HÄRLIG START PÅ VECKAN!

Happy new week darlings! 

Alltså hur skönt var det inte att komma sig ut på min pw runt sjön redan strax före kl.08 på morgon. Looove it! Jag gick iväg samtidigt som J skulle möta upp sina fina vänner för att gå med dem till skolan. Solen strååålade och jag har lagt upp ett par filmer av hur vackert det var på min insta story.  Var faktiskt tvungen att stoppa nere vid en damm och filma bara för att det var så otroligt rofyllt och fint…  Bästa starten på dagen!

Och nu sitter jag här och äter frukost innan jag ska iväg till stan för att fixa mina naglar på väg till kontoret.  Sen blir det office day på mig och igår kom JIG upp till Luleå! Det var en stund sen vi var hemma i huset alla 3, senast var före vi reste till Thailand, så det känns riktigt kul. Han blir hemma några dagar och då ska vi passa på att fira Johannas 12-år tillsammans med familjen (på onsdag), sen flyger han iväg igen och nästa gång vi ses blir kanske i Oslo… ? Som jag brukar säga, vi är en riktig cirkusfamilj som reser runt och ses här och där i världen. Ha, ha. 🙂

 

Det var så vackert ute på morgon… och ser du Gizella.. lilla sötaste älsklingen..

Det var här jag var tvungen att pausa och filma… alltså sååå vackert… Den här dammen är nedanför där vi bor och ser du det lilla super söta huset mitt i dammen?  

 

Nu fångar vi den här dagen och gör något idag som får oss att tacka oss själva i morgon… !

Måndagspepp!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “HÄRLIG START PÅ VECKAN!”

 1. Pia says:

  Finns inget härligare sätt att börja dagen på ! Så dagen kommer gå i samma sinnesstämning!

 2. S says:

  Ni borde verkligen göra en inhägnad av nät eller liknande som er lilla misse kunde lufta sig i 🙂

  • Det har vi funderat på.. får se hur vi gör nästa sommar. Hon är ute och luftar sig ibland på terrassen då vi är ute.

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare S! Kram! 🙂

 3. Astrid says:

  Du kan jo ikke flytte fra det nydelige stedet Oslo har du jo også Kos deg , fine du En glede å lese din blogg Klem

  • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback Astrid! Nu gjorde du mig sååå glad! 🙂 Och du har helt klart en poäng i att jag har det bästa av båda världar då jag har både detta och Oslo i mitt liv…

   Önskar dig en magisk dag vidare ! Stor klem! 🙂

 4. Chili69 says:

  Hei fra Norge!
  Så herlig å lese en blogg med så mye godt humør og positivisme 🙂
  Inspirerende å følge dere både hjemme og på reiser. Dere stråler hygge, kjærlighet, og sette pris på det gode livet har å byr på.
  Blir i godt humør av å følge dere 🙂
  Fin uke videre til dere alle tre 🙂

  • Åh tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för helt fantastisk feedback och de finaste ord. Nu gjorde du verkligen min dag här ska du veta ! 🙂 Att få höra att min blogg gör dig på gott humör är den bästa respons jag kan få så nu strösslade du massor av glitter över mitt bloggande !! och jag kommer smila resten av dagen tack vare dig !

   Önskar dig den bästa dagen vidare! Stor klem! 🙂

 5. Camilla says:

  Hej!

  Du har ju fortfarande inte visat vad J fick i present! Jag tror vi är många som väntar på presenttips 😉

  Kram Camilla

  • Nej, jag vet… jag ligger lite efter med att blogga J´s 12-års dag… men jag ska självklart visa er vad hon fick! Så – ett inlägg kommer på bloggen en dag väldigt snart! 🙂

   Njut dagen vidare Camilla! Och – jag blir glad över att mina present-tips uppskattas! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *