HAPPY NEW WEEK!!!

Happy new week darlings! 

Alltså hur härlig är inte den här quoten om sharks? I loooove it!!!  Ta med dig den in i veckan och tänk att du är ja, typ en haj, som biter efter dina drömmar och jagar dina mål och påminner alla om vilken jäkla haj stjärna du är!!!  Låt ingen stoppa dig, kör bara kör…!!!

Och med det sagt så lämnar jag en fullspäckad familyweekend bakom mig med allt för lite bloggning…förlåt!! men det gäller att maxa dagarna när vi äntligen är samlade hela lilla familjen. Så, på fredagen blev det lunch på stan för mig och JIG också kom J och mötte upp oss där efter skolan. Mysigt!  Sen lite shopping på det + en snabb sväng hem före middag på Pinchos. Alltså vilket sjukt kostnadseffektivt restaurangkoncept de har! Men inget vidare bra bokningssystem om du frågar mig… för J bokade bord via sin telefon, med specifik önskan om vart vi ville sitta men då vi kom dit så fick vi ett bord så långt ifrån vår önskning att det inte gick att få längre ifrån…  Och då var det ändå hur många lediga bord som helst på övervåningen (där vi ville sitta), men nej, där fick man bara sitta om man hade något handikapp som bidrog till att man inte kunde gå i trappen till nedervåningen… ?!? Ehh.. say what? Anyway – vi åt och gick sen till Luleå Energi Arena för att se på basket tillsammans med mamma & Hans.  Och det var så kul för sååå många vi känner var där, typ “alla” vi umgås med samlade på en och samma gång… så, det blev mer barhäng än match på mig och JIG vilket passade fint eftersom de tyvärr förlorade…. Och sen, efter matchen, så gick vi till Clarion och tog ett glas tillsammans med kära vänner så ja, det blev verkligen en festlig start på helgen!  Och lördagen fortsatte med date lunch på stan för mig och JIG när J var på Kalas för att fira en bästa vän och på kvällen var vi bjudna på en riktigt trevlig middag hemma hos mamma & Hans.  Sen avslutade vi helgen igår med en riktigt härlig lunch hemma hos pappa & Inger innan vi körde JIG till flygplatsen kl.16.  Sen hade J som vanligt Street Dance kl. 18 och sen avslutade vi girls denna festliga helg med att chilla framför Wahlgrens Värld innan vi somnade med ett stort smil! 🙂

 

Och samtidigt som vi har gjort allt festligt så har det varit ISkallt ute… runt -24 varje dag… brrr….!!! så – det har passat oss utmärkt att alla happenings vi varit med om har varit inomhus. Skönast så.

Och när det är så galet kallt så är det sååå fantastiskt vackert ute! som ett vykort… ! 

Det var just precis därför, för att det är så obeskrivligt vackert, som jag plumsade ner i snön till baksidan av huset igår för att knipsa lite pics. Och ja, jag blev hyfsat blöt… ha, ha. 

 

Nu fångar vi den här veckan och låter ingen stoppa våra drömmar! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY NEW WEEK!!!”

 1. Pia says:

  Önskar dig en härlig vinterveckan med lite varmare än -24 själv har jag bara -10, Åre

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härlig er helg låter! Och så snygg blus, va jättefin på dig. Så härligt med vår nyheter i butikerna. Och speciellt allt sött alla hjärtans dag. Stor kram

  • Tusen tack fina du! helgen var verklige härlig! 🙂 Och tack snälla för komplimangen ang. blusen. Jag tog tyvärr bort bilden, tänker visa den i ett senare inlägg. 😉 Älskar verkligen alla spring news och allt som kommit in i butikerna inför Alla Hjärtans Dag! Den dagen behövs för att lysa upp i detta vintermörker!

   Njut din dag vidare Viktoria! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *