HAPPY NEW (SPORTLOV) WEEK!!!

0dbf1c60c82ffc559ac746ead518c2f6

Dagens tänkvärda.

Mina kära bloggvänner! 

Vad hände? Plötsligt ringde mamma och undrade varför jag inte bloggat på flera dagar?!? Och jag bara: flera dagar???  jag som tycker att det precis var fredag?!  Åhhh vilken dåligt samvete jag fick!!! Men ja, den här helgen gick verkligen i raket fart och plötsligt är det måndag och Sportlov för oss här i norr!  Och igår, då jag skulle blogga så satt jag och klickade på SAS nettsida heeeeela kvällen för en resa skulle bokas men till slut, efter att jag skrivit till SAS på deras Facebook sida att det i.n.t.e. fungerar som det ska med deras teknik (systemet hängde sig heeeela tiden – gick inte att boka)somnade jag i soffan med min mac i knä…zzz… Alltså SÅ himla störigt att deras bokning inte fungerade men eftersom kampanjen med -50%eurobonuspoäng gick ut kl.24 så var helt enkelt deras nät överbelastat så gissa om jag blev glad på morgon då jag fått svar på mitt FB meddelande av SAS och de skrev att de förlängt kampanjen fram till kl.13 idag p.g.a. problemet. Det kallar jag BRA kundservice! för jag förväntade mig inte alls ett personligt svar.

Så – efter många om och men (deras nät strulade idag också…) så har vi nu en resa bokad och i morgon lyfter jag och hjärtat mot Köpenhamn! Åh så kul det ska bli! för det egentligen inte planen… så nu måste jag bara boka hotell också så att vi har någonstans att bo! 🙂

17103636_10154253919605796_3327560111037238912_n

Du vet min E-bay shopping? den som jag trodde att jag blivit blåst på och var rädd aldrig skulle komma fram? Well – here it is! Jag hämtade ut jackan hos Postnord häromdagen och är SÅ happy!!! Åh som jag älskar den! Den har både bling och inbyggd rosa boa, ha, ha.  Såg den första gången i en butik i Sturegallerian då jag var i Stockholm och har ångrat sååå att jag inte köpte den (men hade inte råd just då…), sen har jag googlat den som en galning utan lycka så blev SÅ glad då jag hittade den. Det står Gizmolina på den. 

17156179_10154262277235796_8646372568301273441_n

Här syns resten av outfiten jag hade på mig i fredags då jag invigde jackan. Blus från Kapp Ahl och nya bästa jeansen som jag shoppade i Oslo. Alltså det här med bra kvalitet  på jeans… detta är min absoluta favorit modell: Replay Luz. Den var min bästsäljare i min butik och ja, om du ska shoppa nya jeans så är den mitt tips!  (finns i många olika styles / tvättar). Jag köpte mina hos Tatler. Min Michael Kors väska shoppade jag i Los Angeles och mina tassels är mina nyckelringar. Den stora är till bilnyckeln och den lilla, från Svenskt Tenn (love it Lotta!) till hemnyckeln.

Nej, bäst jag tar tag i hotellbokningen nu och middag, vi måste ju äta middag! köpte färdiggrillad kyckling så kör pommes + bea till det. Passar fint med enkel middag i kväll då vi ska packa. Och ja, jag bokade föresten en till resa på kampanjen, till Stockholm om några veckor, för bara 5000 poäng! då ska jag njuta egentid och gå och se på Danny tänkte jag. Har någon av er sett hans show?

Önskar dig en riktigt, riktigt mysig kväll och hoppas att din helg var riktigt fin?! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “HAPPY NEW (SPORTLOV) WEEK!!!”

 1. Solveig Svensson says:

  Har inte sett Danny. Men funderar på att gå i höst tillsammans med mitt barnbarn

  • gizmolina says:

   Låter som en riktigt trevlig idé att gå på showen med barnbarnet! 🙂 Jag önskar att jag kunde ta med mig Johanna på den, för hon älskar Danny lika mycket som mig, men showen är tyvärr från 13 år så det går inte…

   Önskar dig en fantastisk tisdag! Kram! 🙂

 2. Solveig Svensson says:

  Kom inte med i inlägget. Ha en trevlig sportlovsvecka

 3. Frida says:

  Alltså din jacka är så fab och så himla Gizmolina! 🙂 Visa den gärna i helfigur så att vi får se mer av den, I love it! 🙂

  Det låter fantastiskt härligt med både Köpenhamn och Stockholm och liiiite jobbigt är det faktiskt för jag blir så himla sugen på att själv åka iväg, haha. Ha det super på er trip till Köpenhamn nu och keep us updated.

  Stor kram!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för den fina jack-komplimangen Frida! Nu blev jag glad! 🙂 och jag lovar att visa bild av den i helfigur! Jag är helt kär i jackan och det var så otippat att den passade för den är size M så jag trodde att jag skulle få vänta till nästa år med att använda den men den passade. Hurra!!! 🙂

   Ja och tänk att vi ska till Cph i morgon! Allt gick så fort att jag inte riktigt hunnit ta in det men det ska bli SÅ kul! Egentligen var planen Oslo men min lilla darling ville hellre till Cph så så fick det bli… Hon har varit lite för ofta i Oslo tror jag minsann så det känns inte lika spännande längre… ha, ha. 😉 Och du – klart du ska boka en egentid-resa! Det förtjänar du!

   Önskar dig en magisk vecka fylld av lyckliga stunder och jag lovar att blogga från resan! Kram!

 4. Viktoria pinkpastry says:

  Kan du skicka länk till jackan?

 5. Yvonne says:

  Jackan är ju bara helt LOVELY (såg den live igår) kul att träffa dig och Johanna, du sprudlar som vanligt…. trevlig semester, kram Yvonne och Malou

 6. Anneli says:

  Hej….. Ja! Skynda dig att boka Dannys Show så bra!
  Vill gå en gång till

 7. Monica says:

  For en herlig jakke! Jeg liker jo alt du har 🙂 Har kjøpt like sko som deg fra BilliBi…ringte Sten & Strøm 🙂 Så takk for all inspo! God tur til København! Jeg og min mor var der i helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *