HAPPY NEW WEEK !!

Mina kära underbara bloggvänner!

Dagens pepp passar på oss alla idag för jag har världens absolut sämsta samvete för min katastrof dåliga bloggning senaste veckan. Jag SKÄMS!!! och förstår inte helt vart dagarna tagit vägen… ???  Har ingen riktigt bra ursäkt heller, bara livet som kommit mellan sedan vi girls reste till Oslo i torsdags.  Och ni vet ju hur jag alltid har miljoner saker att göra innan vi lyfter från Luleå och den här gången var det värre än någonsin för detta var första gången som jag packade för 2 så olika resor på en och samma gång… OH my, jag tror vi har med oss långt över 100 kg… och det var en mix av panama hatt, pepparkakor och pumpa / gresskar i mitt handbagage. Så crazy! ha, ha.

Men nu är vi i alla fall här, i mitt älskade älskade Oslo och jag njuuuuter varje sekund till max!!!

Vi girls har haft absolut bästa tänkbara helg, kan inte minnas sist jag fyllts av så mycket härlig energi! och jag har massor att dela med er men börjar från starten av helgen så att allt kommer i rätt ordning.  Så fortsätter jag senare för nu är vi på väg ut, sen får vi vänner på besök i eftermiddag och i morgon har vi take off mot…. well… ett än så länge “hemligt ställe”…! 😉

 

Torsdag kl. 15.45 lämnade vi Casa Gizmolina uppe i norr och hoppade på en flight mot Stockholm där vi fick extremt kort tid till nästa flight mot Oslo så det blev bara en transferbuss och en ny boarding… (tyvärr inget lounge häng denna gång…). På resan njöt jag av att starta helgen tidigt med ett glas vitt och lyxig inspiration från nya magasin!

Jag reste i ny kavaj från Zara som jag  första gången provade i Bangkok och som jag sedan shoppade i Köpenhamn. Matchade med tee från GAP och mitt Chanel halsband som jag inte luftat på många år…    Runt kl. 22 var vi hemma i lägenheten efter att vi åkt med världens härligaste taxi chaufför. De växter verkligen inte på träd där ute de riktiga stjärnorna så jag fick hans direkt nr. och kryssar fingrarna för att han kan köra oss till Gardemoen igen i morgon… 

Min fredag startade med att jag checkade in på Beth´s Beauty och färgade mina bryn. Det är jag såååå dålig på att göra så det var hög tid och jag var så nöjd med hon jag var till före sommaren så skönt att gå till samma.  Sen körde jag hem och åt frukost med min darling också fick hon bli med mig till världens bästa Camilla som stylade mitt hår inför helgen. Älskar att lyxa med en styling när jag är i Oslo för det sparar mig SÅ mycket tid när håret är i box i flera dagar. Love it! 

 

Åhhh jag blir helt lycklig när jag tänker på hur härliga dagar vi har.  Ska berätta mer sen, för nu står vi med en fot på väg ut…

 

Önskar dig en magisk start på veckan kära du!!! 🙂

Kramar & Kärlek !

 

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY NEW WEEK !!”

 1. Frida says:

  Åh vad härligt att kika in och hitta ett nytt inlägg från dig. Jag förväntade mig inte det men kollar liksom varje dag ändå. Vi alla vet ju att du är ute på vift och är upptagen med att ha det amazing så ha inte dåligt samvete utan njut till fullo av allt ni gör! Vi får ju följa på insta så vi klarar oss

  Det ska bli så fantastisk spännande att se var resan går, jag gissar Florida eftersom du nämner Panamahatt och har pratat om Florida och Disney world förut. Oavsett var ni åker så kommer ni att få det toppen!

  Nu ska jag fortsätta att kolla på kvällens Bachelor här och mumsa mina popcorn som har blivit ett obligatoriskt Bachelorsnacks tack vare dig 😀

  Kram på dig fining!

 2. elin says:

  Gleder meg også å se hvor dere havner. Jeg tipper Dubai 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Önskar er en helt magisk resa. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *