HAPPY WEEKEND!

Happy weekend sweeties! 

Det blev en soft start på helgen på oss girls idag, vi sov länge, åt frukost framför Nyhetsmorgon och nu ligger hjärtat och ser en film. Hon är tyvärr inte helt i form idag så fingers crossed att hon inte håller på att bli sjuk…  Det är lite warning eftersom hon var iväg och badade igår då det var freeeeezing ute ( vi snackar ISkallt ) men ja, som sagt, vi håller tummarna… hon kanske bara är trött efter en fullspäckad vecka…

Och själv ska jag trotsa det soliga vackra vädret och gå upp och röja och fixa i 3 av de 4 rum som vi har på övervåningen, vi ska nämligen möblera om lite har vi kommit på. Kul!  🙂

De enda gångerna som jag köper röda blommor är när jag ska hem till min mamma… och igår var vi dit på en trevlig & god middag, så då blev det röda rosor som gå-bort-present.  Jag köpte 2 pakker, tog bort det fula papper de hade runt sig och slog själv in de i vitt silkepapir + celofan och knöt ett band runt. Det är ett tips! för det blir så mycket finare att ge bort blommorna då!  (när man köper blommor i blomsterbutiker så fixar ju personalen sånt om man vill, men då man köper blommor i tex matbutiken så är ett tips att göra det själv hemma….). Och ja, mina omålade tår ska vi inte prata om… ha, ha. Kommer gå och få de piffade a.s.a.p. då vi ankommer Phuket… ! 

Mamma hade dukat så fint med servetter som hon fått av mig. Jag köper alltid servetter till min mamma när vi är ute och reser men just de här hittade jag faktiskt här i LLA.  Servetter är ett fint present tips! uppskattas av alla. 

Och så här såg vi ut igår jag och min lilla darling. Älskar mina örhänge från Zara.

Och på tal om att göra om en trappa upp… Den här tweenie loungen är fortsatt den finaste jag sett så jag har den i bakhuvudet och ska försöka få till något liknande… 

 

Nu pratar J med JIG på facetime (vårt familylife består av måååånga facetime samtalet, det är så vi ses mest….) och jag ska logga av och sätt igång! innan jag fastnar vid min mac och inget blir gjort…  ha, ha.

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY WEEKEND!”

 1. Conny says:

  Det kommer att bli spännande att se hur designarbetet kommer att bli när det visas upp. Jag kan gott förstå att rummet på bilden finns med i bakhuvudet för att det ser riktigt fint ut.

 2. Emilia says:

  Din blogg är verkligen kul att läsa. Jag jobbade på östra skolan förra året och det är kul att följa även Johannas vardag i skolan, hemma och på era resor, samt att ni bor verklgen jättefint. Blir lite inspirerad av din inredning och dina dukningar. Men en liten fundering har jag. Varför skriver du LLA? inte LÅ eller Luleå??

  • Anitha says:

   Det har jag också funderat över haha 😀 för Luleå är ju inte ett så långt ord att skriva och LLA är förkortning för Luleå Airport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *