HAPPY NEW WEEK!

Gooodmorning mina kära vänner!

Idag har vi girls lyxig sovmorgon men – jag vaknade runt kl. 07 av ljud utifrån…  Så typiskt! Men samtidigt skönt att starta dagen tidigt.  Och idag är Johanna hemma hela dagen för hennes skola har Operation Dagsverke för att samla in pengar till en skola i Sydafrika och J var så pepp på det igår att hon satte igång med sina uppgifter redan då så hon är nästan klar! Därför kan hon sova hur länge hon vill idag. Såå skönt och välbehövligt för henne!

Och tänk att det är 8:e juni idag! Hela min kropp är i full beredskap för att börja packa inför Thailand för den här tiden på året har vi rest dit de senaste 12 åren. Åh det blir en verkligen en STOR omställning för oss att inte vara där i sommar. Hur har man sommar hemma? Jag har ingen aning. Ha, ha. Men jag är säker på att det kommer att bli mysigt det också! Men inte lika varmt…  så vi är igång med att uppdatera vår sommargarderob eftersom thailandgarderoben inte riktigt matchar klimatet här uppe i norr. Eller ja, nu var det ju en “tropisk” sommar här för ett par år sedan så man vet ju aldrig, kanske blir det så i år igen? Men om det blir en vanligare sommar så har vi i alla fall kläder på plats till det nu, eller strax… Väntar fortfarande på en del leveranser för jag shoppar i princip bara på nett nu för tiden (då vi inte kunnat resa till Oslo…) och jag har hittat mest hos Boozt! Tidigare beställde jag nästan bara från Zara men jag tycker inte deras senaste kollektioner är lika fina… De måste ha bytt ut några designer? För det är en stor stil-förändring om du frågar mig.  Så,  förutom Boozt så har jag även upptäckt att ett av mina favorit varuhus i Köpenhamn: Magasin, har webshop! så där beställde jag bl.a. min morsdagspresent (ska visa senare), sen är Zalando också OK (men inte lika enkel, snabb och bra som Boozt) och jag har även beställt från By Malina (älskar det märket!), Caroline Svedbom (fick ett SÅ fint smycke av J till morsdagen) och Asos. Viktigast för mig då jag shoppar online är att det är enkelt att handla, gärna betalning med Klarna (så att man kan prova först och betala sen), att det är snabba leveranser och enkelt att returnera. Och Boozt har check! på alla de punkterna så trots att deras webshop är otroligt trist och o-inspierande så funkar den när jag vet vad jag söker ! Också har de så sjukt bra kampanjer, så det är massa pengar att spara på att beställa därifrån! Dagens tips! 🙂

Här är vi då vi var och firade min pappas 84-års dag häromdagen . Jag invigde en blus från Zara (såg den i L.A., beställde online då jag kom hem) och kjolen har redan blivit en sommarfavorit! Den kommer från By Malina och jag hittade den på rea / salg hos Boozt (sparade runt 800 kr). Älskar att den har resår i livet och den är så fin att jag beställt den i rosa också.  Johanna´s blus + kofta har vi köpt i Thailand (på en ny favorit butik vid sedan om Sephora på Central Festival) och byxkjolen hittade jag hos Bik Bok häromdagen. (jag köpte en lik till mig själv).  Den fina skylten runt min hals kommer från Lagerhaus och den  fick jag av mina J eftersom det var morsdag den dagen. 

Nu fångar vi den här fantastiskt vackra sommardagen och fyller den med good vibes! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Jättefin kjol, hur är den i storlek?
  Här blir det mest nätshopping också, väntar på paket från Lindex och Rituals.
  Boozt använder jag också.
  Ellos har en jättefin maxiklänning, Carina, som jag köpt i rosa.
  Rekommenderas.
  Kram Titti i soliga Umeå.

  • Åh tack Titti ! 🙂 Jag beställde både L och XL och skulle nog egentligen gått för L men nu blev det XL… så får den hellre vara lite stor… (tänker att den är normal i size). Och tack för tipset hos Ellos. Ska ta en titt! men beställde nyss en rosa klänning från Stine Goya som hänger här… Super fin! hittade den på rea hos Boozt.

   Njuuut den vackra sommardagen ! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Vi vågar inte träffa nära och kära som är äldre, får vänta ett tag tills det känns mer säkert.

  • Vi satt utomhus hemma hos min pappa och hans fru och höll avstånd. Att umgås inne får absolut vänta för vår del också.

   Njut dagen vidare Lena ! Kram! 🙂

 3. Iris says:

  Du er så innmari god på å gå i kjole/skjørt og ser alltid smashing ut i det!

  Ha en nydelig kveld videre!

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Men så snygga! Och så snyggt ni matchar älskar det! Jag kan tänka mig att de känns konstigt att ni inte ska till Thailand. Jag tycker det känns konstigt bara för oss som varit där de senaste två somrarna. Men jag är väl helt knäpp och hoppas fortfarande, helst hoppas vi på Thailand men annars att vi ska kunna komma någonstans utomlands. Men så mycket rea det är nu gissar att de är lite Corona effekt. Va på Indiska i dag och köpte tre fantastiska väskor för samma pris som en kostade annars. Sen efter tips i dina kommentarer här så fyndade jag på tgrs webbshop visste inte innan att de hade webbshop. Och sen måste jag tacka dig igen för att du har lärt mig att matcha så, hade en klockren matchning idag som va helt inspirerand av dig när vi va på sång avslutning och fick så mycket komplimanger! Stooor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *