HAPPY NEW WEEK!

Good måndag mina vänner & Happy new week! 

Det känns så otroligt härligt med en ny fräsch vecka! Och tänk att det här är sista veckan i februari! Den här månaden är så bra tajmad för den startade på en måndag och slutar på en söndag. Det ger en speciell känsla av ordning & reda! Och ordning & reda är mitt motto den här veckan, vecka 8 . NU ska ALL jul bort ur sikte för ja, jag ser fortfarande tomtar, i förvaringspåsar i hallen… Oh my, att julen varar helt till påska stämmer alltid hos oss. Ha, ha. För ja, nu smyger sig påsken in här i Casa Gizmolina och vi är sååå pepp!  Jag har redan fyllt 2 vaser med “videkissar” och de första påskliljorna har hunnit blomma ut i köksfönstret så det är dags att fylla på med nya. Sen köpte jag det första påskgodiset förra veckan men –

före påsk så kommer Sportlovet och jag vet att ni är många som har lov nu så jag hoppas att ni njuter underbara dagar?! Vårt Sportlov är v.10 och p.g.a. rådande corona läge så är det lite oklart vad vi kommer att göra den veckan?  Men att vi ska åka slalom är i alla fall bestämt för här är sååå mycket snö. Det var nästan så att jag inte fick upp ytterdörren på morgon då J skulle gå till skolan så den här tiden på året är det verkligen stor kontrast mellan norr & söder i vårt avlånga land.  🙂

 

Lyckan i fredags då min Mr.JIG kom hem med dessa vackra rosor till mig. Jag blev så otroligt super glad! och rosorna har verkligen förgyllt min helg. 

Jag matchade rosorna med nya inspirerande magasin. Danska ELLE är en favorit som jag alltid köper (tycker att den är bättre än den svenska) och Damernas Värld köper jag lite efter cover + innehåll… Nu är det både saker om Vendela Kirsebom (som min JIG jobbat med och som är helt fantastisk trevlig! jag älskar att följa kärleken mellan henne & Petter.) och Gunhild Stordalen i nr.3 + inspiration inför vår garderoben så då fick den bli med hem. Sedan så köper jag alltid extra många magasin just i mars då de är fyllda med “Ny mode säsong” så de magasin som är ute nu är perfekta att köpa och klippa ut inspiration och göra ett visionboard med vårens drömgarderob ! 

Det här är enda bilden jag har av oss girls från helgen då vi var ute och åt middag + såg på basket för första gången på flera månader.  Johannas polo är loovely (jag har en lik själv) så den är ett tips! Du hittar den hos H&M. Min sköna tröja med fransar på kommer från Lindex. Ett tips den också!

  

Nu fångar vi dagen och fyller den med positiv energi!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

100
Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. LLA says:

  Ett tips till sportlovet är boka stuga i Storklinten. Fina stugor, med snygg design, och lagomt stora backar för nybörjare i slalom. Dessutom bara en timme från Luleå.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tipset! 🙂 Vi var inne och tittade på deras stugor förra veckan så att åka dit är ett av våra Sportlovs alternativ. Och bokar vi inte stuga med övernattning så blir det kanske en dagstur!

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram! 🙂

 2. Sofie says:

  Åh vilka kontraster vi har i Sverigs ..Vi har 10 + och sol i skåne idag, var dock snö för en dryg vecka sedan så det vänder snabbt 🙂 Önskar dig en fin vecka! Kram

  • gizmolina says:

   Ja det är verkligen stora kontraster nu! På morgon fick jag nästan inte upp ytterdörren för att det kommit säkert 2 dm snö sedan igår (!) så dagens lycka blir då traktorn kommer och skottar. Ha, ha. Så jag är inte så lite avis på dig som får njuta +10 grader och sol ! för här är inte bara enormt mycket snö, det är dessutom -12 !

   Önskar dig en magisk dag vidare! Njut våren och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

 3. Anna says:

  Din rubrik säger allt! Att våga vara den snälla och stå upp för andra i denna värld är det inte många som klarar.
  Stor kram till er fina starka tjejer!❤️

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för de finaste ord Anna! Nu gjorde du verkligen min dag !!!

   Önskar dig en amazing vecka fylld av happiness och snälla människor omkring dig! Stor tacksam kram! 🙂

 4. Pia says:

  Denna veckas netto är ” Negligera allt negativt” låt inte det negativa få uppmärksamhet. Och dra till dig det POSITIVA t ex idag kändes vår i luften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *