så är det lite mysigt med oktober ändå.  Det är en rooosa månad då vi får shoppa extra mycket rosa saker för att stödja bröstcancer forskningen (mina tankar går till alla som berörs), det är nu den första snön brukar komma (vilket i och för sig inte är något jag längtar efter…),  vi har halloween i sikte och planeringen av årets halloween kostyme är i full gång här hemma (total lycka i förrgår då J kom på vad hon ska vara i år!),  den 29:e startar höstlovet (1 månad senare än Norge…) och på tal om halloween så kickar J igång sin countdown kalender idag och limmar på första bommullstussen.  Jo, också ska vi fira Johannas födelsedag med ett försenat Birthday Party! och –  boka in en resa, på lovet, vi har inte 100% bestämt oss vilken destination det blir ännu men – Oslo är alltid en bra idé! 🙂

Gizella snek sig med på bilden… ha, ha.  Men alltså känslan av att ha en ny månad framför sig är alltid så härlig tycker jag! 31 dagar att fylla med happiness och ….

… JOY! Åh jag älskar mina affirmatiors kort!  Och idag då jag drog ett så blev det detta med kloka ord att ta med sig in i dagen. Också var det lite lustigt att det är popcorn på kortet för igår var J + en vän ute och knipsade pics igen… 

… och det här är en av bilderna som jag fullkomligt älskar!  J satt mitt i gatan och hällde popcorn över sig själv. Snacka om sunday – funday deluxe!  (och ja, de hade med sig kost + feiebrett så att de kunde plocka upp efter sig).  Och vi var föresten på shopping i lördags och här inviger J ny tröja + pälsjacka från Gina Tricot och mössa från Cubus. 

Sen har jag satt upp några mål för mig själv för oktober månad och ett av dom är att jag ska stå still när jag blir fotograferad. Ha, ha.  Men här är i alla fall min lördagens: sammetskavaj från Hunky Dory, väska Gucci, jeans + skor Zara också tee från mitt absoluta tee-favorit-märke: American Vintage. 

 

Nu har jag hunnit köra till skolan med J´s franska mapp som hon kom på att hon glömt hemma, solen strååålar och jag ska iväg ut på ännu ett varv runt sjön.  Jag går ju inte på helgerna så senast jag var ute var i fredags. Men alltså på tal om power walks… har du sett den extrema förvandlingen en av mammorna i Familjen Annorlunda genomgått?  Jag och J brukar se det programmet eftersom deras liv är en så stor kontrast till vårt (de är typ 12 personer i vardagen, vi är 2…) och då jag såg en före/efter bild på den här mamman i Hänt så trodde jag inte mina ögon!  Jag blev sååå inspirerad!!!  Tänk vilken skillnad promenader kan göra! Amazing!!

Önskar dig den bästa starten på oktober! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “HAPPY NEW MONTH!”

 1. Charlotte says:

  Kom att tänka på dig imorse när min 7åriga dotter kom med en burk med små handskrivna lappar i – så fick alla i familjen ta varsin lapp och på min stod det ”Du är fin” 🙂

  • Men åh vilken fantastiskt söt & underbart FIN idé av din lilla dotter!! Jag blir helt lycklig och varm i hjärtat då jag läser vad hon gjort.. Hälsa henne att jag älskar hennes kreativitet!! 🙂 Och så kul att du kopplade hennes lappar till mig, det bör mig glad !

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll Charlotte! Kram! 🙂

 2. Londonmamma says:

  Ah, luv din outfit!

 3. Milla says:

  Vad mysigt att ni fick lite tid tillsammans, tycker inte JIG att det är jobbigt att aldrig leva tillsammans med er mer i vardagen? Han har ju missat så mycket i Johannas vardag, och jag tänker att kan det verkligen vara värt att bara komma och “hälsa på” sin familj nån gång då och då? Hur tänker du, känner du aldrig att ni två missar så mycket upplevelser tillsammans? Kanske för privata frågor och du behöver inte alls svara, men det är bara tankar som far genom huvudet när jag läser din blogg. Du är säkert tio gånger starkare än mig, men jag skulle inte vilja leva utan min man så mycket som du måste göra. Ha en fin tisdag och detta är ingen kritik, bara funderingar. Kram!!

  • Ja, det var verkligen mysigt att få “vardags tid” tillsammans alla 3! Vi uppskattar det extra mycket eftersom det inte händer så där jätte ofta. Sen ang. vad JIG tycker och tänker så kan jag tyvärr inte svara på det för det känns som frågor till honom och inte till mig… Men, jag kan svara på hur jag tänker och självklart kan jag känna att han missar mycket av Johannas uppväxt och hennes vardag med vänner, läxor, aktiviteter, uppvisningar etc. Och jag kan självklart känna mig “ensam” i vardagen när det händer saker (som det gör för tweenies….) och jag önskar någon att dela det med… Men samtidigt så är vi så glada i den tid vi får tillsammans när vi väl ses att jag inte låter det negativa sidorna av saken bli för dominerande. Då skulle det inte fungera att leva så som vi gör. Sen är jag, som tur är!, en person som trivs med att vara själv. Men, den senaste tiden får jag erkänna att jag saknat mer och mer att vara en “familj” måndag – fredag… så – det är tur att vi bara kommer att ha det så här för en begränsad tid i livet! 😉

   Önskar dig en magisk dag fylld av glädje Milla! 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Låter som en härlig inställning, allt blir va man gör det till. Min man har alltid jobbat super mycket och många har frågat om det. Men som du säger man får va glad för det man har. Finns andra män som jag tycker verkar dryga på andra sätt. När de säger åhh jag skulle aldrig kunna leva med nån som jobbar så mycket så svarar ju inte jag åhh jag skulle aldrig kunna leva med nån som bara ser på hockey jämt. Som du skriver så vänjer man sig lite med, ibland kan det nästan bli lite otakt när maken är hemma för vi är ovana. Stor kram

    • Svar till Viktoria –

     Jag håller med dig 100% och skrattar så igenkännande nu åt allt du skriver. 🙂 Verkar som att vi lever att väldigt likt liv. Min mann ser heller aldrig på sport så när vi ses då SES vi. Och man vänjer sig absolut. För att vara helt ärlig så är jag tveksam till om jag skulle vilja leva i en relation där man ses “hela tiden”, jag har liksom vant mig vid det här nu och trivs med det. Och, precis som för er så är vi också i otakt ibland då vi är hemma båda 2, eftersom det är så ovant… Det är inte helt lätt alla gånger alltså. 😉

     Njut din kväll Kram!

     • Camilla says:

      Jag kan inte låta bli att bli lite sorgsen när jag läser att du inte vill ses hela tiden i er relation. Det är väl ändå det som är det primära i ett förhållande? Att man delar på vardagens glädje och sorg. Jag skulle inte kunna tänka mig att leva ett liv utan min man, och vi delar på allt. Och när barnen har somnat för kvällen och man får krypa upp i soffan tillsammans och titta på någon bra serie eller bara sitter och pratar om allt och inget. Det är livskvalitet och kärlek. Barnen är bara små en kort tid och livet går så himla fort, och man vill inte missa en sekund av det. Min man är min livskamrat och min bästa vän, och jag skulle aldrig kunna tänka mig att bara ses då och då.
      Jag önskar dig allt gott Anna-Stina. Jag har följt dig i många år nu och jag tycker du verkar vara en sån genuint underbar person. Du får inte vara för snäll bara, utan sätt ner foten när det behövs 😉

      Stor kram
      Camilla

 4. Lena says:

  Underbar bild på Johanna 🙂
  Man blir glad av att se den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *