HAPPY NEW WEEK!

 

Gooodmorning darlings! 

Idag vaknade vi till -1 grad ute! Det var första gången den här hösten / vintern som vi har så kallt så ja, winter is coming that´s for sure… !  Så – idag får jag klä mig lite varmare än vanligt då jag strax sticker ut på min power walk. Ville bara titta in till er först för att önska dig en magisk måndag!!! Måndagar är verkligen parfekta “nystart” dagar så om du har något som du länge tänkt att du ska ta tag, kanske en kurs du tänkt att söka?, en ansökan om en nytt jobb som ska iväg?, något praktiskt i hemmet?, en dröm du har som du länge tänkt att ta tag i…?  i så fall är dagen idag helt rätt dag för att ta tag i det. Just do it!! och ditt framtida du kommer att tacka dig för det!!!

Själv ska jag sticka ut på min walk även om jag måste erkänna att det tar emot…. men jag vet hur fantastiskt skönt det kommer att kännas efteråt, precis lika skönt som när man fått gjort det där som man länge haft på sin to-do-lista…! Och sen, då jag kommer hem, så ska jag slänga iväg ett mejl om en sak som jag länge drömt om innan  jag uppdatera mitt senaste inlägg med bildtexter + lägga upp fler bilder i inlägget från lunchen på Bank Hotel och svara på era härliga kommentarer för det ligger jag efter med nu efter helgen.  Det är det bästa jag vet med bloggen, dialogen med er fantastiska bloggvänner! 🙂

 

Jag hittade plötsligt den här bilden i mitt arkiv. Jag och min lilla darling då vi fotades för Kamille Mor & Barn. Jag stylade oss inför varje fotografering och Johanna älskade att vara med i fotostudion!  Åh det var en så kreativ och kul period i mitt liv då jag jobbade för Kamille och jag är så tacksam över alla olika jobb jag har haft för de har gett mig så fantastiskt mycket bra erfarenheter som jag aldrig hade velat vara utan!  (började jobba då jag var 14 år! efter det har jag haft anställningar hos: H&M, Mc.Donalds, tidningsbud (varför sova när man kan jobba? var min filosofi), Filmstaden / SF Bio, SF, Minolta, Spray Networks, Fernqvist & Co., NK / Wera, Ringnes, SAND, Hjemmet Mortensen (Kamille / Kamille Mor & Barn)…)  

Önskar dig en super måndag fylld av “checka av på to-do-listan fix”! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fin bild på er två! Kan tänka mig att de va en härlig tid. Så härligt med massa olika livserfarenhet. Den känslan när man fått bort saker från sin to DO list som kanske stått där lite för länge, så skönt, bästa! Fick sånt uträttat förra veckan när dottern va sjuk och det va mycket tv. Usch idag fick jag en mindre kul to DO när man väcktes av Tomas Cook, så nu måste man strukturera om resan i vinter. Stor kram

  • Ja men alltså FY så trist det är att Ving / Thomas Cook gått i konkurs… och overkligt… Ving har alltid symboliserat ett stort, tryggt & stabilt företag i mina ögon så allt känns väldigt, väldigt tråkigt… Vi får verkligen hoppas att varumärket går att rädda genom uppköp. Håller alla tummarna för det!!!

   Och TACK fina du för fina ord. Att checka av saker på sin lista är bästa känslan!! Nu önskar jag dig en strålande BRA måndag och hoppas att det ordnar sig med er vinter semester ! Blir det Thailand? Kram! 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Ja håller med dig känns overkligt på nått sätt. Men sen som de vill förtydliga hela tiden så är det flygbolaget att Ving i Norden ska gå superbra, men det är ju svårt att sälja resor utan flyg. Ja det är ju ett jättefint varumärke som är väluppbyggt och genomtänkt! Ja tanken va ju Thailand, men nu får vi se hur vi ska göra, vi hoppas ju på det fortfarande. Ska bi dit över julfirandet som ni brukar? Stor kram

    • Som TUR är så ser det ut som att Ving i Norden lever vidare och det är ju helt fantastiskt ! 🙂 för tanken på att Sunwing konceptet skulle bli borta hade ju varit helt förfärligt trist… (även om det också säkert blivit uppköpt och levt vidare men i en annan uniform…). Och så kul att ni planerar ny Thailand resa till jul ! Vi är lite osäkra på hur det blir för oss i år, planen var Thailand men vi är inte 100% säkra… Kanske!

     Happy tisdag! Kram! 🙂

     • Viktoria-pinkpastry says:

      Ja vilken nyhet att vakna till helt fantastiskt! Så spännande då kanske ni har lite mer traditionellt firande i år, eller kanske nått halt annat. Vi hinner hem strax innan jul, brukar försöka åka perioden där innan då det brukar va väldigt förmånligt och då hönan inte går i skolan ännu så kan man passa på. Det gör du rätt i att ta igen alla gamla möbleringar 😉 åh dagen började extra bra för mig med då jag fick veta att jag vunnit en tävling sånt händer typ aldrig mig, hade vunnit hos Hemmakväll en 1,5 kilos delicato godis chokladboll, som jag ska överraska med att ställa fram på bordet till efterrätt när jag fyller år ska bli så kul. Önskar dig en fortsatt toppen dag!

 2. Ida says:

  Ganska ofta du drar upp dina ”gamla meriter” – nuförtiden händer det inte mkt mer än ommöblering.

  • Ha, ha. Jag tar igen alla om möbleringar nu som jag inte gjorde då! 😉 Och de är klart vi ska lufta våra meriter! det är ju de som formar oss på resan genom livet och som för oss vidare ! Jag tycker att alla ska dra upp sina “gamla meriter” och vara stolt över dom!

   Önskar dig en strålande dag Ida! Kram! 🙂

 3. Ellie says:

  Hej och god morgon! Du är sjukt bra som tar dig iväg på dessa morgonpromenader. Jag får aldrig tummen ur! En fråga; på bild efter bild ser jag ditt vackra sol-halsband. Var kommer det ifrån?

  • Godmorgon Ellie! Och tusen miljoner TACK för morgonpromenad pepp! Jag sitter faktiskt här med träningkläderna på nu och ska strax gå ut genom dörren. Bästa starten på dagen! 🙂

   Och så kul att du har noterat mitt “varje-dag-halsband” som jag älskar! Jag känner mig naken utan det och har det på mig v.a.r.j.e. dag ! Det är ett halsband från Bvlgari som jag varmt kan rekommendera dig att köpa. Med det har jag med mig en sol varje dag oavsett dagsform och väder… Jag köpte det som en present till mig själv för mååånga år sedan (16 kanske?) efter att jag sett det på Carrie Bradshaw i Sex and the city och jag har älskar mitt halsband sedan den dagen. Helt klart mitt livs bästa köp so far!

   Önskar dig en riktigt, riktigt FIN tisdag! Kram! 🙂

 4. Elin says:

  Har også to-do-liste, men når jeg føler at jeg nærmer meg slutten, kommer det bare på nye ting… Klasseforelder, leder en komite, bursdagsfestplanlegging i tillegg til 100% jobb og litt trening. Har lært meg at man må nyte dagen selv om listen ikke er tom 🙂

  • Jag är 100% enig med dig Elin i att vi ska njuta dagen även om listan inte är tom ! 🙂 Min är heller aldrig tom… den fylls ständigt på.. Men känslan av att få stryka saker som stått på den länge är trots allt otroligt skön! Och jag är en riktig list-människa, skriver en lista varje morgon på vad jag ska göra på dagen och jag älskar att sen stryka och bocka av allt som blivit gjort . Bäst känslan!

   Önskar dig en strååålande härlig tisdag! Stor klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *