HAPPY NEW WEEK!

0759d00053f6c1ea110608f5ad7574f7-426x640 2

Happy new week sweeties! 

Egentligen så vågar jag inte blogga det här inlägget p.g.a. att jag inte fick till att lägga upp alla bilder från J´s kalas igår…  men – jag l.o.v.a.r. att kalasinlägget kommer strax. Det blir nästa inlägg. Punkt! Och tusen miljoner TACK för all respons ang. våra plötsliga hunddrömmar. Ni är de bästa!!! gårdagen slutade med att vi hittade en underbart söt valp på nett så idag har jag lovat J att jag ska kontakta ägaren för att checka om den finns kvar…. Men det är som sagt långt ifrån säkert att det blir någon hund på oss p.g.a. hur vi lever just nu (mycket resor) men vi går en runda på det (familjeråd á la Sune coming up) så får vi se… !

Och idag är det en ny härlig vecka och solen strålar över Casa Gizmolina. Hösten är verkligen en fantastiskt vacker tid för luften är fylld av löv som dansar mot marken i vinden och det är så där krispigt frisk luft. L.o.v.e. it!  Och sen är den här veckan är en av mina absoluta favoriter för jag fyller år! och som ni vet så ä.l.s.k.a.r. jag födelsedagar och min egen är inget undantag. Så ja, nedräkningen till lördag har nu officiellt startat! Ha, ha. 🙂

14199284_10153794050905796_1523976748408893961_n

En häromdagens skoloutfit (fick inte tid att fota henne på morgon): tee från Zara (shoppad i New York), jacka från H&M (shoppad i deras webshop) och – favoritjeans från Kapp Ahl. Alltså Kapp Ahl är SÅ bra på jeans till barn. Alla Johannas favoriter kommer därifrån så – det blir dagens shopping tips!

14292464_10153794056730796_520677359871835339_n

Och dagens pysseltips kommer här!  för det är säkert fler än jag som har barn som spelar Pokémon Go?!  Johanna googlade pärlbrickor Pokémon typ (ska fråga exakt vad hon skrev) och då dök denna upp på skärmen. Sen har hon suttit och tittat på datorn och gjort denna Pikachu utifrån det hon såg. Måste säga att jag är enormt imponerad! för bilden på nett var t.o.m. väldigt suddig… 

Nej, nu kör vi måndag girls!  Sträck på dig och håll fokuspositiva tankar…!

Carpe Diem! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Skulle så gärna ha en hund men i och med att vi är borta ibland flera månader i sträck känns det omöjligt.
  Vi har ingen hundvakt och att lämna på hundpensionat skulle nog bli väldigt dyrt.
  Hundpensionat känns ok för en kortare tid.
  Blir en långresa till vintern.
  Längtar till lilla huset och blommorna.
  ha en fin måndag.
  Kram Titti i soliga Umeå

  • gizmolina says:

   Nej, det går inte att kombinera en hund med många månader i Thailand varje år. Det är, precis som du skriver, en omöjlig ekvation…. Men, nu då Johanna går i skolan så har vi tyvärr inte samma möjligheter att vara borta längre perioder längre (som vi var tidigare) så läget är plötsligt lite annorlunda… Och nu då 2 av våra bästa vänner skaffat hund nyligen så vaknade J´s hunddrömmar till liv… Så ja, vi får se! Själv hade jag hellre varit flera månader i Thailand! 😉

   Önskar dig en strålande dag Titti! och jag förstår att du längtar ner till huset. Vi har också en resa bokad, älskar att ha Thailand att se fram emot! Kram!

 2. Anne says:

  Ofta skriver du att inlägg ska komma men så kommer de aldrig. Kanske är bättre att inte skriva alls då.
  Men till något annat. Visst är ni väl ändå hela sommarlovet i Thailand? Men ni kanske tänker pensionat för en eventuell hund under 8 veckor?

  • gizmolina says:

   Jag tar till mig det du skriver Anne, ber om ursäkt för att jag inte levt upp till förväntningarna och kommer fr.o.m. nu inte att skriva att jag ska blogga inlägg i förväg. Jag bloggar alltid från hjärtat och är väldigt spontan i mitt skrivande och det, i kombination med att jag är tidsoptimist, är inte alltid en bra sak…. Så, som sagt: det är slut med sånt nu. 🙂

   Sen ang. Thailand och en eventuell hundvalp. Sedan min dotter började skolan för 4 år sedan så kan vi tyvärr inte längre vara i Thailand längre perioder. Som längst har vi varit där 8 veckor en sommar men nu, då vi har köpt hus, så har vi valt att inte vara bort hela sommaren längre. Så – i sommar var vi där 4 veckor och nästa sommar ser det ut som att vi har andra planer…. Men att ha en hundvalp på pensionat i 8 veckor tror jag att du förstår att vi inte tänker. 😉

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram!

 3. Maggan says:

  Se till att köpa hundvalp från en seriös uppfödare,och träffa båda föräldrarna till hunden,det finns många oseriösa valpförsäljare.Och fram för allt akta er för smuggelhundar.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för omtänksamma tips Maggan! 🙂 Det är som sagt inte alls säkert att det blir något hundköp på oss, men OM det blir det så kommer vi absolut att göra en noggrann research först.

   Njut den vackra höstkvällen! Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k.! 🙂 det finns så mycket fina barnkläder ute i butik nu tycker jag. Hösten är magisk… !

   Önskar dig en mysig kväll fylld av lyckliga stunder Madde! Kram!

 4. Anna says:

  Har läst din blogg i flera år nu och gillar den jättemycket men det är lite tråkigt att hela tiden läsa att ett inlägg kommer snart men det gör sällan det? Kanske bättre att inte skriva det. Du verkar så stressad, vad gör du om dagarna? Jobbar du som coach nu? Kan du inte skriva mera om ditt arbetsliv, nyfiken på hur allt blev efter flytten 🙂

  • gizmolina says:

   Som jag precis skrev till Anne högre upp – jag tar till mig det ni skriver, ber om ursäkt för att jag inte hållit allt jag lovat, och kommer inte längre att skriva att det kommer inlägg. Du kan läsa min förklaring i min kommentar till henne + att jag skrivit om det i Johannas kalas-inlägg också. Jag önskar SÅ att bloggen var mitt heltidsjobb för jag vill inget hellre än att blogga hela dagarna men då så inte är fallet så är jag lite för optimistisk med vad jag tror jag ska hinna med. Och – jag skriver från hjärtat och väldigt spontant i mina inlägg så när jag skriver så så skapar jag en bloggstress för mig själv också. Inte bra. Så – det är som sagt slut med sånt nu! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin kväll Anna! Kram!

 5. Emma says:

  Jag håller faktiskt med ovanstående talare. Jag gillar ju din blogg. Jag älskar all den energi du ger. Men jag tycker det är trist att läsa att det ska komma och så kommer det aldrig.
  Jag har full förståelse för att detta inte är det enda du gör. Men du skriver samtidigt att vi dina läsare är det bästa, och vi tycker ju att du är det bästa men det här blir faktiskt tråkigt. Jag väntade väldigt länge på NYC tips som faktiskt aldrig kom och nu ser jag att andra väntar. Detta är faktiskt en kritik som dels är befogad men också som du kan ta till dig av. I all välmening. Jag vill ju fortsätta att läsa inne hos dig.

  Kram

 6. elin says:

  Hei!
  Satt faktisk igår og lurte på nøyaktig det samme som Anna. Du virker å ha det veldig travelt om dagen, kanskje noen spennende jobber på gang?
  Håper det går bedre med foten 🙂 Ha en fin tirsdag!

 7. Hello there! Extremely good article! I’m a usual website visitor to your website. Keep up the fantastic work, I read few articles on this internet site and I believe that your weblog is very interesting and contains lots of great information.

  • Very interesting blog. A lot of blogs that I see these days don’t really provide anything this interesting. But I’m definitely interested in this one more than any other blog. Just thought to share my views on this to let you know how useful these articles are. Thanks.

 8. Cool pärlplatta! Den ska jag visa för mina tjejer

 9. A single point I just would like to say is the fact your Blog is so valuable for us.

 10. I saved it as a favorite it to my bookmark site list and will be checking back in the near future. Take a look at my website as well and tell me what you think.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *