HAPPY WEEKEND!

Happy lördag darlings! 

Här uppe i norr strååålar solen idag och det är så otroligt vackert ute efter nattens snöfall. Oh yes, det kom sååå galet mycket snö i natt att vårkänslorna försvann på ett-tu-tre.  Ha, ha. Men ändå inte, för vårvintern, eller “den femte årstiden” som den också brukar kallas, här i norr är verkligen helt magisk. Den är det mest unika med att bo här tycker jag.

Och nu lockar en tur på isvägen men, tror det får bli i morgon istället för här pågår full Mello prepp och vi är så pepp! Vi har bjudit över vänner på tacos (of course), glitterkläderna hänger redo, discokulor ska hängas upp och nu ska vi strax ut och handla.  Vi har gått igenom kvällens dueller också och känner att det är ovanligt svårt att veta vilka bidrag som kommer att gå vidare till finalen i år. Eller vad säger du? Har du 2 solklara favoriter? 🙂

 

Jag startade min fredag med att köra mamma & H till flyget och sen blev det en “fredagsrunda” på mig (då jag kör runt och köper in allt inför helgen…) och  flowershopping.  Alltså hur lycklig blir man inte av att se på de här blommorna? Feelgood deluxe!  (ett tips: de har 3 för 2 på buntar med blomster hos Blomsterlandet).

Sen gick jag rakt i köpa-vin-efter-fin-etikett-fällan. Alltså what?! jag som slutat med den för lääänge sen men så fick jag se de här flaskorna och det måste varit mina spring feelings efter min flowershopping som drog mig till de som en magnet så, nu  har jag ingen aning om hur kvällens bubbel eller vin kommer att smaka? Men snygga flaskor har vi i alla fall att se på! ha, ha.  Har någon av er druckit någon av dessa? Berätta gärna om de är hit eller shit! ?

Sista stoppet blev hos bror på hans jobb och där hittade jag PÅSK saker! och eftersom jag är sååå klar för påsk nu så fick självklart både servetter och ägg bli med hem.  Och påskliljorna, de hittade jag hos Blomsterlandet.  Men – påskservetterna väntar vi lite med att använda men de ljusgula, de är ju perfekta nu för att smyga in våren och påsken i dukningen… !  Någon mer än jag som är super pepp på påsk? 

Kl.15 mötte vi upp fina bästa vänner på stan för att skåla / fika in Sportlovet. En perfekt start på helgen och framförallt på lovet. Vilken LYX att det är skolefri i 1 vecka nu!!!

Vi girls gick en shoppingrunda då vi fikat klart och alltså check ljuset! Det var en helt magisk solnedgång och man måste ju bara älska att det är så ljust så länge på dagarna nu. Tänk – snart har vi ljust dygnet runt, det kändes  v.ä.l.d.i.g.t. overkligt i januari kan jag lova… ha, ha. 

 

Nu önskar jag dig en underbart härlig lördag och en festlig Mello kväll! Gör precis det du har lust till idag och känn inte att du måste något eller borde något, bara var och tanka feelgood och njut! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “HAPPY WEEKEND!”

 1. Anna says:

  Härligt att njuta av det naturen bjuder på och en solnedgång är lika fascinerande varje gång.

  Ha en härlig glittrande mellokväll.

 2. Jonas says:

  Och True Colors ger pengar till Regnbågsfonden så kvällens bubbel gör lite nytta på flera sätt!

  https://www.ellematovin.se/true-colours-cava-stottar-regnbagsfonden/

  Skål å heja dig!

 3. Ulrika says:

  Hjälp känner mig riktigt medelålders men hejjar på Arvingarna ikväll. Ingen som gillar dansband i vanliga fall men den här låter gör mig så glad.

  Ha en härlig mellokväll och tack för all inspiration och glädje du bjuder på!!!

 4. Cecilia says:

  Tycker true colors är riktigt god och dessutom går pengar till ett gott ändamål så bara positivt där!

 5. Elin says:

  God helg fra Oslo! Vi har vært på skitur og nå venter vi besøk av venner til reker og prosecco

 6. True Colours finns hos mig också.
  Riktigt gott.
  Här är en till som hejar på Arvingarna!
  Trevlig Mellokväll.
  Kram Titti

 7. Elin says:

  Gillar True Colour

 8. Lena says:

  Underbara bilder du visar som man blir så glad av. Inte druckit några av dessa sorter du visar, men de ser väldigt inbjudande ut. Jag köper ofta efter etikettens utseende…. ha ha. oftast blir det bra.
  Well, jag är väl också lite medelålders då för jag tycker faktiskt att Arvingarnas låt var riktigt trevlig.
  Hur som helst – blommorna var super.
  Hoppas att ni får en finfin kväll uppe i norr. Hade gärna fått en del av er snö…

 9. Elisabeth says:

  Heter du Anna Maria? Trodde du het Anna Stina!?❤️

 10. Tamy says:

  Jag passade helt och hållet på mellon i år men är all the way med dig på de underbart vackra blommorna och ett gott glas (eller flera glas) Prosecco 🙂 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *