HAPPY NEW WEEK!

Happy new week darlings! 

Alltså hjälp så trött jag var igår….zzz… det tar på krafterna att Mello kickat igång alltså. Ha, ha. Så efter att vi kört JIG till flyget, sladdat förbi XXL för att shoppa nya skridskor till J (hon har vuxit ur sina men tyvärr hade inte kvar några i hennes size… så får söka vidare idag…), J varit på Street Dance och vi hämtat pizza på väg hem (perfekt söndagsmiddag kom vi fram till eftersom J dansar 18-19) som vi åt framför TV´n (sååå soft…) så gick jag och la mig samtidigt som Johanna och det mina vänner händer i.n.t.e. ofta.  Men sååå skönt!

Och idag vaknade vi till stråååålande sol och -27 grader och hjälp så kallt det är…it´s feeeeezing! Så jag är glad att jag har innekontor och jag är ännu gladare över att vi bokade en resa till värmen i helgen. Åhhh som jag l.ä.n.g.t.a.r.!!! Och den här veckan är det Norrbotten Media Week, är det någon av er som varit på det? Själv funderar jag på att gå och lyssna på Isabella Löwengrip på torsdag. Tycker att hon är en så fantastiskt inspirerande entreprenör!  Och du, till alla oss som missade Justin Timberlake´s half time show på Super Bowl i natt: vi kan se den HÄR! E.n.j.o.y.! 🙂

Det är plötsligt så tacksamt att fota då ljuset gjort sin entré. Och den där morgonstunden innan vardagen kickar igång med allt vad det innebär…  den ska njutas! 

… för sen är det full fart framåt hela veckan med skola, dans, jobb, bildverkstad, basketmatch & resa!

Nu tar vi tillvara den här veckan (tänk- redan vecka 6!) som för oss bjuder på en Oslo weekend då vi ska fira JIG´s födelsedag och gå på KYGO´s Kids In Love Worldtour.  Sen är det ju morsdag i Norge på söndag så lucky me som får fira den dagen 2 gånger/år!  Och du, på tal om dagens quote… mitt nya mål för den här veckan är att dricka mer vatten för det är jag katastrof dålig på. Så – nu ska här drickas!

Önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina | 2 Comments

2 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Här är tio grader kallt vilket är mycket tycker vi ;). Åh så underbart med en resa att se fram emot. Två morsdag låter också som nått för min smak! Stor kram

    • Ha, ha, ja men 10 grader är kallt det också! men jag måste erkänna att jag håller på att frysa ihjäl idag.. inomhus! brrr… Blir en kväll i soffan under ett lager med varma filtar! 🙂 Och ja, den här resan kunde inte komma mer lägligt.. jag längtar SÅ !!

      Önskar dig en riktigt fin kväll Viktoria! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *