HAPPY NEW WEEK.

Jag förändrar ständigt mitt stilleben på köpmansdisken i köket. I den där lilla flaskan bor det en underbar doft som sprider Thailand feelings i hela hemmet (shoppat den i Bangkok) och just nu kör jag på vackra pioner men alltså vad trist det är när de inte slår ut….?  de ser ut som att de tänker dö som knoppar. Någon som har något knep på hur kan få dem att blomma ut?   

Tjingeling sweeties ! 

Ny vecka och nya möligheter !!! 🙂

Jag kan för första gången på länge känna att jag har haft h.e.l.g. På riktigt.   Vilken skillnad det är att vara ledig både lördag & söndag mot att jobba…. Behövde det.

Och nu är vardagen igång och den här veckan är det presseuka för a/w -13 så jag ser fram emot att få tanka inspirasjon och att få mingla runt hos PR-byråerna igen. Länge sen nu !

Se så söta girlsen var igår. De åt pannekakor inne i sin koja på J´s rum. Snacka om söndagsmys.

Mitt mobila måndagskontor.  Kom på att jag inte visat er mitt fina tfncover från Chill Norway. Också hittade jag ett nytt KK Living i butiken i morse som är riktigt BRA!  så nu blev jag inspirerad till att göra om på J´s rum . Känns som att det behöver ett lyft nu då hon närmar sig 7.

Jag önskar dig en alldelens underbar måndag fylld av positiv energi! 🙂

KrAmAr !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAPPY NEW WEEK.”

 1. Miss Democh says:

  Underbar star på veckan till dej <3

 2. Solveig says:

  Hei!
  Så herlig med peoner! Da er det snart sommer! Jeg fikk tips om at man må fjerne mye av bladene, de stjeler mye næring, og så må du løsne litt på det grønne rundt knoppene. Hjelpe dem ut på en måte:) Håper det hjelper:-)

  • gizmolina says:

   Miljoner t.a.c.k. för tips !!! 🙂 De sätter jag stor pris på ! Det är så otroligt olika med pioner…. ibland slår de ut helt fantastiskt fint, och ibland, som nu, så har de ingen som helst lust till det och dör i stället… Tar alltid bort alla blad från vattnet men ska testa att ta bort ännu fler + det där med det gröna runt knopparna. Kryssar fingrarna för att det hjälper. Njuuuut din måndag ! Klem !

 3. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Åh vad fint rum hon har och vad glad jag blir när du skriver att du ska göra om lite… Anledningen till det är att jag har precis gjort om i mina barns rum och är på jakt efter snygga överkast och kuddar, och du har ju så bra smak. Just nu är det mycket the Hamptons över det hela så jag antar att det lutar åt Lexington/Gant.
  Hoppas att du får en fortsatt fin dag och att du inte tar åt dig av alla kommentarer… Du gör ju det som känns rätt i ditt hjärta och så måste man ju få göra. KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *