HAPPY NEW WEEK!

Happy new week sweeties! 

Dagens tänkvärda passar helt perfekt att starta upp veckan med för måndagar är som bekant för “fresh starts” och jag älskar känslan att ha en helt ny vecka framför mig! Nu har vi 7 splitter nya dagar att fylla med liv, glädje, inspiration, kreativitet och positiv energi och just nu sitter jag här och är såååå nöjd för jag har var ute på veckans första varv runt sjön på morgon. Fick skynda mig ut innan regnet kom och jag är så otroligt glad över att jag kom igång med mina walks i våras och att jag fortfarande kämpar på för det ger så fantastiskt härlig energi!

Och vi girls lämnar en soft och härlig helg bakom oss. Igår blev det en tur ut till Rusta för att köpa flyttkartonger (nej, vi är inte på väg… men jag har kommit på att de är de billigaste tillfälliga förvaringsboxarna på marknaden för 10 st kostar 100 kr.) och plötsligt hamnade vi väldigt spontant på Dollar Store.  La upp ett till halloween tips på min insta story därifrån så missa inte det innan den försvinner (storys ligger bara kvar 24 tim.).  Sen hade hjärtat Street Dance och kvällen avslutades med det bästa jag vet just nu, nämligen:  Younger!  Jag började se serien precis då den hade premiär men sen kom jag av mig så nu ser jag ikapp massor av härliga avsnitt och jag fullkomligt älskar den! Så – den blir dagens tips! Passar perfekt att krydda hösten med! 🙂

 

Och på tal om tips… I helgen flyttade årets 1:a husgran in här hemma!  och det blev instant pre-christmas-feelings i Casa Gizmolina. Love it!! och dessa granar passar så bra till halloween också tycker jag. Det blir lite “skog-känsla” inne och de kan pimpas med spindlar etc…  

Och på tal om jul… I fredags hittade jag årets JuleSkum i matbutiken! Och årets smak från Cloetta är: Kola! Vi hade provsmakning av den på lördagens middag och vi var nog alla rörande överens om att vi ger den: G G G G G. Nästan full pott… ! Och – bäst av allt: påsen kommer som ett vykort så att du lätt kan posta den!  De körde ju så även förra året och i år så är det alltså bara på Kola smaken som de kör “vykort” grejen.  Tänk så kul att skicka en påse som surprise i posten till någon du tycker om!  Det blir dagens tips! 

En super nöjd Miss.Gizmolina efter dagens träningspass! och idag la jag till lite styrka efter också för jag spontanshoppade hantlar igår…  Körde så i Thailand i sommar, att jag tränade armar efter pw/löpning och har saknat det. 

 

Jag har nåt knas med internet har hemma idag så kör på delning från min i-phone nu och kryssar fingrarna för att det fixar till sig snart. Sen, när J har slutat skolan, så väntar en eftermiddag med bl.a. plugg till ett prov i Samhällskunskap och då vi satt med det i helgen så höll vi på att skratta ihjäl oss! för då jag skulle hjälpa Johanna med vad alla partiledare och partier heter så blev det verkligen så tokigt… Johanna bara “mamma, du är inte speciellt bra hjälp, du gör mig bara förvirrad när du säger fel namn hela tiden”, ha, ha. Hade någon filmat oss då så hade det verkligen varit exakt som i senaste avsnittet av Wahlgrens Värld då Pernilla skulle förklara för Bianca vem som är vem…  Eller, lite bättre koll vill jag påstå att jag har men Miljöpartiet är knepigt alltså… det gäller att inte säga Frigolit! ha, ha.

Önskar dig en riktigt, riktigt BRA start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Anitha says:

  På tal om Wahlgrens, jag var på Kulturens Hus och såg Pernilla Wahlgrens show “Kort, glad och tacksam” i Lördags och kom att tänka på dej, du hade älskat det! Mycket glitter, disco, 80-tals nostalgi och massa skrattanfall för oss i publiken

  • Åh så kul att du var där! 🙂 Vi hade självklart bestämt att vi också skulle gå på den men så missade jag det heeelt !!! kom på det då jag såg i tidningen idag! Sååå otroligt dumt och Johanna blev så besviken på mig… Men som TUR är så kommer hon ju hit igen nästa år så då ska vi absolut gå! 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Kram! 🙂

  • Ulrikah says:

   Tack för citatet!
   Det var precis vad jag behövde höra idag. Mycket oro och många funderingar just nu, som skapar obalans i mitt liv.

   Kram

   • Åh varsågod! 🙂 Livet är en oförutsägbar resa som inte alltid bjuder på solsken. Och när allt är ur balans så är det viktigt att hitta sitt “happy place”, en plats dit du kan gå för att tanka energi och samla tankarna. Så mitt tips till dig är att fundera vad / var ditt happy place är? och avsätta lite tid där så ofta som möjlighet ges… Ta gärna med papper och penna om du gillar att anteckna för att sen kunna återkoppla bättre nästa gång du är där…

    Jag skickar styrkekramar din väg och hoppas att du snart hittar din balans Ulrikah! Trevlig kväll! 🙂

 2. Katrin Lindenhall says:

  Oj…vad du är peppande för att komma i träningsskorna ‍♀️bor själv i samma stad och har inte långt till sjön. Målet har varit ett tag att ta sig runt men hälsan har satt stopp.Är hemmafru i din ålder som bara inte kan få nog av det som gör en glad
  nagellack,kläder, inredning …lagom är väl alltid bäst!!!Men nu börjar det kännas som att energin sakta kommer. Jag tycker så mycket om dina tänkvärda dagens ord. Brukar inte kommentera men läser din blogg varje dag den gör mig glad för livet är inte alltid svart eller vitt men det är bara man själv som kan hitta guldkornen, ett av dom är att läsa din blogg på morgonen.Tack för allt du delar med dig. Mysigt med allt från inredning,resor som man aldrig kan få för många av,glamour och glitter till Dollarstore i tillvaronen härlig blandning av sött och salt. Byxorna från Gina heter de något speciellt?. Verkar ha så fint fall. Nu ska här byggas energi..först en sväng till IKEA i veckan där blir det ju tjuvträning.Ha en jättefin kväll och lycka till med ditt uppsatta mål. För man ger ju aldrig upp och hindren övervinner man alltid på något sätt. Måste boka PW show när den kommer jan/feb, var tydligen sååå bra. Sköt om dig och fortsätt att inspirera och ha en fin kväll. Katrin

 3. Katrin Lindenhall says:

  Hej igen vet INTE vilket tecken som smög med sig för det skulle vara en rosa blomma…konstigt. Har INTE lärt mig nya telefonen ännu tydligen ha..Ha.Så tokigt.Nu ska det vara en rosa blomma även då. Hoppas det stämmer. God natt

 4. Maria says:

  Tack för ett härligt inlägg & tack för tipset om flyttkartongerna! Vi flyttar till Luleå snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *