HAPPY NEW WEEK!

Good-morning-with-good-vibes-goodday-mornings-goodvibesonly

Gooodmorgon kära bloggvänner! 

Ny vecka – nya möjligheter! Love it! Och ja, ni kan ju gissa vad jag gör nu? Exakt – jag sitter och tittar på nattens debatt mellan Hillary & Donald som ju känns extra crazy efter Donalds pinsamma pussy snack häromdagen. Herregud vilken drama. Det här känns mer som en Ricky Lake show än som en seriös debatt där en faktiskt ska ende opp som USA´s president. Och nu sa precis Donald att han ska se till att Hillary kommer i fängelse om han vinner valet. Oh my, kan inte någon se till att Obama får sitta kvar?  Please!!!

Och på tal om galskap – på morgon upptäcker jag att vi m.i.s.s.a.t. en läxa J hade, som var ett experiment. Som skulle påbörjats förra veckan så att vi kunde se resultatet idag. Uff, sånt är pinsamt tycker jag… Men det var bara att gilla läget. Sen är ju den här veckan heeelt crazy amazing. Tänk att jag sitter på ett flyg mot L.A. på torsdag! Åh som jag längtar!! men, jag har en hel del att ta tag i före take off så – dags att uppdatera min to-do-list, kavla upp ärmarna och köra! 🙂

14591576_10153861965830796_9088893669875352472_n

Till er som undrar hur det går för mig en trappa upp. Det går framåt! Jag körde på heeeela lördagen, hade grymt flow!  Och här ser ni det gula skåpet som nu bor i J´s rum istället för i vardagsrummet / på stua.  Och ja, de byggde lego igår.  Ett totalt kaos. Se bara på Gucci, han ser ut som att han undrar när någon ska städa upp allt? Ha, ha. 

14516552_10153861966850796_4044667302227858907_n

Det här är en del av det rum som ska bli playroom / pysselrum (jag har flyttat ut alla mina & JIG´s saker + skrivborden + de stora glasskåpen). Jag ser framför mig att de kan piffa i ordning sig här då de ska köra show. Men jag har bara ställt in allt, inte städat / fixat klart som ni ser. Och väggen, den ska målas eller tapetseras någon regnig dag…. ! 

Nu ska jag titta vidare en stund här innan jag pausar och tittar vidare i kväll.  Vem tycker du ska vinna valet? vore så kul att höra om du är Team Hillary eller Team Trump?!

Önskar dig en m.a.g.i.s.k. start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 27 Comments

27 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Lena says:

  Självklart Hillary Clinton. Trump är ju helt galen…..
  Ha en fin dag bästa du. Lyckliga dig som får åka till LA….. 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k.! 🙂 Ja, alltså han ä.r. verkligen galen Trump. Högst speciell… Sen blir det fantastiskt kul att resa till La La Land i veckan. Som jag längtar! och jag ser fram emot att bjuda på blogginlägg därifrån!

   Önskar dig en magisk måndag fylld av lyckliga stunder Lena! Kram!

 2. Men vad du städat på bra i helgen – nu ser man ju golvet 🙂
  Jag städatde också barnrum i helgen, tänkte rensa och kasta massa men när barnen väl ser vad man ska kasta så är ju allt det deras “favoooriiiitsaaaak” fast de knappt tittat på den på ett år 🙂

  Helt klart Team-Hillary men mest är jag Team-Obama och skulle önska att Michelle ställt upp som kandidat! Helt sjukt att Mr Trump ändå tagit sig (köpt sig?) så långt som han gjort- blir på riktigt rädd om han vinner!

  Önskar dig en fin & effektiv måndag!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Underbart med din positiva attityd Charlotte! Ja, nu ser man golven!!! Hurra! 🙂 Och jag känner igen mig 110% i det att det i.n.t.e. går att kasta något då de små liven ser vad man gör. Johanna ÄLSKAR allt jag försöker sortera bort så jag har inget val – jag måste göra all rensning i smyg, då hon inte ser. Det värsta är bara att i 9 fall av 10 så frååååågar hon plötsligt efter just DE sakerna. Hur är det möjligt liksom?! Ha, ha. Sen håller jag med dig om att Michelle hade varit en perfekt kandidat! De 2 som är nu nja.. jag vet inte jag…

   Önskar dig en underbar dag fylld av positiv energi & solsken! Kram! 🙂

 3. Mari says:

  Hillary! Trumph skremmer meg altså..

  • gizmolina says:

   Ja, herregud, hur ska detta sluta?? Man blir verkligen skrämd på riktigt!

   Önskar dig en strålande dag Mari! Klem! 🙂

 4. Solveig Svensson says:

  Av två dåliga ting väljer jag det minst dåliga, alltså Hillary. Önskar också att Obama fick vara kvar. Ha en bra vecka och lycka till i LA. Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack Solveig! L.A. blir verkligen SÅ kul! 🙂 Och ang. valet… det är lite som att välja mellan pest & kolera tycker jag… Så – låt oss hoppas att allt spårar ur så mycket i debatterna att någon högre makt låter Obama sitta kvar!

   Njut din måndag och fånga de lyckliga stunderna i veckan! Kram!

 5. Tina says:

  Team Obama.sen kan jag själv tycka att det blir fånigt att jag engagerar mig mer i deras presidentval (show ) än när det är dags för val här hemma

  • gizmolina says:

   Ja, men visst kan jag hålla med om att det är galet att det är ett så stort engagemang i deras val jämfört med vårt eget. Men så är de ju också en stormakt med stor påverkan på omvärlden…. Sen såg jag faktiskt på Agenda igår kväll, där det också var politisk debatt. Intressant tycker jag som älskar att se sånt men absolut inte i närheten av lika underhållande som att se på spektaklet i USA…. ! 😉

   Önskar dig en flying start på veckan Tina! Njut dagen! Kram!

 6. Kisse ser lite fundersam ut på översta bilden!
  Orkar snart inte tänka på valet i USA.
  Crazy om du frågar mig.
  Idag tar jag det lugnt efter Stockholmshelgen.
  Fy så mycket folk på Arlanda igårkväll. SAS hade en hel del förseningar.
  Vi flög dock Norewgian och var i tid.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja stackars lilla Gucci – han gillar nog inte att få lego bitar under tassarna… 😉 Men så härligt det låter med Stockholms weekend! Sen borde de ju v.e.r.k.l.i.g.e.n. bygga om entrén i inrikeshallen på Arlanda för det kaos som blir i den trappen upp till security är ju hur galen som helst… Eller föresten – du flög kanske från terminal 3 om du flög Norwegian? Hur som helst – söndagkvällar på flygplatser är alltid röriga… BRA att du i alla fall slapp försening!

   Önskar dig en fantastisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 7. Dina says:

  Elsker det gule skapet på barnerommet. Fikk lyst på det selv til et av barna! Men tror kanskje det får bli en gul expedit i stedet. Uansett, takk for fargeinspirasjon:)

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir över att jag inspirerar! 🙂 Johanna var först skeptisk till att det skulle upp på hennes rum, hon tänkte att det nog skulle bli FÖR gult men, nu liker hon det! Och man blir ju verkligen glad av färg !!! speciellt nu i höstmörkret…. Så – happy expedit shopping!

   Njut din dag Dina och fyll uken med lyckliga stunder! Klem!

 8. Pia says:

  Så nu är det för dig att landa och hinna klart att åka på torsdag ! Nu när den gråa hösten kommit är det verkligen lyx att få åka bort.

  Önskar dig en bra vecka

  • gizmolina says:

   Exakt! så veckan är minst sagt fullbokad. Men med en resa i sikte så är energin på topp så allt går som en dans här…! 🙂 Och ja, det är verkligen en lyx att resa bort på hösten så ja, jag längtar!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt bra vecka fylld av happiness Pia! Kram!

 9. Ida Marie says:

  Et tips til deg som er så glad i/ flink på ord,
  her kan du kjøpe ramme og utsagn:
  https://desenio.no/no/artiklar/posters-og-plakater/tekstplakater/73-108/sida.html

 10. Tina says:

  Men halva min kommentar försvann! Lägg ner hushållsarbetet och städningen och varva ner lite så du inte kommer utbränd till LA. Johanna kan städa upp sitt rum själv. Då blir de mindre benägna att stöka ner också

 11. Tina says:

  En blinkande emoji

  • gizmolina says:

   Så dumt att halva din kommentar försvann… Men tusen tack i alla fall så mycket för omtanken Tina! 🙂 Det går helt fint här. Har inga planer om att städa upp legot, det får J fixa själv! så håller jag fokus på övrigt kaos som jag skapat p.g.a. om möbleringen. 😉

   Önskar dig den allra bästa dagen! Kram!

 12. Viola says:

  Nu börjar man ju känna hopp att Hillary kan vinna valet, fast jag hade hellre sett att Obama satt kvar. Trumph har väl ändå bevisat vilken dåre han är nu så det borde ju vara kört… eller? Det är ju ändå en gåta hur han överhuvudtaget kommit så långt.

  • gizmolina says:

   Det är just precis det att han faktiskt kommit så långt som gör att jag tyvärr inte tror att det är helt omöjligt att han vinner… ! Hur galet som helst!! Och precis som dig så hade jag helst sett att Obama satt kvar för Hillary är ingen topp kandidat hon heller om du frågar mig.

   Önskar dig en riktigt härlig kväll Viola! Själv ska jag se klart debatten som jag har på paus… ! Kram! 🙂

 13. Ida says:

  Hillary är den som har mest meriter någonsin när det kommer till att ställa upp som presidentkandidat – så bara där känns det ju som ett lätt val! Sen har hon gjort massor för barns välfärd, sett till att alla first respondents efter 9/11 fick sjukvård (viktigt i ett land som USA!) & så är hon i egenskap av kvinna verkligen en förebild för hela världens flickor! Så på pappret (& i mitt hjärta) så ska det ju inte vara något snack om saken. Men så trampar Trump i det ena klaveret efter det andra & inget verkar stoppa galningen & det skrämmer ihjäl mig. Speciellt som vi bor på andra sidan gränsen i Kanada… Så vi har sparat semesterdagar till november, ser det illa ut kör vi ner till en swing state & hjälper till att skjutsa väljare till val-lokalerna.

 14. Frida says:

  Åh vad roligt det är att få hänga med i dina projekt i ert hus, jag blir så himla inspirerad!! Och det blir jag även av Halloweenbilderna i senaste inlägget, det är nästan farligt att kolla din blogg för det blir bara mer och mer saker som jag blir inspirerad att göra!
  Måste också säga att det ska bli fantastiskt kul att få följa dig till LA, oh my vad glad jag är för din skull! All shopping, herregud säger jag bara! 🙂 Om jag inte bodde här och hade mitt jobb och min familj skulle jag ansöka om att få jobba som din assistent gratis, det måste vara det ultimata jobbet! Tänk, då kan jag hjälpa dig med alla dina to do-listor och montera möbler från Ikea och piffa med blommor, haha. Det vore lovely!
  Kram på dig och njut måndagskvällen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *