HAPPY NEW WEEK!


Happy new week sweeties! 

Det är helt fantastiskt vackert ute idag med vit frost på alla träd… som ett vykort! men kallt, -26 ! shit alltså… och darlingen var inte helt tipp topp på morgon men hon är i skolan så får hon hellre komma hem om hon känner att hon inte orkar. Jag tror verkligen på att inte känna efter fööör mycket på morgonen för vem kan inte känna sig lite dålig då? Nej, bättre att komma sig iväg och ge det en chans. (så länge man inte har feber och kan riskera att smitta andra så klart…).

Och själv ska jag också iväg ut snart för att fixa mina fransar och alltså SOM jag ser fram emot det för jag ser verkligen inte klok ut. Det är nackdelen med att gå och fixa vippe extensions, att man ser helt för jävlig ut om man inte kör refill ca var 3:e vecka.  Och nu var jag först i Thailand i ca 3,5 veckor och sen då jag kom hem så var min vippe tjej på semester så ja, nu har det gått typ 5 veckor och det är verkligen för länge. Och jag väljer inte att fixa fransarna i Thailand trots att det finns många salonger som gör det där, kör hellre safe och går till min fasta franstjej eftersom jag vet att det blir riktigt bra gjort då.  Samma med naglarna. Fötterna fixar jag i Thailand men mina händer valde jag att göra hemma den här gången. Hade tid precis före vi reste och ny tid då vi kom hem så jag var där i fredags.  Men naglar är de verkligen super BRA på i Thailand, så jag kan varmt rekommendera dig att fixa de där! Saken är bara den att när man som jag har gelé så tar det sån tiiid för dem, över 2 timmar, och jag blir för rastlös då…   Men om du inte brukar ha gelé och har lust på det när du är där så ska du absolut köra på det för det kostar betydligt mindre än hemma och dom är som sagt riktigt duktiga på nagelfix!  🙂

 

Nyfixade naglar – check! Jag är så otroligt glad över att jag hittat en så duktig nageltjej här i Luleå. Jag fick byta från akryl till gelé när jag flyttade upp (för det är nästan inga salonger som gör akryl här) och var lite skeptisk först men är super nöjd för detta material sitter bättre, i alla fall på mig.

Johanna fixade sina naglar en av sista dagarna nere i Phuket på den salong vi alltid går till, i närheten av där vi bor. Hon gjorde super fina naglar med citronklyftor på efter en bild hon hittat på nätet.  Och hon lackar bara, hon gör inte gelé.

Och det är inte bara jag som ska på salong idag, det ska även vår älskade Gizella. Hon ska till “frisøren” och bli fin i pälsen + få sina klor klippta.  Sötaste lilla älsklingen… hon är verkligen Johannas katt, mig bryr hon sig inte alls om, jag får knappt hålla i henne…  Så ja, blir spännande att åka i väg med henne själv… wish me luck.

Önskar dig en stråååålande dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Josefine says:

  Skulle vilja ha liknande naglar som dina men eftersom jag tränar karate går det inte. De måste vara riktigt korta för att man inte ska riskera att skada varandra…
  Hoppas Johanna kryar på sig, jag är hemma med hostig och sjuk son idag. Jobbar lite emellanåt för att inte halka efter. Ha en fin dag och lycka till med katten!

  • Åh då får du köra med lösnaglar som ser ut som mina ibland istället. Finns riktigt fina och bra hos tex H&M. Ett fest- tips! 🙂 Och tusen TACK för krya på hälsningen till Johanna. Jag skickar en tillbaka till din son och hoppas att han snart dansar igen !

   Önskar dig också en riktigt fin dag vidare och ja, hur jag ska få med mig Gizella är fortfarande en gåta… så ditt lycka till behöver jag.. 😉 Kram!

 2. Lisa Eriksson says:

  Hej!
  Jag är i Phuket just nu, marriott Merlin beach några km från Patong. Blev så sugen att passa på att klippa samt färga håret här nu när jag såg priserna! Men är lite osäker, visst borde de ha koll på skandinaviskt hår om jag går till ett ställe på någon av de stora köpcentren? Eller vad tror du, någon erfarenhet? ‍♀️

  • Åh lyckost dig som är i Phuket Lisa!!! Jag längtar tillbaka varje sekund, speciellt nu då vi har så vansinnigt kallt här uppe i norr, -26 idag, igen! Brrr…. Och klart du ska fixa håret när du är där! Precis som du skriver så är trixet att välja en salong där de är vana vid skandinaviskt hår och det är de på salongerna som ligger högst upp på Central Festival! I den “gamla” delen… Den ena salongen heter Cut & Curl om jag minns rätt och det ligger en till vid sidan om som också är bra. Jag har varit där och slingat mitt hår en gång och blev riktigt nöjd! De tar mer betalt än på salongerna ute längst vägarna men – det är det värt eftersom de kan vårt typ av hår… !

   Önskar dig en riktigt härlig dag. Njuuut solen & värmen!! Kram! 🙂

 3. Pia says:

  Önskar dig en härlig vintervecka, men lite varmare !
  Krya på dig hälsningar till dottern, och hoppas att du håller dig kry.

 4. Mia says:

  Hej! Nyinflyttad i Luleå! Var gör du dina naglar? Tack för din blogg!!!

  • Åh välkommen till Luleå Mia! 🙂 och tusen tack för att du tackar för min blogg. Det värmer mitt hjärta!!! Jag gör mina naglar hos super duktiga Moa på salongen Rosenday Spa och jag kan VARMT rekommendera dig att gå till henne. Hon är en stjärna!!! och jag är verkligen SÅ nöjd med mina naglar.

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder och jag hoppas att du kommer att trivas i din nya hemstad! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *