HAPPY NEW WEEK!

ce297c10936b20d0af4dcdd3faf4a24e

Måndag pepp!

Happy new week sweeties! 

Ny vecka, nya härliga möjligheter!!!  Och vet du, idag har jag tagit på mig positivitets hatten och hålla 100% fokus på positiva tankar.  Jag ska bara tillåta mig att göra saker som ger mig energi, jag ska smile xtra mycket jag ska njuta den vackra vårdagen och jag ska vara snäll mot mig själv.  För det är ju så att det är vår inställning som ofta avgör om saker och ting blir bra eller inte.  Det gäller helt enkelt att välkomna nya saker & förändringar med ett öppet sinne och med en grundtanke om att det ordnar sig!

Och vet du, jag är så otroligt glad över att jag har just dig som min bloggläsare. Du ger mig så enormt mycket glädje när du skriver kommentarer till mig och jag är ödmjuk över att du väljer att titta in här och lägga en stund av din dag på just min blogg. Tusen miljoner T.A.C.K.!!!  Jag skulle vilja ge er alla en positivitets dusch!  Jag fick en sån på utbildningen i torsdags. Vet du vad det är?  Du blir placerad på en stol mitt i ett rum också får alla runt omkring dig säga positiva ord som de förknippar med dig.  Orden skrivs ner på ett blädderblock och sen får du med dig ditt ark med dina ord hem så att du kan ta en titt på det när du behöver boosta dig själv.  Det var en stark & häftig känsla att höra hur de man inte känner så bra ser på mig och vilka positiva ting de förknippar med just mig. Så, om jag ska dig , min kära bloggläsare, en positivitets dusch så är mina ord till just dig:  peppande, inspirerande, glad & omtänksam !  Det är vad du är för mig och jag är så otroligt glad i dig! 🙂

11011871_10152771344095796_8680683880700514309_n

Happy student!  på väg in på utbildningen i torsdags efter en härlig lunch tillsammans med fina kurskamrater. Och min outfit? Jag har en ljuvlig favorit bluse från Kapp Ahl (super snygg! och väldigt Isabel Marant´ish i stilen), flair jeans från Zara, skor Superga, jacka Lindex och väskan från By Malene Birger hittar du HÄR.

11140323_10152778781110796_8459211009568944990_n

Jag har blivit såååå glad i flair jeans! Plötsligt känns det som att det är det enda jag vill gå klädd i. Och då har jag bott i skinny jeans i typ 15 år (!). Märkligt det där hur man plötsligt börjar gilla en ny kroppsform för ja, man får ett annan form i flair jeans.  And I like it! 

11188428_10152778780385796_6841412084051052916_n

Jag är så enormt glad & stolt över att jag äntligen går den här coachutbildningen. Den ger mig så otroligt mycket alla möjliga plan!

Nej, nu kör vi måndag girls!!!

Önskar dig en solig dag fylld av p.o.s.i.t.i.v. energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Anna says:

  Det är vi som ska vara glada och tacksamma som får ta del av dig och ditt liv, med all den positiva engergi som du ger. Man blir bara glad här inne. Ha en bra vecka och en
  trevlig Valborg.
  Kramar 🙂

 2. Jessica says:

  Hej 🙂
  Du ger så otroligt mycket varm energi och man blir bara lycklig av att läsa din fina blogg.
  Jag är här i stort sett varje dag, men väldigt dålig på att lämna avtryck *skäms lite*
  Du har sedan du började blogga varit min absoluta favoritblogg.

  Keep up the good work :):)
  Hoppas du får en fin dag och en bra start på nya veckan.

  Stor kram!
  /Jezza

 3. Mimmi says:

  Mitt ord till dig idag är PEPP ! för det är det du ger din omgivning. Hoppas du känner dig så idag och att det inte finns något under ytan om man skrapar på den för man får och måste visa andra känslor.

  Önskar dig en underbar dag och om inte solen lyser på dig idag så finns den alltid bakom molnen KRAM

 4. Sunniva says:

  Tusen takk for positive tanker og ord! 🙂

  Ønsker deg en superfin mandag og ei god uke!
  Klemmer Sunniva <3 🙂

 5. Pia says:

  Tack till dig, härliga Gizmolina! Din blogg är som ett enda stort solsken, bra med pepp mitt i vardagen.
  Ha det bra!

  -Pia

 6. Kristine says:

  Takk til deg for at vi får anledning til å lese din flotte blogg, og takk for all positivitet og inspirasjon du gir.

  Syns din blogg er en GLEDE å lese. Du virker som en fantastisk dame.

  Nyt dagen!

  Klem, K 🙂

 7. Monica says:

  Takk & glad i deg & din blogg også 🙂 Og grunnen til det er fordi: du har en herlig humor & skriver fantastisk bra (Ikke sjeldent jeg sitter å ler for meg selv av det du skriver 🙂 Ai løv it), snill, positiv & godt humør, inkluderende, ærlig, gir av deg selv, flink, god mamma, ydmyk, vakker, god smak på klær og interiør, ofte planer om å komme i gang med trening (Blink! Blink!kjenner meg igjen der:-)) og ikke minst handywoman 🙂 Og mye mer enn dette selvsagt, men rett og slett en herlig person er du! Jeg sliter litt med “dårlige dager” innimellom….og det har hendt at jeg gått i arkivet ditt og bare lest gamle innlegg for å komme i bedre humør. Din humor treffer min humor veldig bra 🙂 Puh….dette ble et veldig langt innlegg ser jeg nå 🙂 Ønsker deg en SUPER dag! Klem

 8. Elisabet says:

  Tack underbara peppande du! Din blogg är som bubblig champagne i solsken:-)
  Ha en härlig vecka! Kram!

 9. Vilket inlägg!! Jag tror du verkligen är på väg åt helt rätt håll i livet. Du kvittrar alltid, men här bubblar det verkligen av energi.

  Jag är så glad för din skull att du satsar på denna utbildning, detta är verkligen DU!!

  Stora kramar & jag hejar på dig Anna-Stina

 10. karin says:

  Tack ska DU ha , du anar inte hur mycket det betyder att gå in o läsa din blogg, man blir riktigt glad av dig :)))

 11. Siri says:

  Tusen takk til deg for alt det du gir oss som følger bloggen din. Her finner jeg motivasjon, glede og optimisme. Du er så flink til å oppmuntre til å finne det positive også i vanskelige situasjoner- jeg kommer innom her hver dag og det gir meg alltid noe. Sender deg gode klemmer og takknemlighet 🙂

 12. Petra says:

  Du är en otroligt inspirerande person och utan att känna dig tycker jag att din utbildning verkar passa dig alldeles perfekt!! Din blogg är så härlig och ärlig!

 13. new things and new experiences visiting this blog I really like the articles and posts written on this blog thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *