HAPPY NEW WEEK!

3524c7779ee0d16c601eaf6c186458c3

Happy new week darlings! 

Alltså vilka f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. Oslo dagar vi har haft! Jag är fylld av energi och lyckorus för SOM jag älskar att vara där!!! och jag är så oerhört glad och tacksam över alla fina vänner vi varit tillsammans med, att vi fick fira 17:e maj tillsammans med Johannas gamla klass och JIG´s fina familj och bara det att vi fått njuta sommargrönska och varma vindar… åhhh magiskt! Jag har dessutom piffat till lite i lägenheten, bl.a. nytt till entrén och J fick en stor härligt fluffig rosa matta till sitt rum. Älskar att inreda!

Och igår kväll reste vi girls upp till Luleå igen så idag är det back to reality men det är ju SÅ lyxigt med kort vecka! Bara skola för Johanna måndag, tisdag, onsdag och sen: lång helg!  Wohooo!  J har skolefri torsdag, fredag + måndag så ja, det blir 5 lediga dagars ledighet. Stort LIKE på det!  🙂

18622321_10154469636615796_1696734492274434540_n

På väg till skolan på morgon och jag har nya solbriller! Har sökt och sökt och sökt efter nya i evigheter men tycker att det är SÅ svårt att hitta de där perfekta… men så hittade jag de här i lördags och de kändes lite kul så de fick bli med mig hem. Och vet du – det är såååå mycket mer kul att ta bilder nu då jag fixat håret för nu känner jag mig mer som mig själv igen. 

18699698_10154469635270796_6583198478320674451_o

Johannas skolrygga är sommar-pimpad med den sötaste flamingon som hon fått i present av bästa vänner. 

18558883_10154469665300796_5080271556966560810_o

Upp-packning pågår… och ja, det råder minst sagt ett kaos i vår entré här hemma med bagage all over the place. Ha, ha.  Och här ser du lite av min shopping…  Strandklänning + bikini i super fräscha färger från Accessorize (älskar den butiken + Monsoon), guldsandalerna shoppade jag på Zara i Hong Kong (har sett att de finns online nu, super fina!), hårstrikker från Bolina och solbrillerna från Quay som jag har på mig på 1:a bilden. 

Och FÖRLÅT min bloggfrånvaro senaste dagarna. Jag öppnade bara min mac en gång (då jag bloggade i fredags), övrig tid la jag på att njuta Oslo och träffa vänner men nu är jag tillbaka och bloggar som vanligt igen och det känns hur kul som helst!

Ha nu en underbar start på veckan kära du!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Linda says:

  Tänkte precis fråga om ryggsäcken men så såg jag att det stod “zara girl” på den. Superfin och den är nu hemklickad till min blivande lilla skoltjej. Stort tack för tips =) Vet du var man kan hitta flamingon? Så söööt.
  Jaaa så skönt med kortvecka!!

  Ha en underbar start på veckan du oxå!

  Kram

  • gizmolina says:

   Åh vilken sprudlande kommentar du bjuder mig på Linda. TACK!!! 🙂 Och så fantastiskt kul att du klickat hem ryggsäcken. Den är sååå fin! Vi köpte den då vi var i Köpenhamn. Älskar detaljen med rosetten! och den blir ju perfekt till skolstarten för din lilla tjej! Och flamingon, den kommer från Monsoon ! så gå in och se om du hittar den på nätet (www.monsoon.co.uk) för den butiken finns tyvärr inte kvar i Sverige … Och då du ändå är inne där… se efter en ljusblå klänning med flamingos på, den köpte vi till Johanna nu i Oslo. Underbart fin!!! så ett tips!

   Önskar dig en magisk dag fylld av glitter och solsken! Kram! 🙂

 2. Charlotte - Studentmamman says:

  Kul att du är tillbaka, jag saknar alltid dina uppdateringar men förstår ju såklart att du vill va ledig ibland 🙂

  Är alla tjejer i Johannas klass sminkade? Visst går hon i femman?
  Minns själv att jag sminkade mig i 5an men i min sons klass är ingen av tjejerna sminkade, känns ju allt sånt bli tidigare och tidigare men tydligen inte… 🙂

  KRAM och ha en fin vecka!

  • gizmolina says:

   Så kul med en kommentar från dig igen! och så härligt att höra att jag varit saknad, det värmer mitt blogg-hjärta enormt! så – tusen miljoner tack! 🙂 Och ang. smink så är ingen i Johannas klass sminkad. Hon går i 4:an nu (men om vi bott kvar i Norge så hade hon gått i femman eftersom de startar skolan 1 år tidigare där). Johanna sminkar sig inte heller något mer än med läppstift. Sen kan jag hålla med om att allt blir tidigare och tidigare mot då vi var små… 😉

   Önskar dig en riktigt mysig kväll och en vecka fylld av solsken! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *