HAPPY NEW WEEK!

Happy new week sweeties! 

Jag är verkligen noll % fotbollsintresserad och trodde alla Sverige-saker i butikerna var till Sveriges Nationaldag men vid en närmare titt så var det fotbollar, på nästan allt! och det var då det slog mig att det är VM i sommar.  Och det är tydligen idag det gäller, kl.14.00 närmare bestämt, så undrar om det blir som då Ingemar Stenmark åkte ett lopp då jag gick i skolan? att Sverige stannar, TV apparater dras fram på arbetsplatserna och alla sitter klistrade och håller andan… ?!  Kanske… för när t.o.m. jag börjar få lust att se matchen då är det på riktigt alltså. Ha, ha.  Skickade faktiskt precis en film till Samir & Viktor från J´s instagram (hon heter Gizmolinis där) där hon och en vän hoppar studsmatta, på nationaldagen, med Sverigeballonger till deras senaste låt Put your hand´s up för Sverige.  Så lite pepp är jag allt.

Och idag startade J på Dance Camp så nu är det dans på schemat måndag – torsdag kl.11-16.  Hon gick på det första gången förra sommaren och älskade det så hon var så fylld av dansglädje då jag lämnade av henne på morgon på väg till min vippe-refill. Tänk att jag efter flera år äntligen hittade en som är grym på att göra vippe extensions här uppe i Luleå. Det är jag SÅ glad över! för det blev lite stress att flyga till Oslo var 3:e vecka…  😉

Vi var på blixt visit på pride´n i lördags och vips! så hade jag en rosa boa runt halsen och vi kunde knipsa den årliga prideselfien.  Sen kom regnet så ja, det blev som sagt ett väldigt kort besök i år men vi fick i alla fall med oss tåget och en dansuppvisning från Luleå Rytmik & Ballettförening som är det ställe som J dansar på 3 dagar i veckan och som hon nu går Dance Camp på.

Jag älskar alla färger i Stadsparken när det är Pride! och ballonger… loooove it!!! Och här syns min outfit bättre, har på mig topp + jeansjacka + byxor från Zara (favorit butik), skor Nike, solbriller Chloé och väska med mina initialer (du hittar den hos ullakunst på instagram). 

Och på tal om ballonger… vi girls missade ju tyvärr en fest i Oslo i lördags så jag skickade JIG till ballongbutiken för att köpa en bukett att ta med sig , istället för en blomma, som jag var med och valde ut via FaceTime. Ha, ha.  Det blev ett champagneglas ( som syns väldigt dåligt i bild…) och en sol också kryddade vi med vanliga ballonger.  Ett tips om du ska på sommarfest! 

 

Oj, oj, oj, nu har ju matchen börjat… så bäst att hoppa i något blågult, bänka sig framför TV´n och ropa: goooo Sverige!!

 Önskar dig en fantastisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *