HAPPY NEW WEEK!

2015913211847791040856_sbig

Gooodmorgon sweeties! 

Måndag, måndag, måndag…. bam! så är vardagen igång igen och min lilla darling vägrar släppa taget om sommaren så hon gick iväg till skolan i favorit jeans shortsen idag. Men jag förstår henne för solen strååålar från en vackert klarblå himmel och det ser ju ut att vara hur varmt som helst, men – då vi satte oss i bilen så visade termometern +7 (!) så ja, lite höst är det allt men det är underbart att sommarkänslan sitter kvar för vi kommer hinna ha vinter SÅ länge sen…!

Och igår startade som sagt J´s första höstaktivitet: Street Dance och i veckan kickar de övriga aktiviteterna igång. Nytt för i höst blir jazzdans, Bildverkstad (konst-skola) och piano / sång lektioner.  Den sista är på skoltid men de övriga är efter skolan och jag tycker att det är fantastiskt kul att hon valt just dessa aktiviteter för de passar henne perfekt! 🙂

14238093_10153776874445796_5900835546329520714_n

J´s dansskola ligger så vackert nere vid hamnen (en kul sak är att det är mammas H som ritat byggnaden…) och himlen var magisk då jag hämtade darlingen.  Sen har jag fortfarande så galet ont i min vänstra fot (har haltat runt sedan vi kom hem från Oslo) så de enda skor jag får på mig är mina Havaianas + Birkenstock (som jag by the way shoppade i New York). 

14224853_10153775410770796_7786203503585837400_n

My happy dancing girl.

Nej, nu ska jag ta tillvara dagen här och 1. smörja in min o.n.d.a. fot med Voltagel som jag blev tipsad om i helgen (hade aldrig provat det tidigare), 2. lägga mig med foten högt och fokusera på att viiiiila den (man sitter inte direkt still då man bjuder in till kalas) så –  håll tummarna för att dessa 2 saker hjälper! Annars måste jag nog uppsöka läkare är jag rädd…

Önskar dig den allra bästa starten på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Jag kommer inte ihåg vad det var du hade gjort med din fot.Men du verkar ha haft det svullet och ont en tid nu samt att det inte går ned något.Det är kanske bra om du söker upp läkare,du kan ju ha stukat foten eller till och med ha fått en liten spricka,som man faktiskt kan gå med länge utan att förstå,man vänjer sig ju till slut med smärtan! (= ta hand om dig och ha en fin dag!

  Kramar

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Jeni! Ja, det stämmer att det är 2 veckor i morgon som jag haft ont i foten. Det som hänt är att jag (nog) fått en inflamation i den p.g.a. att jag gick långt och fort i helt fel skor sista dagen i Oslo. Så det går nog över snart! jag har inte vilat den en sek sedan det hände så ska testa vila först innan jag går till läkaren.

   Önskar dig en strålande start på veckan! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *