HAPPY NEW WEEK!

Today´s mood! jag känner mig sååå full av energi och älskar att solen skiner! 

 

Happy new week sweeties! 

I´m back!!! och i veckan ska här bloggas i kapp och svaras på frågorna i frågestunden (jag har iiiiinte glömt, har bara varit så otroligt mycket som kommit mellan…) och visas bilder från både vår u.n.d.e.r.b.a.r.a. påsk! och – vår magiska Köpenhamn weekend. Oh yes! det blev en fantastisk avslutning på påsklovet efter 6 dagars sjukstuga (sååå otur att J blev sjuk på lovet) med en sooolig och helt amazing weekend i Danmark!  Det har ju blivit något av en tradition för oss att resa dit på påsken, tror det här var 3:e året på rad, eller med undantag av Hong Kong förra året…  Och det är verkligen sååå härligt att resa ner och möta våren i en av mina favoritstäder. Speciellt nu då vi bor här uppe i Luleå och har full vinter fortfarande. Behöver den kontrasten!

Och ni ska så klart få se massor med bilder från helgen, lovar! och ♥ förlåt ♥ att jag varit så frånvarande både på instagram och på bloggen fredag – söndag, jag har helt enkelt njuuuutit vår get-away och family time (något som jag värdesätter mer och mer då vi ses så sällan) och loggat av helt (har inte ens svarat på sms…) men, jag hoppas att du följer mig på insta-storys? för där har jag lagt upp små filmer löpande under hela helgen. (jag heter Gizmolinas på insta – in och följ!).  Och jag la upp en film där nyss då jag var ute på gården för att knipsa några bilder och som du ser där så är fortfarande snödjupet heeelt galet, jag sjunker ner till midjan !!!  så jag tar mig faktiskt inte ner till den plats där jag brukar fota. total crazy! ha, ha. Hur som helst -det är en otroligt vackert sooolig dag här uppe i norr och den ska jag sticka ut och njuta nu! 🙂

 

Jag kom mig som du ser inte så långt ner på gården idag… sååå galet. Men – min poäng var oavsett att visa er hur mycket snö vi fortfarande har. Läste i tidningen på morgon att det är rekord, de har inte ens någonstans att placera snön de skottar bort i Luleå längre, snö-tippen är helt enkelt full. Ha, ha. 

Jag var ju så duktig och skottade på terrassen innan vi reste, efter det har det kommit 2 dm  MER snö.  

Försökte få till en bild då jag hade ena benet nere i snön men det gick inte…. så – ta som sagt en titt på min insta-story så får du se hur galet långt jag sjönk ner, vi snackar till midjan.  Och att jag kan stå som jag gör är för att vi hade egg-hunt på gården i påsk och då sprang jag runt och gömde ägg, efter det har mina fotspår fryst på så därför sjunker jag inte ner där…

 

Hoppas att du också har haft en riktigt, riktigt fin helg, en härlig avslutning på påsklovet (i Sverige slutade lovet igår) och att du får en dag fylld av solsken & lyckliga stunder!?!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 1 Comment

One response to “HAPPY NEW WEEK!”

  1. Lena says:

    Jag känner mig färdig med vintern nu och yes, nu har vi så gott som snöfritt här hemma i trädgården. Underbara dagar med värme och sol har vi haft i södra Sverige. Ser fram emot bilder från er påsk med mera. Ha en fin kväll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *