HAPPY WEEKEND!

Happy weekend mina fina vänner! 

Idag hände något som aldrig hänt, eller jo, när Gizella var helt nyinflyttad hos oss, men inte sen dess… : jag vaknade och hon låg bredvid mig!!!  Åhh den lyckan!!!  Gizella är nämligen inte speciellt glad i mig, hon är 100% J´s och hon fullkomligt avgudar Johanna så hon sover a.l.l.t.i.d. med henne och när J är på sleepover hos vänner så brukar hon ändå sova inne på J´s rum. Men idag så vaknade jag alltså till att hon låg vid sidan om mig så nu går jag runt med ett extra stort lyckligt smil!

Och ja, jag är home alone så jag njuter en soft morgon med hårfix (sitter med hårrullar…) och Nyhetsmorgon i bakgrunden. Ute strååålar solen och jag ska snart köra iväg ut och fixa ett par ärenden innan jag hämtar J på sleepover hos sin bff. De skulle visst köra lite SPA först… Och på tal om hårfix & SPA så köpte jag för första gången silver schampot från Löwengrip häromdagen. Jag är urdålig på att testa nya produkter, fastnar oftast i samma mönster…, så känns kul med nytt i badrummet! och fingers crossed att det tar bort de gula nyanserna från håret. Någon som testat det? 🙂

 

Alltså lyckan att få vakna med Gizella vid min sida…   Sen är det sååå skönt att vakna med snygga fransar också,  att gå och fixa de 1 gång i månaden är den bästa lyx jag unnar mig.

Och så här såg mitt fredagsmys ut…  Jag svängde förbi Pressbyrån och bunkrade upp med massor av härlig inspiration, också ett glas vitt till det innan jag åkte iväg till middag hos mamma som jag plötsligt, spontant,  blev inbjuden till. 

Jag blev bjuden på sååå god lax med pressad potatis och citronsås. Fisk är fräscht alltså!

Vi kom på att det här var 1:a gången som jag var på middag hemma hos mamma & Hans, bara jag!, på typ 15 år, eller kanske ännu mer? Jag har i alla fall aldrig varit där själv sedan jag fick Johanna och hon fyller snart 13…  Så det var en ovanlig och väldigt trevlig kväll. Vi åt och drack gott också såg vi Let´s Dance men alltså var det ändå inte Ravellis tur att få åka hem? det tycker i alla fall jag… 

 

Oj, nu fick jag precis sms av Johanna, det är dags för mig att köra och hämta så bäst att jag tar ur hårrullarna. J tycker att jag är så pinsam när jag kör runt med dom (det händer ofta… för jag bryr mig inte.. JIG håller också på att dö varje gång, ha, ha… ) så bäst att ta ur dom så jag inte är mer pinsam förälder än jag redan är… ha, ha.

Önskar dig en underbart härlig lördag!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY WEEKEND!”

  1. Lena says:

    Mmmmm …. lax och sparris. Yum yum…

  2. Tina ME says:

    Låter som en härlig fredagskväll och en bra start på lördagens morgon. Ha en fin lördagskväll! Kram //Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *