HAPPY NEW YEAR!!!

Världens finaste & bästa bloggvänner! 

HAPPY NEW YEAR!!! H.a.p.p.y. 2019 och GOTT NYTT ÅR!!!

Tänk att det är 2019 nu! helt galet om du frågar mig som knappt har hängt med i svängarna sedan 2015 då vi flyttade från Oslo till Luleå… VART har åren tagit vägen????? de bara försvinner…  Men, 2019 it is och vi har firat in det nya året i sol & värme här nere i Thailand tillsammans med med fina vänner. Vi bjöds på en riktigt god thai buffé här hemma på resorten och sen hoppade J, enligt tradition, i poolen på 12 slaget.

Nu njuter vi sista kvällen på terrassen hela lilla familjen för den här gången. JIG måste nämligen resa tillbaka mot Norge i morgon p.g.a. jobb…. så – vi girls blir kvar alone sista dagarna… Det var inte helt planen men så blir det ibland… Business before pleasure… och det är ju så otroligt spännande med JIG´s nya planer med ingen mindre än Petter Northug!  Så, han får åka hem och förbereda insalg och mässor och vi girls får hålla ställningarna här nere. Vi har 10 dagar kvar och det känns verkligen hur lyxigt härligt som helst! 🙂

Jag firade in det nya året i paljett topp från Zara och glittriga byxor från Gina Tricot. Johanna har på sig byxdress från Lindex, skor från Michael Kors och världens finaste håruppsättning som vår vän Hannah fixat.  

 

Nu ska jag ta tillvara familjekvällen så jag bjuder er på fler pics från gårdagen i morgon.

Hoppas att du också hade ett riktigt, riktigt FINT avslut på 2018 och att ditt 2019 blir allt du drömt om! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2018, Thailand 2019 | 9 Comments

9 responses to “HAPPY NEW YEAR!!!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Gott nytt år! Och tusen tack för all magi du har spridit under året, önskar dig ett magiskt år! Åh njut nu de här tio dagarna. Hör så galet kom ju hem 14 december och vi saknar Thailand så, så vi har bokat en ny resa ner till slutet av februari jag är så glad! Åh måste säga med så fantastiskt fin väska Johanna hade fått såg på stories du är ju bäst på strandväskor, jag får aldrig till det med strandväskorStor tyvärr men är ju så snyggt! Stor kram

 2. Therese says:

  Gott nytt år! Har funderat länge på hur och varför JIG måste jobba som han gör i olika delar av världen. Förstår om det är privat men blir nyfiken då han så sällan är hemma i Luleå men du ibland skriver att han är i typ Thailand.

 3. Lena says:

  Gott nytt år hela familjen. Så fina och solbrända ni är 🙂

 4. Frida P says:

  Gott nytt år finaste familjen! Jag älskar Johannas tradition att hoppa i poolen på tolvslaget, det är ju helt fantastiskt!
  Och jag håller med Viktoria här uppe, Johannas nya väska var amazing! Please säg att jag kommer att kunna köpa liknande när vi kommer 😀 Säg bara var jag ska gå 😉

  Kram

 5. Frumicke says:

  Gott nytt år!!
  Jag hoppade in här för att jag fick en känsla av att det var dags. I 10 års tid har jag följt dig till och från, och fått så mycket feel-good när jag läst din blogg. Våra tjejer är lika gamla så det är kul med lite tips vad som kan passa dottern. Jag såg i ett tidigare inlägg om att du nästan hade tanke på att sluta blogga. Jag hoppas verkligen inte du vill sluta utan fortsätta i samma anda som förut. För visst måste det väl finnas en marknad för kategorin 45+ utan att vara kändis?! Jag hoppas verkligen det!

  Så om det är nu du behöver pepp så ska jag försöka i största möjliga mån ge dig något av pepp tillbaka! Alla dina tips på små saker som ger guldkant på tillvaron utan att kosta en förmögenhet som små saker att köpa på t ex Lagerhaus, Rusta osv, gör mig glad! Just för att det är något jag själv utan stor inkomst kan unna mig och göra det lite roligare. För som du så riktigt skrev förut, det blir inte roligare än man gör det!

  Så om du har minsta tvekan kvar kring till bloggandet hoppas jag du ändra dig och fortsätter! JAG blir glad av dig och din blogg 🙂

  Så jag önskar ett riktigt gott nytt 2019 med många inlägga om stort som smått. Och att du själv får ett härligt år på alla sätt och vis!

 6. Emma says:

  Gott nytt år!

  Spännande med Northug

 7. Karin says:

  Jag önskar er alla ett Gott Nytt År! Ni ser ut att må bra och det gläder mig. Kramar från kalla och blåsiga Sverige.

 8. S says:

  Ni är så otroligt fina på bilden! Kan ni inte göra en Youtube-kanal? Kommer bli en succé!! Helt säker på det! Gott nytt år!

 9. Emelie says:

  Nu har jag suttit och bläddrat fram och tillbaka här i min av alla kategorier mesta favorit-blogg, och slås utav att det nu gått över 10 år sedan jag hittade hit för första gången! Jag blir alltid så glad, varm i hjärtat, inspirerad och LYCKLIG av att kika in här. Av hela mitt hjärta TACK för allt du delar! Gott Nytt År!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *