HAPPY NEW WEEK…!

Hellooo mina darlings! 

Idag har vi varit iväg på en liten roadtrip hela lilla familjen för vi har länge varit sååå nyfikna på Pitehavsbad!  Så – vi körde dit för att äta lunch on the beach och “kolla in” stället och vad vi tyckte? det ska jag berätta mer om i morgon för nu är jag på väg att dyka i säng…zzz… Ville bara titta in till er en snabbis innan jag lägger mig.

Har någon av er varit på Pitehavsbad? Vad tycker du om stället? 🙂

 

Man hade n.ä.s.t.a.n. kunna tro att vi är i Thailand! men bara nästan….   

 

Hoppas att du också har haft en riktigt, riktigt BRA start på veckan?!

Nu sover vi gott så “ses” vi igen i morgon!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Sommaren 2020 | 9 Comments

9 responses to “HAPPY NEW WEEK…!”

 1. Anna Lundgren says:

  Vi har varit där och campat fin strand men själva campingen är för stor och överreklamerat i min smak

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Va kul med en liten utflykt. Så fina ni va. Vi har inte kommit i väg någonstans. Känner att det är så trist att semestra i Sverige, dyrt, blir alltid besviken, sen vädret, haha. Vi har varit hos mormor mycket, dottern älskar det, nu när man inte kan resa så är det de hon vill mest, så då kör vi på det. Sen har vi vårt julkalas på lördag, det längtar vi efter. Stor kram

  • idamaria says:

   Va!? Finns ju hur mycket som helst vackert i vårt land! Om du har råd att åka till Thailand varje år så är det bara tramsigt att klaga på att det är “dyrt” – jag tror ni Thailandsfixerade helt enkelt är lite för fisförnäma för att erkänna att något kan vara gott nog hemmavid. Eller så har ni helt enkelt bara kass förmåga att hitta på saker! Varken du eller Gizmo verkar kunna komma på en enda grej att göra mer än att sitta o gnälla om hur mycket ni saknar Thailand! Att inte ni träffas- ni verkar vara soulmates – träffas och tyck synd om varandra istället för att hitta på något berikande för era barn vettja!!!!

 3. Anna says:

  Vi bodde på campingen förra sommaren i en stuga. Stugan var hel och ren men det luktade förfärligt från avloppet i duschen. Tyckte det var rätt smutsigt och slitet överallt. Själva stranden är fin…

 4. Kristina says:

  Inget favoritställe, tyvärr. Varit på många konferenser där plus privat.
  Dålig service, maten inget vidare. Det är slitet men
  skulle visst renoveras.
  Vi brukar bara åka dit och vara på stranden ibland.

 5. Övernattade i en stuga för mer än 15 år sedan.
  Dyrt och sådär minns jag vi tyckte.
  Men stranden var fin.

 6. Mia says:

  Campiingen i är för stor och sliten. Karuseller, lekparker likaså… Stramden fin men inget jag behöver åka 45 min för att uppleva… Men visst är det roligt att hemresors i sin närmiljö?! Ska blirroligt att få höra vad du tyckte om stället.

 7. Maria says:

  Fler tips för små utflykter:
  – Jössgården, Sjulsmark har supergod mat och fika samt fantastiskt mysigt.
  – Gårdsbutiken Bagarstugan utanför Kalix har många vackra ting att köpa och mumsig fika.
  – Jävre, både Jävre Kvarn kafé och Beas Rökeri vid fyren.

 8. A says:

  Personligen gillar jag inte stora campingar som havsbadet men jag har hört att deras spa avdelning ska vara bra och äventyrsbadet. Tror dom har steppat upp servicen nu i coronatider.

  Maken och jag har nyligen varit på en kortare Sverigeresa. Vi körde Vildmarksvägen, otroligt vackert!!! Sedan åkte vi till Åre och tog in på hotell ett par dagar och bara njöt av god mat, varandra och naturen.

  Läser Magdalena Graafs blogg varje dag och blir så inspirerad av hennes resor i vårt vackra Sverige. Hon hittar verkligen mysiga unika pärlor. Kika in där får du kanske inspo till någon tripp.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *