HAPPY WEEEEEKEND!

Weekend goal: logga av och vara närvarande…!

 

Glad lördag sköna bönor! 

Jag har tänkt på en sak… är inte texten på min blogg lite liten? eller är det bara jag som behöver checka synen…? (kan vara det alltså..) Hmm…  Hur som helst – lööördag idag och jag fullkomligt älskar det!!! Åh så SKÖNT det var att slippa vakna till väckarklockan på morgon och vi girls har inte kommit till dusch ännu… vi sladdar runt i pyjamasar och bara tok myser. Sååå underbart ljuvligt!

Men, det börjar bli dags att ta tag i dagen här för J ska på SPA-kalas i eftermiddag så present ska slås in och en badväska ska packas. Och när hon är på vift så ska jag passa på att fortsätta med mitt piff här hemma. Ser fram emot det! 🙂

 

Alltså DEN lyckan när J öppnade brevlådan igår och hittade ett paket från Wish! (vi har beställt därifrån för 1:a gången, och antagligen den e.n.d.a. nu då det ska bli så dyrt att handla därifrån…) Så här after school chillar hon i din nya super fina mermaide filt. 

Sen blev det playdate här hemma hela em / kvällen igår då J hade besök av en bff och när det är playdate då kör vi på MAX. Perfekt gott och uppskattat mellis.

Och till middag blev det taco buffé också dukade jag med lite mermaide godis. Som av en tillfällighet! Ha, ha.

Sen avslutades kvällen med Talang (går på svenska TV4) och vi var betydligt gladare än vi ser ut. Möjligen lite trötta bara…

Nej, nu ska jag ta tag i dagen här, klockan är ju trots allt strax efter 13… Oh my…

Önskar dig en magisk lördag fylld av härligheter! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina | 6 Comments

6 responses to “HAPPY WEEEEEKEND!”

 1. Beatrize says:

  Texten är faktiskt lite liten! Jag förstorar alltid upp den…och jag har alldeles nya glasögon!

 2. LLA says:

  Håller med Beatrice. Går inte att läsa utan att förstora.

 3. Deseree says:

  Jo faktiskt så är texten lite liten lr så är det för att jag fyller 40 i År

  • Tusen tack för din feedback Deseree! 🙂 Ha, ha. Nej, det har nog inget med att du fyller 40 att göra, den är liten! så – ska se på möjligheten att göra den lite större.

   önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *