HAPPY NEW WEEK!

 

Happy new week darlings! 

Det känns som att jag precis kommit hem efter från en party-vecka-på-Mallis typ…  för exakt precis (nästan) så festlig var min förra vecka.  Det var gala, festligheter, happenings, 17:e maj,  dansföreställningar, bröllop (alltså HUR vackert var det inte? det var som att titta på en vacker Hollywood film… och prästen, som höll talet… åh jag älskade alltihop!) & bubbel (nästan) varje dag. Helt galet! men så fantastiskt super kul! och precis vad jag behövde för att pigga upp mitt liv i norr.  Och jag var t.o.m. bjuden på ett super coolt club koncept som en vän dragit igång och som jag fullkomligt älskade och på lördagskvällen hamnade jag och JIG spontant på “ett glas” hos våra trevliga nya grannar och igår hade J besök av 2 nya nätkompisar (sååå spännande, de hade aldrig mötts irl innan…) också toppade sig helgen med att jag helt otippat fastnade framför slutet av VM matchen i ishockey och fick se glädjeyran över vinsten! Det satte pricken över helgen! Ha, ha.

Och eftersom jag varit så mycket på vift, och JIG dessutom var uppe över helgen, så blev det inte en sek. vid min mac under dessa dagar så förlåt min frånvaro… Men nu har Mr. rest (han hade take off i går em), darlingen är skolan och jag har fullt fokus på min älskade blogg! och på mer festligheter… för vi är inte bara igång med att planera J´s 12-års fest (vi spikade temat för länge sen och är i full gång trots att kalaset är i augusti), jag har även lust på att fixa ett par till festliga happenings innan vi sticker iväg till Thailand och nu går tiden fort alltså, bara 4 skolveckor kvar sen är sommarlovet här!  Wohoo! 🙂

 

Ny vecka – nya möjligheter.  You rule girl!!!!  och det här kortet + blommorna de fick…

…vår dancing queen after helgens dansföreställningar.  Johanna dansar balett, jazzdans (2 olika grupper) & streetdance och var med i 2 föreställningar, den ena dansade hon 3 danser i, den andra 1, det var de du kunde se på min live på instagram i lördags. (sände de live så att familj & vänner som inte kunde vara på plats kunde se).

Sista föreställningen var klar runt kl.15 och då önskade sig J fika (hon ville testa en ny kladdkaka vi hittat i butiken…) hemma på terrassen istället för på café så så fick det bli… ! 

Och efter föreställningen blev hjärtat intervjuad av lokaltidningen (Norrbottens Kuriren) så idag är hon med i tidningen. Kul!!  Johanna älskar att dansa och vill gärna dansa ännu mer men utbudet här uppe är relativt begränsat. Hon skulle tex vilja börja med discodans men vi har inte hittat någon grupp för det…   så om någon av er bloggvänner känner till någon bra disco dans grupp här i LLA så får ni väldigt gärna tipsa oss!

Och på tal om fika… igår hade J besök av 2  nätkompisar så då dukade jag upp till fika + glass i ljusgården.  Det var första gången de möttes (eller de sågs av en tillfällighet häromdagen men det här var första dejten) och det är ju bara så fantastiskt kul att hon hittat nya vänner via app´en Musical-ly . Först var jag så klart super skeptisk till det här med att få en nätvän, jag menar tänk om det var en galen mann som gömde sig bakom bilden / texten…? men eftersom de mötts på Musical-ly där man lägger upp videos så kändes det mer “safe”.  Och J var cool och trygg på saken så hon cyklade iväg och mötte upp tjejerna ute först och sen kom de hit och nu har de redan bestämt att ses igen. 

 

Åh jag fick vara så stolt på föreställningarna i helgen! men – det var ju förfärligt dålig tajming att köra dansen p.r.e.c.i.s. samma tid då årets största kungliga bröllop ägde rum och för mig, som älskar allt kungligt så var ju det liiiite krise… ! ha, ha.  Så, efter J´s föreställning kl.11 så var det bara att tok skynda hem för att få med sig den magiskt vackra vigseln som såg ut som en Hollywood film… I loooooved it!!! + äta MAX lunch samtidigt och sen, gasa tillbaka till dansen där J hade uppmöte kl.13.30 men då, när föreställningen startade kl.14 så får jag erkänna att jag satt och tittade på bröllopet på telefon istället helt fram till att hjärtat skulle dansa. Ha, ha.  (det var 6:e gången jag såg föreställningen så kände att det var helt OK.)

Nu önskar jag dig en fantastisk start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Deseree says:

  Mina två döttrar dansar också och tävlar i disco och hiphop och det är så kul. Förra tävlingen var dans SM och då var vi i Västerås. Vi åker runt i Sverige på en massa roliga tävlingar. Hoppas du hittar ngn bra dansgrupp till din dotter.

 2. Jezza says:

  Låter som en helt fantastisk vecka 🙂

  Jag satt oxå klistrad framför bröllopet – det var fantastiskt fint! Har försökt frossa i alla bilder som går att hitta på nätet efteråt oxå 😉

  Ha en fin vecka!!
  Kram
  Jezza

 3. Eva-lis says:

  När jag tittar på bilder av dina fantasifulla dukningar ser jag att du oftast använder engångstallrikar bestick m m för att få färgmatchningar.
  Hur tänker du angående miljön där ? Antar att du vet att i England så har man inte längre har sugrör drinkpinnar mm i plast.

  Var en föregångare för din dotter där ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *