HAPPY WEEKEND!

Happy weekend darlings! 

Men alltså WOW vilket magiskt sommarväder vi har!!! Jag blir så lycklig och får så härlig energi av solen och värmen. Åh som jag njuter!!!  Och idag har jag verkligen maxat dagen utomhus så nu var det sååå skönt att ta en kall dusch mellan pizza middag och film. Vi började att se A star is born igår för J har inte sett den och jag tycker att den är så bra att jag kan se om den,  så – vi ska se klart den nu.  Och där har vi precis gjort det!  och…

…jag  får skriva klart det här inlägget i morgon för nu håller jag på att somna….zzz…. så lämnar er med bilder från igår kväll då vi girls satt ute till sent och jag bl.a. öppnade den morsdagpresent som jag fick av J (den fanns tyvärr inte i stan så beställdes på nett…) . Min älskade dotter som är så otroligt snäll och väljer så fin present till mig.  Happiness deluxe!!!

Och då är klockan 07.13 söndag morgon och jag har redan varit vaken i över 2 timmar. Det är bara FÖR varmt och ljust på sovrummet så både jag och J har legat klarvakna fram till för en stund sedan då J gick och la sig på sitt rum där det både är mörkare och svalare och jag ska också försöka att somna om några timmar.  Det är så typiskt att vakna tidigt då man kan sova hur länge som helst…  Och igår såg vi klart filmen och sen fastnade vi i tidernas märkligaste film på TV4: Overboard. Den var så dålig och konstig att vi var tvugna att se klart den. Ha, ha.  Nu ska jag uppdatera inlägget med bildtexter och sen dyker jag i säng igen och försöker sova lite till. Ställer klockan på 10. Det är en bra starttid på en söndag! 🙂

Nu är det bara oss girls här hemma i några veckor och vi avslutar dessa underbara sommardagar ute på terrassen varje kväll. Åh jag är sååå tacksam och glad över vår nya loungegrupp för det är verkligen en helt annan känsla att chilla i en soffa mot att sitta rakt upp och ner i en stol vid ett bord… 

Ett glas kallt vitt och “box opening” av morsdagspresenten som precis kommit fram (det var morsdag i Sverige31:a maj).

Men hur underbart härligt är det inte att få öppna paket? Loooove it!!! 

Dessa 2 alltså…  Gizella är så otroligt glad i Johanna och är verkligen hennes katt.  Och du skulle sett Gizella på morgon då vi vaknade så tidigt… hon kom och la sig på Johannas huvud så det blev ju inte direkt svalare då… ha, ha. 

Men hur fint sommarhalsband är inte detta?  Så perfekt till bikinis, kaftaner och sommarklänningar.  Tusen miljoner TACK älskade bästa Johanna !!! 

Och på tal om presenter… En av årets “examens presenter” till Johanna blev detta super fina mobilskalet från Ideal of Sweden.  Hur fräscht som helst och såå fin match till sommargarderoben. 

 

Önskar dig en riktigt GOD natt och en magisk söndagmorgon fylld av feelgood!!!  🙂

Sweet dreams & happy good morning!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY WEEKEND!”

 1. Lilly says:

  Har också sneglat på det halsbandet. Har ett annat från Carolinne som jag gillar

 2. Lena says:

  Vaknar också galet tidigt och kan inte somna om…. men visst är det så härligt med dessa ljusa morgnar och kvällar – njuter till max!
  Underbart halsband – hon är allt bra fin och så generös er dotter.
  Härlig terass ni har.
  Ha en fin kväll.

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så mysigt ni ser ut och ha det. Wow så fint halsband! Vilken fin morsdagspresent hon är för gullig. Ja jag sover så dåligt nu när det är så ljust även om jag gillar solen och värmen som kommit förstås. Tacka vet jag i Thailand där det blir svart, så sover jag gott. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *