HAPPY WEEKEND!

 

 

Happy weekend darlings! 

Här startade vi dagen med att ligga uppe i J´s säng och titta på Eagles säsong 2.  Den serien är verkligen ett tips till alla er som har tweenies & teens för den är SÅ bra! Känns lite inspirerad av Skam och utspelar sig kring hockeymiljön så passar både tjejer och killar exakt lika bra. Vi älskar den och ger den G G G G G G. Du hittar den på SVT Play.   Och nu har vi kickat igång kreativa prosjekt här nere i ljusgården så jag lovade precis Johanna att jag bara skulle titta in till er väldigt snabbt så att jag kan göra henne sällskap. Happy Easter girlander ska hängas upp, påskris ska på plats ute på terrassen och påsk-kort ska skrivas. Sen ska vi dessutom göra iordning påskpresenterna till våra vänner i Oslo som skulle kommit och besökt oss på fredag. Åh det känns sååå trist att vi måste posta de istället… J-la corona alltså. Ja, ibland får vi säga så.

Och på tal om presenter… igår kände jag att jag ville pigga upp mina föräldrar som är i karantän (eftersom de är över 70 och i riskgruppen) så – jag och Johanna körde förbi både till mamma & H +  pappa & I och överraskade de med en nybakad kaka (Johanna är mäster bagaren här hemma), ett pyntat påskris, godis, tidningar och annat “digg” med hopp om att det ska förgylla deras helg. Det värmer verkligen hjärtat att få sprida glädje! 🙂

 

Men hur mysigt att ligga här uppe på J´s rum på morgonen och titta på serier? I looove it! 

Och nu har påsken flyttat in uppe på J´s rum. Jag har mixat vide med en fake körsbärskvist som jag hittade hos Ö&B. Priset på oäkta blomster varierar sååå mycket så jag blev blev så glad då jag hittade den här fina för bara 89 kr.  Fjädrarna + pyntet köpte jag förra året.  Sen är det ju AS fult med en stor TV på bilder men bara att gilla läget… 

Jag älskar mina glittriga Ugg tofflor. De ser ut som discokulor när solen skiner på dom och sprider glitter i hela rummet. Livet kan verkligen aldrig bli för glittrigt…. ! 

 

Nu blir det en soft, skön & kreativ eftermiddag på oss, väldigt corona friendly!

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig lördag!!!  🙂

Var rädd om dig min kära bloggvän!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY WEEKEND!”

  1. Karin says:

    Önskar dig en fortsatt fin helg.

  2. Tina ME says:

    Vad mysigt att ni kan kika på serier tillsammans och vad påskfint du gör. Det är dags för mig att sätta igång också nu känner jag. Vi skulle egentligen ha rest ner till vårt andra hem på Gotland men vi får stanna i Stockholm och fira påsken här istället. Kram och ha en fortsatt fin helg! //Tina

  3. Viktoria-pinkpastry says:

    Ja absolut får man säga j-a Corona. Min lilla flicka 5 år är ofta ledsen och säger att hon inte vet varför bara känner sig så ledsen. Det förstår jag det är så ovisst och man kan inte säga när det är slut. Alla hennes aktiviteter magdans, öppna fsk som vi brukar gå till olika varje dag, Leos lekland, bio allt är stängt och sen kom vi ju inte i väg till Thailand då heller så förstår om hon tycker det känns mörkt. Så gullig o omtänksamt ni hade ordnat till dina föräldrar. Kul att hon bakar din flicka så mysigt. Så klokt sagt livet kan verkligen aldrig bli för glittrigt 😉 så snygga tofflor. Och så fint du har draperat med gardiner där framför TVn ramar in det jättefint! Ser drömmigt ut och ligga där och mysa framför TVn. Hoppas ni får en jättemysig söndag stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *