HAPPY WEEKEND.

Happy lördag darlings! 

Alltså SOM jag njuuuter av att det är 1. helg! 2. lördag 3. en dag utan både alarm & tider att passa. Såååå otroligt super s.k.ö.n.t.! Jag brukar bli stressad när inte helgen är fullbokad men just den här helgen så passar det mitt mood helt perfekt att bara vara.  Så, just nu sitter jag bara här och mumsar flødebollar (så goda att jag dör…) men ska strax gå upp till J´s rum och fortsätta piffandet.  Funderar bl.a. på att sätta upp ett tyg längst ena väggen för att dölja några dörrar…  också måste jag ta en sväng till Jysk.  Hade nog inte besökt den butiken så ofta om vi haft IKEA närmare men nu när den favoriten är 26 mil t&r bort så får man ta det man har…

Och min lilla darling hon är inne på stan med en kompis och varje gång jag släpper av henne inne i byn så förundras jag över hur stor hon blivit. Vart tog min lilla tjej vägen???  Nu är det luncher & shopping med väninnor som gäller och när jag var i Cph så sov hon hemma själv i huset tillsammans med en kompis trots att hon så klart kunde övernatta hos mormor. Men nej, hon klarar sig själv, en riktig liten Pippi är hon! 🙂

 

Alltså när jag fick se buntar med mina favorit blommor: rosa pioner i blomsterbutiken utanför Magasin i Köpenhamn… Sååå underbart!!!  så självklart köpte jag med mig ett par buntar hem.  Att få krydda hemmet med dessa vackra blomster i september är en LYX!!

Andra saker i kategorin mindre-smidiga-saker-att-bära-på som jag köpte med mig hem från Danmark i tisdags var ett helt gäng med inspirerande magasiner. Jag älskar de danska!!! de har en annan touch än de norska & svenska.  Så: bl.a. Eurowoman, ELLE,  Costume, + en ny Bookazine från Costume ligger nu här och väntar på att inspirera mig.  

Också dessa magiskt goooda flødeboller… alltså jag smäller av så goooda de är!  Och SÅ värda att släpa med mig hem trots att de, som du ser, inte riktigt klarade resan. Men en krossad flødebolle är bättre än ingen flødebolle.  Gammalt Gizmolina ordspråk. Ha, ha.  

 

Detta blir mitt lördagsgodis när jag är färdig med piffandet en trappa upp: flødeboller + magasiner, uppkrupen i soffan, med Ugg tofflor på fötterna och kanske ett glas kalla bubblor till det? Sååå looovely!

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “HAPPY WEEKEND.”

 1. Maria says:

  Här är det städning, bokläsning & mys hela dagen

 2. Lena says:

  Vilken härlig lördag. Här är det bakning som gäller – chokladbollar – matbröd – äppelkaka. Ömsom sol och ömsom regn. Hösten är här med andra ord. Njut av helgen 🙂

 3. Cissi says:

  Älskar också flødebollarna❤️ Förut fanns de med vit choklad på utsidan och hallon/lakrits skum på insidan- såååå gott!
  Grattis i efterskott

 4. C says:

  Oj, ensam hemma med en kompis över natten?
  Det skulle jag aldrig våga mina barn göra i den åldern… Inbrott, brand, mardrömmar… Massa saker kan ju hända.

  • S says:

   Inbrott? Hur stor är risken att det sker just då? Och jag antar att man har gått igenom sådana händelser innan man reser. Mardrömmar? Man är ju inte mer än ett telefonsamtal bort och kompis finns ju där samt att kompisens föräldrar garanterat har koll med. Relax

  • Charlotte (Studentmamman) says:

   Fast brand och inbrott kan ju inträffa även när de är ensamma hemma på dagen?!
   Och mardrömmar?
   En 12-åring kan ju drömma mardrömmar men knappast så de behöver en förälder på natten? Eller iaf så säger ofta min 13åring ”jag drömde värsta äckliga mardrömmen inatt” – men inte har han väckt mig för det…
   Relax – man kan inte ta ut alla faror i förväg, man måste leva lite också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *