HAPPY NEW WEEK!


Happy new week sweeties! 

Åh vilken härlig energi jag känner att vi har här inne på bloggen nu!  Att vakna och hitta nya kommentarer från ER gör mig så otroligt glad och det peppar mig mer än ni kan ana i mitt bloggande så mitt mål den här veckan: minst 1 blogginlägg per dag. För det är ju ett give and take… om jag skriver till er och ni skriver till mig ja, då har vi en win / win situation! Och så kul att ni är så många som gillar den nya Mamma Mia filmen lika mycket som mig. Jag måste gå och se om den när vi är tillbaka från Oslo.

Och nu är vi 2 nyvakna girls här och jag är på väg ut på veckans första power walk.  Solen strålar och vi har 3 Luleå dagar innan vi lyfter mot Oslo och dessa dagar ska jag verkligen ta tillvara för när vi är kommer hem igen är det skolstart och då vore det härligt om J´s outfit ligger klar, skolväskan är packad och huset är rent. Men – skolväskan tror jag att hon kommer att få i födelsedagspresent, ihop med nya skolsaker (pennor, sudd, linjal, notatbok, pennfodral etc…), det har blivit lite av en tradition eftersom hon fyller år precis samtidigt som höstterminen kickar igång. Och  för mig, som fullkomligt älskar allt som har med stationary att göra, så är det pure happiness att gå ut på sån shopping.  Åh som jag gleder mig både till det och till att få fira Johanna. Att få fixa, planera och fira henne både på dagen och med kalas är utan tvekan årets höjdpunkt! 🙂

På 11-års dagen vaknade hjärtat här hemma i Luleå och den bästa presenten då var att jag hade gjort om hennes rum. Hon fick ny säng, en walk-in-closet och ja, hela rummet hade fått en total make over. 

När hjärtat fyllde 10 år så vaknade hon upp på ett hotellrum i Köpenhamn. Jag hade varit uppe halva natten och dekorerat rummet med vimplar i taket och massor med ballonger, och den bästa presenten? (förutom resan till Cph) den skymtar i flamingopaketet… En Michael Kors väska. (jag hade hittat den på salg / rea så den var inte så dyr).

På 9 års dagen firade vi dagen i vårt nya hus i Luleå! Vi hade precis flyttat upp och den bästa presenten den här dagen tror jag var den nya cykel som mamma & H kom och överraskade henne med.  (önskar att jag skrivit upp vad hon fått varje år för jag kommer inte riktigt ihåg…).

På sin 8 års dag vaknade hjärtat på sitt rum i vårt hem i Oslo.  Och det här året var den bästa presenten den rosa polaroid kameran från Fuji som hon fick av morfar + morbror.  Den kameran har J verkligen använt! hon knipsar bilder med den så fort vi har festligheter här hemma och den var med oss till Thailand i sommar igen… ! 

 

Nu: på med träningskläderna och off I go. Sen, efter min pw, så ska jag köra J hem till en kompis. Åh så lyxigt det är med härliga sommarlovsdagar!

 

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Pia says:

  Hoppas det blev en härlig pw. För att få klara tankar är naturen bäst !

  Ha en fortsatt underbar dag som jag hoppas bjuder på samma solsken som här i Sthlm.

 2. A-L says:

  Blir så imponerad av dig! Grymt peppande att få följa dig från gymmet och power walkingen!

  Heja dig!

  • Åh tusen miljoner tack för pepp A-L! 🙂 Jag är också imponerad över mig själv, ha, ha, har som sagt aldrig någonsin tränat så här mycket så ja, varje runda jag kör är fantastiskt .

   Önskar dig en super dag och jag tar med mig din pepp som inspiration till att komma mig ut i morgon också… ! Kram! 🙂

 3. Maria says:

  Härligt inlägg igen! Tack!

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Så härligt det ser ut, så festligt! Man blir verkligen glad. Stor kram

 5. Moa says:

  Åh så fint du gör det för din lilla tjej! Undrar om du kan sakna syskon till J? Har själv en liten tre och ett halvt åring och känner mig nöjd men tänker om det blir ensamt utan syskon? för egen del är jag nöjd men funderar mycket över om man ska skaffa en till för att få ett syskon.

 6. Anitha says:

  Moa, vilken dum och väldigt privat fråga att ställa! A-S är för gammal för att få fler barn och vad vet du, tänk OM dom kämpat flera år för att få fler! Barn är inget man bara får på beställning och många vill “bara” ha ett! Usch vad arg jag blir av sånt här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *