HAPPY NEW WEEK!

Mooorning girls! 

Jag älskar att J alltid cyklar till skolan den här tiden på året för det sparar mig en del tid.  Men, hon har en på tok för liten cykel. Den hon har nu fick hon då vi precis flyttat upp till Luleå. Jag minns det som igår när mamma & Hans rullade in cykeln på vår gård på hennes 9 års dag.  Och det är nu plötsligt 4 år sen (HUR fort har inte våra år i Luleå gått? såå galet) och i sommar fyller darlingen 13 och ja, cykeln är way to small så i helgen har vi varit runt och tittat efter ny till henne men vi hittade inte riktigt the one…  Så, ni som har barn i samma ålder som Johanna får gärna tipsa mig och finaste cykeln? och det ska vara en “damcykel”, inte en mountain bike…  Gärna i puderrosa, turkos, ljusslila eller creme vit (inte kritvit). Hit me med tips!!!

Och efter flera dagar med ett helt m.a.g.i.s.k.t. sommarväder så vaknade vi till en grå himmel på morgon med regn i luften så när jag postat det här inlägget så blir det en effektiv hemma-fixar dag på mig + att jag ska boka en Oslo resa för nu saknar jag mina vänner där såååå mycket.  Så när J har ledigt från skolan 3 dagar nästa vecka lyfter vi. Det blir perfekt! 🙂

 

På tal om happiness… så här glada var vi när vi såg på Eurovision i lördags och i en tid då jag tycker att jag ser skönhetsoperationer / ingrepp på var och varannan blogg så känns det ganska skönt att jag kan visa upp mig själv helt osminkad. Eller jag har på mig kajal + mascara på de undre fransarna här + läppstift (kan inte leva utan mitt läppstift, använder Dior show nr. 263) men – jag droppar foundation nästan varje dag nu då jag är ute mycket och hellre vill få naturlig brunfärg och det fick jag verkligen denna soooliga weekend. Love it! 

Och jag var såååå PEPP på Madonnas uppträdande på Eurovision i lördags och såg framför mig en medley på alla hennes fantastiska hits och sa till Johanna att nu – nu kommer det att bli disco! men så blev det… lite annorlunda… med märkliga masker och grejer… men –  ändå väldigt coolt så klart !  Och Madonna är ju Madonna. She´s queen! 

Sen är det kanske lite tidigt på morgonen för en drink, ha, ha. Men – jag måste bara tipsa om denna FAB gå-bort-present som min bästa vän Jonas skickade mig en bild av i lördags.  Han var på väg på ESC fest och har fyllt en colofanpåse med det man behöver för att slänga ihop GT och sen har han pimpat påsen med en ljusslinga!!! Men alltså varför har jag aldrig kommit på att göra det själv??  Sååå super BRA idé! Så – det blir dagens tips!  Och till barn byter man ju bara ut GT mot tex den där unicorn läsken jag tipsade om för ett tag sedan + godis.

 

Nu maxar vi vår måndag och ser till att dagen lägger grunden för en fantastisk vecka fylld av kreativitet, inspiration och lyckliga stunder! Och vad än veckan bjuder dig på så får du inte glömma att happiness looks very gorgeous on you!!!  🙂

P.S om du missade Queen Madonna i lördags så kan du se hela framträdandet HÄR  ! E.n.j.o.y.!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Josefine says:

  Vilket festligt tips! Ska jag också härma vid passande tillfälle;) Ha en fin start på veckan! Kram

 2. Astrid says:

  Så vakker du og din mamma dr. Naturlig vakre. Også Hans, han kler din mamma God uke, jeg reiser til Hellas imorgen Til herlige venner jeg har hatt siden 2003 Klem fra Oslo

  • Åh men tusen 1000 miljoner TACK för fina ord Astrid! 🙂 Jag är stolt över att varken jag eller min mamma stuckit in några sprutor i ansiktet för att få bort våra livslinjer.

   Önskar dig en magisk ferie fylld av solsken, skön avkoppling & lyckliga stunder! Får jag fråga vart i Hellas du ska? Vi planerar att resa dit senare i sommar men har inte riktigt bestämt oss för vart vi ska… Klem! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Du ser fantastisk ut! Och vilket bra tips, ljusslingor är ju så härliga och effektfulla, finns ju i så många varianter och till bra priser, borde man verkligen pimpa med mer ofta. Önskar dig en härlig måndag, stor kram

  • Åh men du alltså… Tusen 1000 miljoooner TACK för komplimangen! 🙂 Och ja men visst borde vi pimpa fler presenter med ljusslingor, och precis som du skriver så får man tag i de “överallt” idag och de kostar inte mycket heller. Love it!

   Önskar dig också en riktigt härlig måndag Viktoria! Kram!

 4. Katrine says:

  Du finner veldig fine sykler på sykkelpikene.no , men vet ikke om de sender til Sverige.

  Ha en fin uke 🙂

  • Åh ja, de har många fina! Tusen miljoner TACK för tipset Katrine! 🙂 Är dock lika osäker som dig på om de sender till Sverige men – jag finner kanske någon där som jag kan se efter här !

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin uke fylld av happiness! Klem!

 5. Kiia says:

  Hej, hälsningar från Finland
  Kolla in ett märke som heter Jopo! Dom är jätte pop här. Finns i många olika färger.

  Ha en super fin och solig dag.
  Kramar

  • Åh hej Finland! 🙂 Och tusen miljoner TACK för cykel tipset! Jag ska genast ta och checka ut Jopo på nätet för de har jag inte hört talats om tidigare.

   Önskar dig också en super fin och härlig dag! Kram! 🙂

 6. Caroline says:

  Fina ni är! Och det där med ljusslinga, hur smart! Ska fixa en sådan värdinnegåva till min syster som har tjejmiddag på onsdag!

  • Åh tusen miljoner TACK Caroline! 🙂 Och så fantastiskt kul att du kör på en ljusslinga i värdinnepresenten på onsdag. Den kommer att bli succé!

   Önskar dig en strålande start på veckan och en FAB tjejmiddag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *