HAPPY WEEKEND!

flat,800x800,075,f

Positivt regntänk.

Thailand, Phuket, The Royal Valley, kl.12.40.

Gooodmorgon kära bloggvänner! 

Här vaknade jag till regn idag vilket är ytterst ovanligt den här tiden på året och vädret har verkligen varit snurrigt sedan vi kom ner. Har inte haft en enda dag med klablå himmel från morgon till kväll, det har varit sol + moln de flesta dagar vilket i och för sig har varit skönt (men ni känner ju mig jag vill soooola) men sen har det ofta kommit in regn runt kl.15 och en dag som idag, då det vräker ner non-stop, det kan jag inte minnas att vi har haft den här tiden på året?! På sommaren ja, för då är det regnperiod, men inte i januari. Men om det är något vi inte kan påverka här i livet så är det ju vädret så – det är bara att gilla läget och hoppas på en soligare morgondag! (tros att YR visar regn fram till tisdag…)

Men nog om vädret –  nu ska vi göra oss klara för att gå och luncha hemma hos kära fina grannar från Luleå på deras terrasse. Det är verkligen en lyx att bli bortbjuden! 🙂

15940831_10154110587275796_6350037652702473675_n

Min utsikt just nu… Det är här ute på terrassen jag sitter då jag bloggar, med utsikt över poolen här i Casa Gizmolina. Ja, du ser föresten bordet på den lilla bloggbilden, det sticker fram till vänster i bilden…! där sitter jag.

Nu ska jag ta ur hårrullarna (har inte rullat håret sen julafton tror jag, eller var det nyårsafton? slöar totalt ihop på piff & fix här nere…) och hoppa i någon klänning. Sen, om det fortfarande regnar efter lunchen, så blir det nog flower shopping till nya lägenheten på mig efter lite terrasse häng. Köpte en ny bok igår som jag är sugen på att kicka igång. Började föresten läsa om Fredrik Eklunds bok Sälj för 14:e gången häromdagen men jag kommer tyvärr inte helt in i den, vet inte vad det är? Petter Stordalens bok däremot den fastnade jag i från 1:a raden och kunde inte släppa.. !

Önskar dig den allra bästa lördagen fylld av härlig avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAPPY WEEKEND!”

 1. Här småstrilar det ner confetti från himlen!
  Imorgon blir det en tur till nya gallerian Bluport i Hua Hin.
  Har drygt 10 mil dit.
  Ha en härlig dag med eller utan regn.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh förlåt, men det var lite skönt att höra att det inte bara är här nere i Phuket som det regnar idag… Uff, vad är det med vädret i år? Ingen ordning alls! Och det här är tydligen bara en teaser av det regn som kommer i morgon… Men, men – det är tur vi har annat att roa oss med då vi har egna hem här nere! 😉 Låter härligt med en shoppingtur till ny galleria. Här har jag bokat taxi till 15.30, ska iväg och handla blommor till terrassen i nya lägenheten. Kul!

   Önskar dig också en riktigt härlig dag! Kram! 🙂

 2. Caroline says:

  Supernyfikdn på hur du gör när du rullar ditt hår! Det är alltid såå fint 🙂

  • gizmolina says:

   Men vilken underbar komplimang att få så här en regnig morgon i Phuket! Tusen miljoner t.a.c.k. Caroline! 🙂 Jag rullar mitt torra (nytvättade) hår som jag fuktar med en kam på kardborre-spolar i 3 olika storlekar (köpte nya precis innan vi reste på Lindex). Också använder jag världens bästa stylingspray från Sebastian. Kan absolut ta och lägga upp en inlägg och visa produkterna om du önskar det? Kan även försöka ta någon bild av vilka rullar jag lägger var i håret…

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Caroline says:

  Tack för svar! 🙂 Du får jättegärna göra ett inlägg om ditt hår! Som sagt det är alltid superfint och precis sådär lagom lockigt! LOVE IT! Ha en härlig kväll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *