HAPPY NEW WEEK.

Happy new week sweeties! 

Jag vaknade kl. 04.11 och var rädd att JIG hade försovit sig…  när han har tidig take off så sover jag så dåligt men sen, strax före det är dags att stiga upp runt kl. 07, ja, då sover jag hur gott som helst och har sååå svårt för att stiga upp.  Sååå galet!  Så –  trött bloggis här idag…  och tyvärr kommer jag mig inte ut på någon upp-piggande power walk heller för jag är så otroligt dålig i magen så bäst att ha nära till en toalett fram till att det lagt sig…  Hörde jag måndag eller? Ha, ha.

Nej men det här blir nog en riktigt, riktigt FIN dag trots allt! och vilken vecka vi har framför oss!  Huset ska julpyntas klart inför 1:a advent på söndag (längtar!) och alla 24 paket till Johannas julkalender ska packas in. Åhh jag blir alltid lika rörd av såna här fina traditioner…  Och i fredags fick jag också bli väldigt rörd när vi var på besök på den skola som Johanna fått plats på från 7:e klass för när Johanna satt där och svarade på frågor från rektorn så kändes hon plötsligt så stor! Mitt älskade hjärta. Hon är så trygg i sig själv att hon med glädje ser fram emot förändringar. Att vara så öppen och nyfiken på livet är en helt fantastisk egenskap! 🙂

Happy friday girls.  Johanna har på sig blues + jacka shoppad i Dubai, rosett från Jo Jo Siwa och väskan från Michael Kors som hon fick i 10-års present.  Jag har på mig blus + päls från Zara, byxor Gina Tricot, skor Steve Madden, väska Gucci och solbriller Chloé och i handen håller jag de efterlängade antagnings dokumenten. 

Tänk för 4 år sedan gick Johanna skola i Norge och pratade knappt ett ord svenska. Idag går hon i svensk skola i Sverige och pratar flytande svenska.  Sen har hon även hunnit med att prova på att gå på Internationell skola i Thailand och nu är hon hur klar som helst för att ta klivet över till en friskola…  När man är öppen och orädd så finns det så många spännande möjligheter! 

 

Nej, nu fångar vi dagen och ser till att den blir fantastisk! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAPPY NEW WEEK.”

 1. Madeleine says:

  Hej! Måste fråga igen…Hur ser du på allt ert flygande och klimatet? När ni ser på nyheter hemma frågar Johanna om klimatet då och hur man kan leva för att minska sina utsläpp? Jag äter tex bara veganskt och försöker flyga så lite jag bara kan.
  Tycker din blogg är jättefin!
  Kram

  • Tusen tack för fina ord ang. min blogg Madeleine! Nu blev jag glad! 🙂 Sen ang. flygandet så måste jag vara helt ärlig och säga att jag tyvärr inte tänker så mycket på det… Vi skulle inte kunna leva och bo som vi gör om vi inte kunde flyga och vi har vårt andra hem i Thailand dit vi också tar oss enklast med flyg. Så – när det gäller just resandet så flyger jag tyvärr inte mindre p.g.a. klimatet. Istället förlitar jag mig på att de bolag som jag reser med tar så stor hänsyn som det går till utsläpp etc. Men med det inte sagt att vi inte pratar om hur vi kan påverka miljön och klimatet här hemma. Johanna är väldigt medveten av sig så aktuella nyheter diskuteras flitigt runt middagsbordet. 🙂

   Önskar dig en underbart härlig dag och all cred till dig som lever som du gör! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så spännande med 7:e klass. Va tiden går, tur man själv inte åldras ;). Så underbart mysigt med paket kalender. Älskar att köpa till dotterns och slå in. Har redan köpt första klappen till nästa års ;). Åh siwa bows så snygga va på toys r US i stan idag där de sålde ut ett sex pack med siwa bows öronhängen för 5 kr super snygga de med, köpte till systerdottern. Stoooor kram

 3. Lena says:

  Så härligt att läsa om Johanna tycker jag. Fantastiskt fint att hon är så trygg i sig själv och helt orädd för förändringar. Hon verkar vara en självständig ung liten dam med ett gott självförtroende och det behöver man 🙂 Är det någon / några av hennes vänner som skall gå i samma skola/ klass ?
  Din outfit är så snygg!!!! Älskar byxorna. Jackan. Väskan! Allt !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *