HAPPY WEEKEND!

Happy lördag mina darlings! 

Det blev en härlig sovmorgon på oss, Danny på Nyhetsmorgon och nu strååålar solen och vi ska strax cykla in till stan för att fixa ett par ärenden.  Sen blir det en super chill lördag. Vi har inga stora planer mer än att fortsätta att fixa här hemma för den här helgen skulle vi som ni vet egentligen inte varit hemma.  Men nu är vi här och då ska vi ta tillvara våra dagar!

Och igår var vi ute på en riktigt trevlig middag på Pinchos tillsammans med fina vänner. Det var såå länge sen vi var där så kanske därför maten var extra god!  Sen är ju deras koncept väldigt corona friendly eftersom man beställer maten själv i en app och sedan hämtar sin egen mat.  Vi avslutade kvällen med ett glas här hemma på terrassen och jag konstaterad att hösten verkligen är här nu då det är becksvart ute på kvällarna så nu är jag super pepp på att pimpa upp trädgården med massor av ljusslingor i träden. Tror jag måste köra ut till Rusta och se om de börjat att ta fram slingorna i butik? (checkade förra veckan men då var de inte framme…) Och på tal om det, Johanna låg och såg på en tjej som öppnar årets lilla The Body Shop JULkalender på Youtube på morgon. Oh yes, på tisdag kommer deras kalendrar ut i butik och igår såg jag att även årets Lakrids By Bûlow kalender är ute. HO, HO, nu är det bara en tidsfråga till granarna åker fram här i Casa Gizmolina, ha, ha. Nejdå, nu njuter vi den vackra sommardagen och tankar så mycket D-vitamin som vi bara kan! 🙂

Happy friends och kära grannar.  

Det här var årets 1:a julkalender som kom upp i mitt flöde på instagram, sen hittade J tjejen som öppnar Body Shop´s kalender på Youtube. Lite galet ändå att julen är igång redan i augusti.  Nu ser vi först fram emot Halloween !  En sak i taget…! 

 

Nej, nu tar vi tillvara vår lördag och fyller den med feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “HAPPY WEEKEND!”

  1. Marie Å says:

    Underbart! Vi har haft elektriker här som installerat massa nya eluttag på utsidan! Här ska tändas ljusslingor i år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *