HAPPY NEW WEEK!

Happy new week sweeties! 

Åh som jag saknat er mina finaste bloggvänner!!! Hoppas att du har haft en magisk weekend och att du startat veckan med ett smil!?  Själv känner jag att den här helgen på riktigt bara försvann… ! Jag hade så många jag ville träffa och vi hade så mycket vi ville göra men vi hann inte… fanns inte en chans… så när vi satte oss på flyget igår kväll så sa både jag och Johanna att helgen kändes som att den var över på 1 minut. Typ. Helt galet.  Men det har varit såååååå underbart super härligt att vara i Oslo! Åh den lyckan jag känner då jag landar på Gardemoen… går inte helt att beskriva faktiskt.

Och helgens stora happening var så klart KYGO på Telenor Arena tillsammans med 20.000 andra i fredags. Alltså vilken kväll!! m.a.g.i.s.k.t.!  Och samma dag fyllde JIG år så vi girls väckte honom med tårta & sång men vi fick inte tid att ha presentöppning med honom förren igår (!), det var på den nivån som sagt… ha, ha. Också har jag varit till frisören och fixat utväxten och på vippe refill och på lördag var vi hembjudna till bästa vänner på middag, igår var det morsdag också har vi så klart varit på lite shopping…  Och jag ska självklart bjuda er på ett bildregn från helgen men nu ska jag sticka iväg ut och fixa lite ärenden också måste jag handla frukost för kylskåpet gapar tomt…  Åh den energin jag får av mina Oslo helger, Love it!!! 🙂

 

Och igår var det Morsdag i Norge och då vi satte oss på vårt försenade flyg igår kväll så öppnade jag den morsdagspresent som jag fått av min bästa vän K…

..och i den fina boxen så gömde sig armbandet med texten: Be Present.  En riktigt fin reminder att bära med sig i livet och armbandet passade perfekt in bland mina everyday armband. Tusen miljoner t.a.c.k. kära fantastiska K! 

Nu tar vi tillvara den här dagen och fyller den med positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “HAPPY NEW WEEK!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Låter som en underbar helg! Vi hade ett helt fantastiskt 3 års kalas med hello Kitty tema. Det var så lyckat. Men tårtan var katastrof. Inspirerad av dig gick jag minsann och klagade idag och fick pengarna tillbaka. Så tusen tack ska bli bättre på de. Asså så fint armband så nätt och flott. Vet du var det kommer ifrån? Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *