HAPPY NEW WEEK!

16473316_10154190540975796_5059682229894894225_n

Måndags pepp! 

Happy new week darlings! 

Jag scrollade igenom lates (happy) news på morgon och det största som hänt i natt var så klart Super Bowl, denna enorma happening i USA. Jag satt uppe och tittade en stund men jag förstår absolut ingenting av hur American Football går till? alltså regelmässigt? så jag var mest ute efter att se Lady Gaga men jag la mig innan hon satte igång så får se det HÄR istället. Var det någon av er som satt uppe och tittade? En annan nyhet jag hittade var att inspelningen av årets julkalender kickar igång idag. Ja, men visst! Den heter “Jakten på Tidskristallen” det står så här om den “Den handlar om en storslagen räddningsaktion, tre barn färdas till universums mitt för att förhindra att tiden stannar” och medverkar gör bl.a. Eva Rydberg & Rikard Wolff. Så ja, nu är det bara att börja längta till 1:a december! Ha, ha.

Men, den största nyheten av alla nyheter är i min värld är den nu officiella nyheten (jag har vetat om det en stund…) att KYGO gör musik i samarbete med Selena Gomez! Alltså hur coolt?! Det är stort alltså! Riktigt stort! Och helt fantastiskt kul för oss som har Kygo som en stor del av vårt liv eftersom JIG jobbar tillsammans med honom med Kygo Life. You gooooo Kyrre!!! 🙂

sel-759

Selena Gomez + KYGO = sant!  (vet du föresten hur många followers Selena har på insta? 108 miljoooner!)

Och senaste nytt från Casa Gizmolina då?  Well, det är att Johanna färgat håret rooooosa!

16640612_10154190630720796_7893108320965793185_n

Hon var inte så pigg på foto igår kväll så smyfotade den här…  Jag kände knappt igen henne? men jag älskar det! Hon är tydligen Dinah Nah… Mello alltså, som det påverkar oss, så mycket att jag tror att jag ska ta en Road Trip idag…! Ha, ha. (och jadå, färgen är sån där som man tvättar bort).

Nej, nu kör vi måndag och vecka 6!  Och det här är inte vilken vecka som helst för i veckan så fyller min älskade JIG år så ett firande ska planeras! och en resa, för om vi ska få till att fira honom så inkluderar det ett par flights för oss girls…

Önskar dig en kreativ, inspirerande & riktigt BRA måndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *