HAPPY ONLINE SHOPPING!

Happy fredag mina darlings! 

Jag tittar bara in till er väldigt snabbt i farten nu, med ena foten utanför dörren,  för att ge er ett Black Friday tips!  Det är ju massor med erbjudanden runt omkring idag men jag tycker inte att  -20%  ( bl.a. H&M, Gina Tricot i butik) ,  -25%  ( bl.a. Kapp Ah, Lindex) ,  -30% (Bik Bok + Gina Tricot online) rabatt som det är på flera ställen runt omkring nu är något direkt “WOW!” erbjudande… Men det är så klart ändå lite pengar att spara då man ska shoppa årets julklappar med de rabatterna. Men – den butik som jag gillar allra b.ä.s.t. på Black Friday är GAP! för de kör alltid -50% på precis ALLT !!!  Jag shoppade massor där då vi var i London förra året och saknar såå att vi inte kan resa dit i helgen så därför blev jag så glad då jag upptäckte att jag kan shoppa från deras UK sida (www.gap.co.uk) utan att få en massa extra kostnader (som det är från USA…).  Så mitt bästa shoppingtips idag är GAP!  där hittar du super fina plagg (med bra kvalitet) till hela familjen! Deras basic tee´s är tex mina absoluta favoriter. Jag går inte i andra…

Dela gärna med dig av ditt bästa shoppingtips idag du också i kommentarerna! Det är ju så BRA att många butiker har mer rabatt online för att minska trycket i butikerna, för då kan vi sitta hemma i tofflor och klicka hem i lugn och ro.  Love it! 🙂

Så här såg det ut uppe på J´s rum förra julen. Den fina granen hittar du hos Ö&B och tänk att julkalendern startar på tisdag! Som jag längtar efter att få hänga upp J´s på hennes rum. Jag gör  enligt tradition en egen till henne + att hon får den fina från Rituals. Eller egentligen så delar vi på den men J är såå mycket mer intresserad av hudvård / skönhetsprodukter än mig. 

Jag packade in förra årets kalendergaver i brunt papper med rött band och en grankvist.  Ska visa er i helgen hur jag kommer att packa in årets… 

Och så här är vi vana att fira jul. Vid poolen i vårt andra hem nere i Thailand. Tänk – det här blir första gången vi inte är där varken jul eller nyår. Det har aldrig hänt på de 15 år som jag varit tillsammans med JIG och det har aldrig hänt Johanna i hela hennes liv… Så ja, den här julen blir verkligen annorlunda på många sätt. Därför känns det extra viktigt för mig att skapa magisk julstämning här hemma i år …  

 

Nu ska jag iväg ut och fixa ärenden för mina föräldrar och för mig själv och sen kommer min bror hit en sväng före Idol för att hjälpa mig med lite fix.  Och i morgon kväll ankommer JIG Casa Gizmolina för första gången på ja, hur länge är det? 4 veckor! och det ska bli så mysigt att vara samlade alla 3 på 1:a advent.

Önskar dig en riktigt, riktigt fin och festlig fredag! Keep smiling!!! 🙂

P.S glöm inte att klicka på det rosa hjärtat nere till vänster. Det är en ny funktion här inne på bloggen och när ni är många som klickat så peppar det mig massor i mitt bloggande! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

273
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY ONLINE SHOPPING!”

  1. Marie Å says:

    Hej! Jaaa, alltså de där rabatterna hos ”kedjorna” får man ju nästan varje lönehelg så känns inte som ett jätteerbjudande direkt…
    Hittills bästa tycker jag footway brukar vara. Här i Göteborg blir det sällan kallt innan black friday veckan så brukar köpa barnens vinterskor där!

  2. Lena Karlsson says:

    Vilka fina paket
    Ha en riktigt härlig 1:a adventshelg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *