HAPPY NEW YEAR!

Gooodmorning mina kära bloggvänner! 

Nytt år – nya möjligheter! Ja, nu har jag firat min egna lilla “nyårsafton” med att fylla år i torsdags och mitt nya år har precis kickat igång med 365 nya dagar. Jag ser fram emot att fylla min tid med familj, kärlek, vänner, feelgood, glädje, solsken och oändligt många lyckliga stunder.  De senaste månaderna, sedan pappa blev sjuk,  har värdet av min familj sats på sin spets och jag prioriterar tiden vi får tillsammans oändligt högt och är enormt tacksam över att vi bor i Luleå just nu.

Och eftersom samtal med sjukhus / kommun etc. upptagit så stor del av min tid de senaste 3 månaderna så var det BÄSTA presenten att få resa iväg till Stockholm i helgen och tanka välbehövlig energi.  Men nu är jag tillbaka i vardagen igen och ska strax köra iväg till ett möte på sjukhuset som jag fick veta ska vara idag sent igår kväll. Efter att pappa flyttades till en ny avdelning sent torsdag kväll så har det verkligen varit hur stökigt som helst och allt toppade sig då jag fick en telefon från läkaren i fredags då jag stod inne på Zara… Ska berätta mer om det sen för nu ska jag göra mig klar för att köra iväg.

Uppdaterar med bilder då jag är tillbaka vid mitt skrivbord igen! Till dess så önskar jag dig en magisk dag fylld av solsken och lyckliga stunder! 🙂

Var rädd om dig och dina! Varje dag är en gåva!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

67
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *