HAPPY WEEKEND!

Mina kära bloggvänner! 

BAM! så är det plötsligt söndag och fråga mig inte vart min fredag & lördag tog vägen?  Eller så här var det: fredagen startade med en härlig power walk och sen, då jag kom hem, så fortsatte jag “träningspasset” med att röja nere i källaren. Satte nämligen igång det prosjektet torsdag kväll och hamnade i ett perfekt flow till att fortsätta så runt lunchtid körde jag typ 14 fyllda sopsäckar och ett gäng tomma kartonger till återvinningen. Sååå skönt !!! Och som grädden på moset så kom sedan en “rör kille” hit på eftermiddagen och fixade problemet med tvättmaskin. Nej men jag har inte ord för hur tacksam jag var över att de kunde komma på dagen, en fredag em, och fixa allt! 100% lycka!!! för inte kul att vara utan tvättmaskin…  Sen överraskade min älskade mamma oss med att plötsligt ringa och säga att hon lagat köttfärsbiffar som vi kunde komma och hämta och det kunde verkligen inte passat bättre! Så vi girls körde ett härligt fredagsmys med mammas super goda mat (tusen miljoner tack!) + Fångarna på fortet och sen var det god natt på mig. Oh my så trött jag var…. det måste varit sopsäcksbäringen som knäckte mig. Ha, ha.

Och så blev det lördag och vi hade tidernas mest softa dag som jag startade med att köra iväg i myskläder och hämta ut ett paket från Boozt… Men hur lyxigt bekvämt är det inte att shoppa online i dessa corona tider? I like it!! Sen på eftermiddagen så kom mamma & H över på ett glas ute i solen på terrassen. Så härligt!  När de åkt hem så fixade jag taco dinner innan vi fastnade i Bridget Jones och sen började se den omdiskuterade filmen “Mignonnes” på Netflix . Och av det vi sett hittills så kan jag absolut förstå att dansen till tjejerna väckt reaktioner men återkommer med vad vi tyckte då vi sett klart den.  Har du sett den? Och idag söndag och solen strååålar och det är så vackert ute att jag blir helt lycklig… hösten alltså…. Love it! och frukost blir det en power walk för att få njuta allt det vackra. That´s for sure!  🙂

(uppdaterar med bilder senare i em!  – check!  då är bilderna på plats och det blev ett bildregn från idag, söndag)

Nu är de höstblomster som jag köpte för en stund sedan på plats! och på grindstolparna har jag placerat en mixad ljung ihop med 2 olika murgrönor för att skapa “liv”.  Blev riktigt fint tycker jag! 

Och alltså hur härligt var det inte att start söndagen med en power walk? Det ger såå bra energi!  och det behövde jag verkligen idag ! 


Och extra kul att jag fick sällskap av J  ! 

Jag är så tacksam för alla stunder jag får tillsammans med min älskade Johanna och då vi är ute på walks så resulterar det ofta i riktigt bra samtal.  De stunderna sätter jag upp på min tacksamhetslista idag. Vad sätter du upp på din? 

Att få komma hem till den här… Jag har aldrig sett en större “bolldryss”, har du?

Dagens lunch = taco rester från igår. Men alltså hur gott?!? Mums!!! 

 

 Livet alltså, det blir verkligen vad vi gör det till !  Jag kan antingen sitta inne och fastna i en negativ tanke och låta den äga dagen, eller – så kan jag göra saker som ger mig energi som hålla 100% fokus på positiva tankar.  Valet är fritt !  så it´s up to you vad du väljer.

Önskar dig en super skön söndag fylld av feelgood !!! 🙂

P.S. jag kommer att lägga upp försäljning av Johannas urväxta höstkläder på min instastory senare idag / i morgon så följd med där om du är intresserad! Kommer att sälja sååå fina höstjackor, outfits, ryggsäckar m.m.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “HAPPY WEEKEND!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Älskar hur du matchar, alla bilderna va k härligt höstigt lila. Så spännande med rensning och försäljning jag ska definitivt hålla utkik. Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *