HAPPY WEEKEND!

b62ca07a81ef7c4dd895b9db911dac6e

Tusen miljoner t.a.c.k. för alla trevliga kommentarer. Ni är de bästa!

Happy weekend sweeties! 

Jag vaknade rekord tidigt – för att vara mig på en lördag – kl.07.35, exakt en tid jag ofta står upp i veckorna och i gluggen mellan rullgardinen och fönstret så såg jag klarblå himmel och stråååålande SOL! Alltså hur underbart efter en vecka med snöstorm!?!  Så jag piggnade till direkt och trippade försiktigt ner (så att jag inte skulle väcka darlingen som sovit tillsammans med mig i natt, så mysigt!) och har nu både hunnit med en svängt i tvättstugan och lite fix trots att klockan precis bara slagit 9. Härligt! Och nu ska jag passa på att krypa upp i soffan en stund framför Nyhetsmorgon med ett par inspirerande magasiner. Åh som jag älskar lördagar!

Och i kväll är det ju Mello igen så får inte glömma att hänga upp discokulan (jag dubbelcheckade priset, den kostade bara 120kr). So far så håller min favorit från första deltävlingen i sig som årets bästa bidrag men förra veckan så älskade jag låten till Robin B. Han var ju min favorit 2016 som ni kanske minns? Men årets styling av honom förstår jag ingenting av? Slips? Nej, fram med en krispig vit lite uppknäppt skjorta tack! Ha, ha.  Kvällens största snackis är ju Loreen, vet inte hur mycket jag läst om att hennes bidrag är såååå märkligt?! så ja, det blir spännande att se!  Hon har ju lite att leva upp till efter Euphoria…! Vilket bidrag är din favorit so far i tävlingen? 🙂

16938989_10154238681100796_4570830115087189543_n

Alltså Mia & Jesper…vilken otroligt kärleksfull familj de har! Både jag och Johanna älskar Parneviks! Brukar du också se?  Och Elle mat & vin är det fräschaste mat magasin jag vet om.  Ögongodisdeluxe!

16997846_10154238684390796_8174912940583304744_n

Och har du sett en sötare kaka / bakelse? Helt gjord av godis!  Vi har dukat med den här ett par gånger och barnen har älskat den! Så den blir ett lördags-godis-tips! Vi köpte våra hos Hemmakväll och de kostar bara 25 kr / st.  Den är dessutom en perfekt gå-bort-present till barn!  (den finns även som tårta – helt underbar den också!)

Nu ska jag mysa vidare här och det känns riktigt skönt att ha en dag utan så stora planer. Sen,  i kväll,  ska vi ha Mello-middag med familjen här hemma. Det blir trevligt!

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig lördag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY WEEKEND!”

  1. Katrin Lindenhall says:

    Hej!Vad man saknar glitter och glamour..Inte börjar vi bli gamla snart 47 år eller

  2. Katrin Lindenhall says:

    Nu blir det tokigt igen den måste kolla mobilen. Sköt om dig.

  3. Anna says:

    Tack för dina underbara tips! Älskar alla dessa inlägg! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *