HAPPY WEEKEND!

Good lördag mina finaste vänner! 

Åh vad glad jag blir då jag går in på bloggen och ser alla nya kommentarer som droppat in! Ni är de bästa!!! Och jag älskar att kundservice saken engagerar! Sen har ni helt rätt i det ni skriver: det är super skönt att shoppa opersonligt ibland, som tex då jag är i matbutiken och har bråttom hem. Då räcker det med en igenkände blick, eller ett snabbt “Hej!” och trevlig hjälp och service om jag skulle behöva det. Och jag håller med er om att det är otroligt stor skillnad på en liten privat butik och en större kedjebutik. Men det där reglerar sig själv för som kund så förväntar jag mig inte samma service på H&M som i den lokala butiken på hörnet.  Sen håller jag också med er om att det är hemskt med personal som är FÖR på, eller butiker där jag känner mig iakttagen då jag kommer in och egentligen bara vill gå runt i lugn och ro och absolut inte prata med någon.

Nyckeln är helt enkelt att kundservice ska anpassas efter varje butik / verksamhet men att se sin kund och att lära känna sina bästa kunder det är en grundregel för alla oavsett storlek och ägandeform.  Och ett driv efter att hjälpa företaget man jobbar hos att få nöjda återkommande kunder ska vara grunden till varför man söker sig till ett serviceyrke.

Och idag lördag och jag fullkomligt älskar en morgon utan alarm! Mina J är fortfarande på övervåningen, en sover och en jobbar, så bara jag och Gizella som är uppe och ute fortsätter snöstormen. Nej men alltså det har snöat såå mycket sedan igår och det ska fortsätta hela dagen så jag ser fram emot att chilla inne med gott samvete.  Och i eftermiddag ska vi på basket, matchen startar kl.16.04 och vi ska äta lunch på arenan före. Men alltså ser du på Masked Singer på svenska TV4? Jag blir lika frustrerad varje gång vi ser på det för samtidigt som det är kul att gissa vem som gömmer sig i dräkterna så stör jag mig på att vi lägger vår tid på att se på utklädda människor som vem som helst kan gömma sig i. Det är ju verkligen hur knäppt som helst! ha, ha. 🙂

 

Och på tal om att klä ut sig… Igår hängde jag en del inne i mitt dressingroom och provade kläder. Och det är ju så otroligt mycket skönare att prova kläder hemma än i ett trångt provrum på stan. Jag har faktiskt helt slutat att gå in i provrum efter att corona kom. Provar du kläder på stan eller köper du hellre med dig hem? 

Den här kavajen från Zara såg ni hängde i min garderob i ett tidigare inlägg och så här ser den ut på! Jag matchar den med en blus som även den kommer från Zara. Alltså jag älskar Zara! och har landat i att det är den kedjebutik där jag hittar mest kläder som passar min kropp och min smak.  Och ja, det är kaos in the closet, sorry. Ni får blunda för det.  Och jeansen, de är de som jag tipsat er om från Lindex.

Den här blusen känns som en kort kimono och jag älskar materialet! Så skön att ha på sig och jag tänker att den är fräsch till vita byxor. 

…men jag har inte helt bestämt mig för om jag ska behålla den? Försökte fråga Gizella vad hon tyckte? men hon var inte så intresserad… ha, ha.   Vad tycker du? Är den a keeper?

Efter att jag provat igenom kläder så blev det här min fredagens. Jag älskar vit tee + jeans och har alltid varit svag för västar. Den här kommer från Zara och den vita, korta teen är min absoluta favorit (jag har den i flera färger) Åh jag önskar såå att jag fick tag i fler!  Jag köpte den på GAP i L.A. (och den finns tyvärr inte i vitt i deras webbshop) och om du är ute efter tee´s i bra kvalitet och passform så kan jag varmt rekommendera GAP!  Jag har i princip bara tee´s därifrån sedan m.å.n.g.a. år tillbaka och älskar de! och nu har de precis öppnat upp sin webbshop mot Sverige igen. Dagens tips! 

Nej men alltså när en av våra grannar i Thailand plötsligt lägger upp den här bilden…  Jag har verkligen inte ord för att beskriva hur mycket vi saknar vårt hem i Phuket. Så det känns hoppfullt att Thailand har prioriterat att samtliga innevånare i Phuket ska vaccineras innan 1 juli så att man kan kunna öppna upp för flighter med  turister (som är vaccinerade), utan att de ska behöva sitta i karantän, fr.o.m.  september.  Och OM det blir så, så har vi en dröm om att simma i vår pool igen till jul. 

 

Nu fångar vi dagen och håller fokus på glada positiva saker som gör oss lyckliga!!!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin lördag fylld av härlig feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

64
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY WEEKEND!”

 1. Anna says:

  Vilka härliga bilder, bara färgerna gör mig glad. Jättefina kläder
  Önskar dej och de dina en ljuvlig dag❤️

 2. Lena says:

  Handlar absolut inte kläder, som inte är nödvändigt, i butik just. Eventuellt några köp på nätet.

 3. Elisabeth says:

  Så inspirerende med litt shoppingtips bestilte meg den blusen fra zara nå, hadde aldri sett to ganger på den etter bildene på zara sin egen side, men etter å ha sett den på deg så var jeg solgt

 4. Elin says:

  Härlig påskaktig garderob! Blir så pepp på färg! I min garderob hänger alltför mycket svart, grått och mörkt, skärpning 🙂

 5. L says:

  Jag tycker att din blogg har blivit så mycket bättre på sistone:-)!

  Älskar dina längre texter 🙂

 6. Linda says:

  Åh, vilken härlig vårgarderob! Färgerna gör mig glad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *