HAPPY NEW WEEK!

Happy new week kära vänner!

Jag står med en fot ut genom dörren så vill bara titta in i farten och önska dig en alldelens fantastisk start på veckan! Solen strååålar här uppe i norr och det är så vackert ute att jag nästan tappar andan… Det ser ut som ett vykort från tomteland!

Uppdaterar inlägget så fort jag är hemma igen !  

Så där! då har jag varit med på klassrådet i J´s klass igen och haft en avstämning med kakförsäljningen.  Jag tror det hjälper på vägen att möta upp och peppa, inspirera och påminna eleverna om målet och dessutom ge de en möjlighet att dela sina erfarenheter från då de gått runt och knackat dörr.  Och de elever som kommit igång med försäljningen var super nöjda med responsen och har redan sålt massor! Så himla kul!!!   Och på tal om försäljning… Om någon av er kära bloggvänner som bor i Luleå vill stödja klass 7 C på Nya Läroverket i sin dröm om att komma iväg på en klassresa genom att köpa en box med 30 super goda Delicato favoriter för 120 kr så får du väldigt gärna mejla mig på: annastina@gizmolina.com  Så kommer sedan jag och Johanna och levererar dina kakor personligen på din dörr i mitten av december! 🙂

Men alltså hur vackert är det inte ute nu?   Jag önskar att vintern kunde se ut exakt precis så här heeela tiden… 

… vilken dröm det vore! för nu är det precis lagomt mycket snö om du frågar mig. 

Och ja, olivträden står fortfarande kvar ute…  för de är så fina där de står. 

 

Nu har precis solen börjat att gå ner… och redan kl. 14.08 så är det solnedgång så kl. 15 är det beckmörkt ute. Sååå galet!!!  Och snart trillar snart J in (hon slutar skolan redan kl. 14 på måndagar) och senare i dag ska jag faktiskt iväg till hennes skola igen. Då på ett styrelsemöte med Nya Läroverkets Vänner.

Njuuut din måndag och fyll den med positiv energi!!! 🙂

Kramart & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 2 Comments

2 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

  1. Julia says:

    Var har du köpt de fina krukorna som olivträden står i?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *