HAPPY SEPTEMBER!!!

 

 

Happy fredag sweeties!

Oj, nu undrar jag om det kanske blivit en uppdatering av min blogg? för plötsligt är typsnitt och annat annorlunda…  Men BRA i så fall!!! för observanta läsare har kanske noterat att vi städat lite i vänstermarginalen i vecka? så snart kära ni blir det en uppfräschning med uppdaterad info.text etc. och det är VERKLIGEN på tiden!

En annan sak som jag jag måste ta tag i nu är att bli färdig med J´s inbjudningskort till hennes Birthday Party för vi ska dela ut dem till tjejerna i klassen senare idag. Åhhh som vi gleder oss till det!  Jag satt uppe halva natten och pysslade med dem och det fanns stunder då jag önskade att jag fixat att printa ut färdiga inbjudningskort, ha, ha, men personliga invitasjoner är ju så kul så nu kör vi! 🙂

Den här bilden är en liten hint om en del av temat på kalaset…  Och jag har ju precis lärt mig hur man spelar in små videos på insta-storys så – tjuvkika där om du är nyfiken…  (jag heter gizmolinas på insta.) Foto: bästa Jonas Norén.

 

Och samtidigt som jag planserar J´s fest så har jag även ett annat festligt uppdrag, nämligen att planera min mammas manns 75-års firande som ska äga rum på söndag. Jag ska dekorera lokalen, vara värdinna och fixa det där “lilla extra”, and I love it! Också kommer min sister from my mom´s new mister upp!  Så detta blir en familjär & festlig helg!

 

Önskar dig en magisk start på september!!! 🙂

 

P.S jag fick en förfrågan av en läsare om jag kan tipsa om en team building aktivitet till en kick-off ? och självklart kan jag det! så bjuder på det tipset som ett eget inlägg senare idag.

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY SEPTEMBER!!!”

 1. Emma says:

  Åh vad vi längtar efter att se inbjudan. Är säkert fantastisk! Det är när man är uppe i att pyssla x antal timmar som man tänker att en tråkigare köpeinbjuan får det bli nästa gång 🙂 ser också fram med tips för teamövning!
  Trevlig helg! Kram

 2. Jennie says:

  Vad kul med uppfräschning! Ett tips är att istället för att
  skriva min 11 åriga dotter i din presentation, så skriver du min dotter Johanna
  född 2006 så slipper du ändra från år till år. Och det Car ju uppenbarligen
  ett tag sen du ändrade .
  Både jag och min dotter Freja som är lika gammal som Johanna
  älskar era pyssel och dekorationstips. Och kan även avslöja att vi snott en hel del outfits då tjejerna verkar ha samma smak!
  Tack för att du uppdaterar så ofta och alltid har så fina och inspirerande inlägg!

 3. Nina says:

  Åh vår temadag är inte förrän på fredag! Så jag ser fram emot dina tips! Ha en fin helg! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *