HELGEN SKA NJUTAS!

Så kul det var att se Idol finalen i kväll och vilken stjärna Nadja är! När vi såg henne på Idol första gången så sa vi “she´s the winner!” och precis så blev det! trots att vi under resans gång fastnade mer för Paulina.  Men kvällens mix av låtval och styling gjorde Nadja till en s.o.l.k.l.a.r. vinnare. (förstår inte riktigt hur stylisten tänkte med Paulinas outfits? de bleknade så enormt i jämförelse med Nadjas). Och sen var det extra kul att min kusin som spelar trummor i bandet fick ovanligt mycket kameratid!  Han är så grym Stefan! Och jag minns som igår då han, som 10-åring satt och tränade med trumpinnar till sin taktmaskin på kvällarna då jag besökte familjen på Long Island utanför New York. Min moster hade ett längre uppdrag där och jag flög över och besökte dom.  Det är när man går all in med ett intresse som man blir bäst på det man gör och det har Stefan verkligen bevisat. Han har turnerat med så många stora stjärnor genom åren och gjort Idol hur många år som helst. Så imponerande! Sen var det bara hur FAB som helst att The Queens Zara Larsson & Carola uppträdde under kvällen! Jag älskar låten och kör den ofta på repeat här hemma! Men trist att Nikki slutar i juryn, jag tycker att hon passade in så perfekt.  Undrar vem som kommer att ta hennes plats?

Nu är klockan lördag och dagen kommer att bjuda på julpiff här hemma. Granarna ska kläs, girlander + ljusslingor ska upp, paket ska packas in och vi ska bara njuuuta av adventstidens magi.  🙂

Kvällens Idolfinal var verkligen 100% girlpower deluxe! 2 så fantastiskt duktiga tjejer på en och samma gång men kvällen var Nadjas från början till slut.  Stort G.R.A.T.T.I.S. till vinsten!!! och BRA kämpat Paulina! You rock!!! 

From the trummis view…  Tänk så mycket trummor gör till musiken!  och min kusin Stefan är verkligen en sjukt grym trummis så egentligen är det han vi röstat på och hoppas skulle vinna Idol 2020! 

Someone´s got a new haircut…!  Johanna blev verkligen såå fin på håret! (hittade den här bilden på hennes instagram).

 

Önskar dig en riktigt god natt & en lovely lördag!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

92
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HELGEN SKA NJUTAS!”

 1. Lena Karlsson says:

  Jättefint foto på Johanna, skulle dock gärna se i färg för visst hade hon väl en aning mörkare nu ?
  Fortsatt trevlig helg till er båda.

 2. Karin says:

  Vilken skönhet din Johanna är. Hon är lika vacker på insidan.

 3. Tina says:

  Har du nått bra julklappstips till make/sambo/partner? Inga upplevelser så här i coronatider, räknar med minst ett år till med social distansering…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *