HAPPY VALENTINE´S DAY!

Happy Valentines Dag mina underbara kära bloggvänner! 

Åh som jag älskar den här dagen, och DIG mina bästa bloggvänn!!! Och idag, på Alla Hjärtans Dag, så vill jag strössla xtra mycket kärlek över er och jag önskar att jag kunde knacka på hos er allihop och ge just DIG en stor varm kram som TACK för all härlig feedback, pepp, omtanke och kärlek du ger mig här på bloggen men eftersom det blir lite svårt så får jag skicka så mycket kärlek jag kan genom bloggen istället för: utan dig ingen blogg! så enkelt är det. För hade jag inte fått all den respons jag får och haft en daglig dialog med er så hade bloggandet varit helt förfärligt trist.

♥ Så – från djupet av mitt hjärta: T.A.C.K. för att DU finns!!! ♥

 

Ballonger till dig!!! fyllda med kärlek! Och tusen miljoner TACK för all omtanke ni visade igår då jag var sjuk. Era fina kommentarer värmde mitt hjärta.

Den lyckan för J på morgon då hon öppnade en fantastiskt Valentine gave från bästa Oslo vänner. Åh hon fick så mycket fint! (tusen miljoner TACK kära K & Co.!!). 

Presenterna från mig & JIG får J efter skolan, men den här teen fick hon i alla fall på morgon så att hon kunde ha på sig den i skolan idag. Så cool! du hittar den hos Zara för bara 99kr. Ett tips!!

Jag hade packat in teen i den här underbart fina gavepåsen från Lagerhaus och här är 2 av presenterna hon fick som blev med till skolan: en super fin LOVE vattenflaska (från Monki – ett tips! ) och en penna (från TGR – ett tips!! kostar 10kr.).

 

Nu ser jag fram emot att strössla xtra mycket kärlek omkring mig denna Valentines Dag och som tur är så var det inte någon influensa jag åkt på för jag är bättre idag. Tror all sömn har varit perfekt medicin.

Önskar dig en underbar Valentines Dag fylld av solsken, kärlek & lyckliga stunder! 🙂

Stoooora kramar & massor av kärlek!

P.S i Norge säger man Valentines Dag, i Sverige Alla Hjärtans Dag.

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “HAPPY VALENTINE´S DAY!”

 1. Glad alla hjärtans dag till er!och tack för en mysig och bra blogg.
  <3 <3 kramar

 2. Ulrika says:

  Ha en fin alla hjärtans dag!
  Tack för att du förgyller bloggvärlden 🙂

  Kram från Ulrika

  • Åh tusen miljoner T.A.C.K. för fina ord Jessica !! att få höra att jag förgyller bloggvärlden värmer mitt hjärta enormt… ! 🙂 Hoppas att din Valentines dag var magisk..!

   Happy weekend! Kram! 🙂

 3. Härligt du mår bättre.
  Ha en fin fortsättning på Alla Hjärtans Dag.
  Här blir det god mat, dryck o lite presenter.
  Firar förlovningsdag, 10 år.
  Kram Titti

  • Åh stooort GRATTIS till 10 år som förlovade Titti !! 🙂 Jag hoppas att dagen blev magisk.. ! och att det gömde sig något riktigt fint i presenten…

   Happy weekend!! Kram! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Glad alla hjärtans dag! Och världens största kram för allt glitter du sprider genom bloggen. Sagt det förr men säger det igen din blogg är den enda som jag fortfarande besöker varje dag. Love it! Här hemma har vi med firat som min söta 3 åring säger har det varit extra festligt. Igår när vi åkte pulka sa hon bara sådär i morgon får vi har våra hjärtan skor på oss (sommarskor som jag inte ens kommer ihåg) jag varför hon bara för det är hjärtans dag så det blir extra festligt. Asså så sött så jag dog!

 5. Maria N says:

  Tack detsamma! Fortsätt glittra vidare i våra liv!
  ps. Har du några tips till mitt “tjejkalas” när jag firar 50 år?

 6. L says:

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
  Kärlek till dig, Johanna och bloggen 🙂

 7. elin says:

  Så fint at du er frisk!!
  Vi feirer ikke Valentines noe særlig, men jeg fikk et nydelig kort fra min datter <3 Ellers har jeg pleid å kjøpe blomster, men nå reiser vi bort til helgen, så jeg sparer de pengene! Er jo på jobb/skole/trening/i sengen det meste av døgnet på hverdagene – men de helgene vi er hjemme, elsker jeg masse snittblomster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *