HAPPY NEW WEEK!

Happy new week darlings!

Det är så otroligt LYXIGT att Johanna börjar skolan kl. 09 på måndagar. Det känns som en förlängning av helgen och gör att veckan känns lite kortare. Love it!!  Och hon slutar dessutom redan kl. 14 så vi har eftermiddagen tillsammans här hemma innan hon ska iväg på veckans första dans.  Och nu sitter jag har här och har absolut 0,0% lust att sticka ut på power walk…. Det är såååå mycket tuffare att hitta peppen när det är grått, trist och kyligt väder, i alla fall för mig…  Så ja, vi får se hur jag gör? men, nu ser jag nu att det ska regna i morgon och då blir det ju inte av så jag får nog ta och skärpa till mig och sticka ut trots allt. Får fokusera på den fantastiskt härliga “efter känslan” för det är den jag vill åt!

Och igår, efter att vi kört JIG till flygplatsen, så såg jag och Johanna filmen Bad Moms Christmas (vi såg ettan: Bad Moms häromdagen) före / efter Johannas dans så nu är jag i riktig julstämning här. Ha, ha.  Och sen satte jag igång att se om de sista episoderna av Younger säsong 5 så att jag ska fräscha upp minnet om vad status var innan jag börjar att se den nya säsongen som kom för ett tag sedan.  Hösten är verkligen en film & serier årstid och jag älskar det!!! 🙂

 

Senast vi var i Oslo så hade vi våra bästa vänner på ett riktigt mysigt söndags-fika-besök och då firade vi min bästa vän K som fyllt år i efterskott! Och finns det något bättre än att få duka upp fint och slå in paket? Inte om du frågar mig! 

Och eftersom vi varit i Thailand sedan senast vi sågs så körde vi, enligt tradition, en Cuteness deluxe dukning! Det har vi gjort i flera år och jag älskar traditioner. Så – vi hade köpt med oss godis, pyssel och presenter från Thailand också kryddade vi de med söta Unicorn godis från Hemmakväll och finaste korten från Lagerhaus.

 

Nej, nu får jag skärpa till mig och sticka ut! kommer ångra mig senare annars…

Önskar dig BÄSTA starten på veckan!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

  1. Pia says:

    Goippas nu att din pw blev av för du har väl aldrig ångrat dig efteråt än om vädret inte varit på topp.

    Önskar dig en härlig energifylld vecka !

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh vilken fröjd att få va inbjuden till detta, så omtänksamt av dig! Du visar verkligen din omtänksamhet genom detaljerna. Åh vet du jag är oxå så sjukt julsugen! Älskar julen och brukar längta och va tidig, men i år tycker jag att jag längtar så! Så i lördags morse gick jag upp tidigare och bakade pepparkakssnittar till dotterns scones, så det skulle lukta och smaka jul när hon vaknade, ja maken fick med förstås, så mysigt! Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *