HAPPY NEW WEEK.

Happy new week! 

Idag vet jag att vardagen kickar igång för väldigt många av er så jag skickar er massor med energi till allt det nya som väntar. Många av er kanske har barn som börjar i 1:a klass, eller på en ny skola, då är det en xtra spännande dag på många sätt och ni kanske är flera som startar i nytt jobb eller på en ny utbildning…  Oavsett vart i livet du befinner dig så skickar jag xtra mycket glitter, feelgood & positiv energi din väg !

Och för oss girls så fortsätter sommarlovet helt fram till torsdag då J har sin 1:a skoldag i 6:e klass. Det som blir extra spännande för oss är att hon kommer att få en ny fröken, vi är sååå nyfikna på vem det kan vara…  Men fram till den dagen är här så njuuuter vi lediga softa dagar här i Oslo!  Och nu är vi girls på väg ut genom dörren, vi ska ta en tur ner i byn och sen väntar ett frisörbesök på oss i eftermiddag. Jag har en hemsk utväxt som ska trollas bort och J ska få en back-to-school klipp så att vi båda är fräscha när vardagen kommer på besök igen…!

 

Out & about igår. Åhhh som jag älskar mitt Oslo !!!

Ha, ha. När man ber en random turist fota…  

 

Visst följer du mig på instagram? Jag lägger upp insta storys löpande under dagarna. Missa inte det. Jag heter : gizmolinas på instagram.

Önskar dig den allra bästa dagen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY NEW WEEK.”

  1. Marlen says:

    Super snygg kjol! Märke?

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Den kjolen är så snygg på dig! Och så snygga bruna ben till, super snyggt med t shirten till. Gissar att ni har finare väder, här är väldigt grått och höst. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *