Happy torsdag sweeties!


Glad jag har er bloggisar! You make me happy!!

Godmorgon sweeties!

Jag vaknade nyss av att fönstret på sovrummet stod och slog eftersom det blåser ordentligt i Luleå idag. Ett sån ljud kan ju vara sååå irriterande så trots att jag stängde det så kunde jag inte somna om… Också lockade bloggen så nu sitter jag och bloggar så tyst jag kan för brevid mig ligger resten av familjen och sover 😉

Igår myste vi på stan en stund efter lunchen och det var så härligt att sitta på en solig uteservering och bara titta på folk och chilla. Johanna var med mormor och lekte i parken (de såg bl.a. på clown-teatern igen) och jag fick lyxig egen-tid en stund på em. Var bl.a. innom Åhléns, vad fina barnkläder de har! Massa Pippi & Barbapappa till ok priser. (i Norge är Åhléns en interiørbutik).


Igår kl.15.45. Jag har på mig klänning från Odd Molly, byxor H&M, skor Zara, väska shoppad i Singapore, solbriller Gucci och halsband Bvlgari. Johanna har topp från Holly´s , jeans + skor H&M.

Min kamera fick tyvärr plöstligt en märklig inställning som gjorde att alla bilder blev super suddiga (som ni ser..), men som tur var så lyckades jag fixa till det senare på kvällen  (thank god !)


Gissa om Johanna blev glad då hon fick se den här söta MAX-björnen promenera runt på Storgatan.


När jag var inne på Åhléns så mötte jag plötsligt en bardomsvän som jag lekte med hur mycket som helst då jag var liten. Maria bodde granne med min pappa och varje gång jag var där (varannan helg) så lekte vi. Nu var det nog typ 25 år (??) sedan vi sågs sist så därför var det ekstra kul att ses!  🙂

Nu ska jag smyga mig ut från sovrummet igen så att de andra får sova vidare också ska jag sätta mig och mysa med nya Red som blev med mig hem igår. Köpte föresten Damernas Värld häromdagen för första gången på en stund men alltså det magasinet har blivit så mycket sämre sedan deras duktigaste stylist slutat och börjat på Lantliv istället. Men en fördel med det är ju att Lantliv har de finaste mode-serierna nu, eller hur? 🙂

Jag önskar dig en underbar dag! Carpe Diem!

♥ KrAmAR & kÄrLeK! ♥

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Happy torsdag sweeties!”

 1. Jess says:

  Vilken fin outfit båda Ni hade igår! 🙂

 2. Slæsh says:

  ÅÅÅ den Rosa Odd Molly bare var helt meg…
  (elsker cerice,og passer det godt)
  Den minnet faktisk om Chill Norway sin litt gamle kolleksjon.. Den var bare knall fin.
  Er det en gammel kolleksjon eller er den i butikken enda,evt. hvor? Ha en fin dag..
  Her på vetlandet regner det,som vanlig..

 3. Linda says:

  Hej!

  En fråga, var har du köpt dina krukor till murgrönorna i vardagsrummet? Vill ha enkla och snygga vilket man kan tro borde vara ganska lätt men inte i min lilla stad…

  Tack för en enormt inspirerande inredningsblogg!

  Vänligen
  Linda

 4. sara says:

  Hej!
  Jag läser din fina blogg till och från när jag hinner mellan allt jobb med hus och två små barn (14 mån och snart 3 år). Du har en positiv ton som jag gillar och du går aldrig "för långt" utan inspirerar på många sätt – roligt! Sedan är jag norrlänning själv i grunden, men från Jämtland – även om far- och morföräldrar växte upp runt Höga Kusten.
  Jag har tittat lite bakåt i tiden och ser att du alltid haft ungefär samma frisyr. Du är fantastiskt fin, men jag har tänkt mer än en gång att du borde passa väldigt bra i en lite flikig, längre lugg som klipps ihop med sidorna. Detta eftersom du har ett lite avlångt ansikte och när du har så långt hår förlängs ansiktsformen av det. När du har håret uppsatt kan du oxå göra mer "frisyr" av det och ansiktet blir mer levande. En liten tanke från mig bara (som klipper hela min familj och som ofta får styla/fixa till alla! ;D).
  Kram och ha en fortsatt skön semester!

 5. Håller helt med dig angående tidningarna. Lantliv tycker jag är en av do absolut bästa tidningarna just nu. Snygga reportage, härliga bilder och bra tips.

  Må så gott!

 6. Lina says:

  Coolt, jag såg faktiskt er på håll när din mamma fotade bloggbilden på er utanför Corsica. 🙂 Hoppas ni haft en härlig semester här i Luleå. Vilken härlig feelgood blogg!

 7. sikis says:

  good quality post thanks

 8. msn indir says:

  Ohh very much thanks admin

 9. I like your blog. Really helpful and very motivational. Thanks a lot. This will help me a lot.

 10. Why is the federal government allowed to strip power from states?

 11. I don’t normally answer to blogposts but I will in this situation. Interesting post. Where did you got all the facts from? Regardless thank you for this superb blog post!

 12. good quality post thanks

 13. izle says:

  Great! Thanks for post

 14. How are You, check those blogs regarding wrexham web design and web design wrexham, Thanks!

 15. iddaa oyna says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 16. my site says:

  Superb article! I am in the beginning stages in advertising and marketing and trying to learn how to perform it properly – resources similar to this content are exceptionally beneficial. As our business is based the united states, it really is all a bit new to us.

 17. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Visit my blog turk ko.

 18. omg loved this stuff, buy tramadol online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy tramadol online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy tramadol online, 77114,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *