HAPPY WEEKEND!

 

Goooodmorgon snäckor! 

Nu har jag precis slängt in alla sängkläder i tvättmaskin för kl.11 kommer städerskan (vi har världens absolut bästa! hon kommer 1 gång / vecka de veckor vi är här) och då kommer även vår chaufför och kör oss till en av våra absoluta favorit resorter där vi ska bo ett par nätter. Åhhh så underbart super härligt det ska bli!!! En semester från semestern passar helt p.e.r.f.e.k.t. just nu känner jag.  Men packa är alltid ett styr och jag klarar aldrig att resa lätt ens för ett par nätter (jag vet, jag är hopplös, ha, ,ha) så bäst jag tar tag i den saken nu  men först ska jag torka håret, sitter med hårrullar för första gången sedan vi kom ner för idag kände jag för att känna mig extra fräsch.

Och vädret då? Idag är det faktiskt moln framför solen för första gången sedan vi kom hit, eller det har varit det en dag tidigare, men jag gissar att de skingras snart så att solen tittar fram! Och alltså igår hade vi en till sån där maxad super dag! med ett magiskt väder och ett underbart poolhäng på en lovely beach club. Älskar verkligen dagarna här nere och vill aldrig att de ska ta slut… hade gärna stannat här helt fram till sista snön på gården tinat bort om jag fått välja.. ! 😉

 

 

(uppdaterar med bildtexter senare).

 

Bäst jag tar tag i allt här nu så jag önskar dig en underbart härlig lördag! 🙂

Och du – vem tror du föresten vinner MELLO i kväll??

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Thailand 2018 | 6 Comments

6 responses to “HAPPY WEEKEND!”

 1. LuleMaria says:

  Du kan vara lugn, det har snöat sen igår och skall snöa tills måndag/tisdag, det finns mer än tillräckligt med snö kvar när ni kommer hem igen… 😀

 2. Kerstin says:

  Hörde en prognos om att må och tis ska det komma 50 cm!!! snö. Hur är det åns möjligt…det ska ju töa någon gång oxå..

 3. Karin says:

  Åh underbara bilder :))) tror o hoppas på John Lundvik,tyvärr har fuldans satt sig som ett tuggummi på mig haha ,spännande blir det iaf ,ha fortsatt härliga dagar o en trevlig mellokväll :)))

 4. Lillyk says:

  Alltså, jag fullkomligt ääälskar när du bloggar från Thailand. Det är nästan som att vara där själv 🙂 Ha nu en riktigt härlig semester från semestern! Tack för allt du delar med dig utav! KRAM

 5. Lena says:

  Du passar så bra i uppsatt hår 🙂
  Jättefint!

 6. Annette says:

  Så deilig, takk for flotte bilder!
  Anbefaler du dette hotellet framfor Sunwing-hotellene for en familietur med 2 ungdommer? Eller kanskje man kan kombinere noen dager her på KBR og med noen dager på et av Sunwing-hotellene?
  Vi planlegger å reise 3 uker til Phuket i juli/ aug. Nyt varmen og de late dagene, det ser helt fantastisk ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *